Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Czarek nie wygłupiał się - stawaj na łapę i wracaj do formy ;) Quote
Dżdżowniś Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 O mateńko ziemio !! On ma tak krzywy pychol jak Bombat z mojego DT. Quote
ewalit Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ja mogę wesprzeć kwotą 80 zł, to na konto fundacji wysłać czy jakieś inne?? Quote
Merys Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ewalit napisał(a):ja mogę wesprzeć kwotą 80 zł, to na konto fundacji wysłać czy jakieś inne?? Bardzo dziękujemy, na inne konto wyśle Ci na pw. Czarek już zaczął delikatnie stawać na łapkę, ah to jest agent:roll: Quote
ewalit Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 przed chwilą wysłałam 100 zł, mój Gizmul wczoraj sobie coś w łapkę zrobił podczas zabawy (szaleje z Nesią okropnie, takiej prędkości nabiera, że chyba muszę mu jakieś ograniczenia na ogrodzie postawić ;) )dzisiaj już staje na łapkę ale jeszcze trochę go boli, jak mu nie przejdzie czeka nas kolejna wizyta, pozdrowienia dla Czarusia, a coś o domku dla niego wiadomo?? Quote
Merys Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bardzo dziękujemy. A to łobuzy, motorek w tyłku i się zatrzymać nie mogą ;) mam nadzieje, że mu przejdzie i nic się poważnego się nie stało. Widzę, że nie tylko Czaruś jest delikatny :P Ja tu miałam kiedyś takiego agenta, że jego nie było wstanie nic zatrzymać i nie ważne, że był po operacji oka, on musiał się bawić i szaleć istny terminator, a ja zła baba przeszkadzałam mu. :diabloti: Póki co wstrzymałam się z szukaniem domu, niech zacznie już pewnie chodzić, to wtedy ruszą ogłoszenia, a i najlepiej domek w Lublinie. Quote
Merys Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Czas zacząć szukać Czarusiowi domu :) Plakacik: Quote
MaDi Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Halo halo co z domkiem? Padały tu pewne deklaracje ale widzę,że pojawiły się również na ogólnym wątku shih więc raczej nic z tego nie będzie. Quote
ewalit Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ja tu jestem nowa i może nie wiele czasu tu spędzam na czytaniu, ale nie podobają mi się jakieś deklaracje bez pokrycia, nie wiem czemu to ma służyć, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś odpowiedzialny Quote
b-b Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 MaDi napisał(a):Halo halo co z domkiem? Padały tu pewne deklaracje ale widzę,że pojawiły się również na ogólnym wątku shih więc raczej nic z tego nie będzie. ...ech życie :(... Quote
Ty$ka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Szkoda, że nikt do tej pory nie zauważył jeszcze Czarusia :( Quote
b-b Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A czy mały ma tzw. wydarzenie na FB? a co z ogłoszeniami? Quote
MaDi Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Wydarzenie jest, a ogłoszenia pewnie dopiero ruszą. Merys wstrzymywała się aż do ustabilizowania stanu zdrowia Czarka. Quote
b-b Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Szkoda bo zawsze jakoś na FB ruszały pierwsze "oferty". Quote
MaDi Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 b-b napisał(a):Szkoda bo zawsze jakoś na FB ruszały pierwsze "oferty". Tak ruszały ale byli to np. nieźli napaleńcy i kończyło się tylko na klepaniu w klawiaturę nikt nie pokusił się o telefon w jego sprawie. Quote
b-b Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Wierzę, że mały znajdzie domek i że będzie go kochał za ten jego pycholek :) Quote
Merys Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Czarek znajdzie dom, o to nie ma co się martwić ;) Z nowych wieści, to zaczął się już bawić z dziewczynami, jak wracam do domu, to ciesząc się na mój widok podskakuje jak piłeczka. Quote
b-b Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Kochana mała kuleczka da dużo radości nowemu domkowi :) Quote
Ty$ka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Kochany jest :) Oby szybko komuś skradł serducho. Quote
MaDi Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 b-b napisał(a):A może kupić dla Czarusia pakiecik ogłosze? Nie wiem czy Merys już go ogłaszała ale na pewno się przydadzą. Quote
Recommended Posts