b-b Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 MaDi napisał(a):Nie wiem czy Merys już go ogłaszała ale na pewno się przydadzą. Nigdy jeszcze nie kupowałam takiego pakieciku. Czy mam kupić i podać Merys jako osobę upoważnioną do podania tekstu i zdjęć Czarusia? Quote
MaDi Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 b-b napisał(a):Nigdy jeszcze nie kupowałam takiego pakieciku. Czy mam kupić i podać Merys jako osobę upoważnioną do podania tekstu i zdjęć Czarusia? Nie wiem;) Poczekajmy aż Merys pojawi się na wątku i coś zadecyduje. Quote
b-b Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Poczekajmy:) A może podrzucę na konto Merys pieniążki na kupno pakieciku?:razz: Meeeeeerysssss odezwij się :D Quote
Merys Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Jutro będę dzwoniła do osoby, która jest zainteresowana adopcją Czarusia, więc do jutra można się z ogłoszeniami wstrzymać. B-b nie przelewaj kasy, nie mam czasu żeby to ogarnąć, tekst jest podany na plakacie Czarka, więc taki sam spokojnie można umieścić w ogłoszeniach. Robiłam ogłoszenia Czarkowi na tablicy i 2 innych portalach. Quote
Merys Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Umówiłam się z Panią na wtorek, ma przyjechać zobaczyć Czarka, jeśli wszystko będzie ok, to umówimy się na wizytę przed adopcyjną. Kciuki jak najbardziej potrzebne. :) Quote
b-b Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Merys napisał(a):Umówiłam się z Panią na wtorek, ma przyjechać zobaczyć Czarka, jeśli wszystko będzie ok, to umówimy się na wizytę przed adopcyjną. Kciuki jak najbardziej potrzebne. :) Oby to był ten, który pokocha go bezwarunkowo!:) Quote
izuha Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Merys napisał(a):Umówiłam się z Panią na wtorek, ma przyjechać zobaczyć Czarka, jeśli wszystko będzie ok, to umówimy się na wizytę przed adopcyjną. Kciuki jak najbardziej potrzebne. :) Witam wszystkie dobre duszyczki z tego forum ;* to ja jestem "panią", która we wtorek jedzie odwiedzić Czarusia. I jestem z tego baaardzo dumna-bo taki psiak to skarb :) zobaczymy jak na mnie zareaguje ;)zakochałam się w tym krzywym ryjku i liczę na miłość odwzajemnioną ;D Quote
b-b Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 izuha napisał(a):Witam wszystkie dobre duszyczki z tego forum ;* to ja jestem "panią", która we wtorek jedzie odwiedzić Czarusia. I jestem z tego baaardzo dumna-bo taki psiak to skarb :) zobaczymy jak na mnie zareaguje ;)zakochałam się w tym krzywym ryjku i liczę na miłość odwzajemnioną ;D Życzę aby miłość okazała się obopólna a za wtorek trzymam kciuki!!!:) Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Witamy na forum :loveu: Trzymam kciuki, by do Pani Czaruś trafił :) Quote
ewalit Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 mam nadzieję, że Czarek szybko się zakocha, ja mojego zgarnełam i nie dałam mu szans na wybrzydzanie, musiał się zakochać, też trzymam kciuki za wtorek Quote
izuha Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 żadna ze mnie pani-Iza jestem :) szukałam wczoraj innych zdjęć Czarka poza tymi z tablica.pl i przypadkiem trafiłam na to forum. Dzięki niemu poznałam historię Pieska. Jeżeli trafi do mnie, na pewno żadna krzywda już go w życiu nie spotka. OBIECUJĘ! Quote
haliza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Obyście zakochali się od pierwszego wejrzenia :loveu: Quote
MaDi Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ooo trochę mnie nie było a tu takie wieści:) Quote
b-b Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Trzymam kciuki za jutrzejszą "miłość od pierwszego wejrzenia"!!!!!!!!!!! :D Quote
izuha Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 już się nie mogę doczekać:loveu: powiedzcie mi Dziewuszki, jakie akcesoria powinnam zakupić przed wizytą przed adopcyjną? Miseczka (na karmę i wodę), legowisko, smycz, szelki ew obrożę... coś jeszcze? będę wdzięczna za sugestie :cool3: mam w domu rodzinnym trzy psiaczki, ale one biegają wolno po podwórku, śpią w łóżku więc mogę o czymś zapomnieć:roll: Quote
b-b Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wydaje mi się, że najlepsze dla pieska są szelki - moje wszystkie je mają. Dla shih potrzebny Ci będzie metalowy grzebień do czesania a jeśli zamarzy Ci się dłuższy włos to dobra szczotka do rozczesywania. Legowisko? u mnie się tylko kurzy moja shih uwielbia spać z nami w łóżku. Coś do oczek bo jaką je wrażliwe - świtlik albo do zaparzania- ja mam w kroplach. Coś do czyszczenia uszu. No i jak zbierzesz trochę pieniędzy dobre kosmetyki do kąpieli -szampon i odżywkę najlepiej dobrej firmy -naturalne. Quote
ewalit Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 legowiska nie kupuj, ja mojemu chciałam kupić wybrał poduszkę od ściany (dodam, że adoptowałam Gizma tutaj też jest jego historia opisana) mój lubi jeszcze kości do gryzienia, powodzenia jutro Quote
marmosia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Legowisko to strata pieniędzy- dziewczyny mają rację. W łóżeczku mojej Siu śpi Tofik- bigiel, ale tylko wtedy, kiedy obydwoje nie wpakują się nam do łóżka:diabloti: Szeleczki polecam i duuuuużo miłości wzajemnej Wam życzę:iloveyou: Quote
ysmay Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 moja ma i szelki i obrożę. Szelki na długie spacery a obroże tak na szybko jak idziemy tylko na siusiu na chwilę. Moja akurat lubi spac w legowisku choć wykorzystuje każdą okazje, aby wpakować się do łóżka. Co zakupić dobre jedzonko, szampon, odżywkę, grzebień. Życzę dużo szczęścia. Quote
Bgra Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pelerynkę p/deszczową,sweterek lub polarek na jesienne pochmurane dni,ciepła kurteczka na zimę:cool3: no i aparat foto,żebyśmy mogli się cieszyć relacjami z nowego,szczęśliwego życia malucha:mad::evil_lol: samych radosnych chwil :loveu: legowiska mamy,oczywiście,prawie nieużywane:) Quote
b-b Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 DzisIaj wtorek TRZYMAMY KCIUKI ZA WAS :D!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts