Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewalit napisał(a):
ja mogę wesprzeć kwotą 80 zł, to na konto fundacji wysłać czy jakieś inne??

Bardzo dziękujemy, na inne konto wyśle Ci na pw.
Czarek już zaczął delikatnie stawać na łapkę, ah to jest agent:roll:

Posted

przed chwilą wysłałam 100 zł, mój Gizmul wczoraj sobie coś w łapkę zrobił podczas zabawy (szaleje z Nesią okropnie, takiej prędkości nabiera, że chyba muszę mu jakieś ograniczenia na ogrodzie postawić ;) )dzisiaj już staje na łapkę ale jeszcze trochę go boli, jak mu nie przejdzie czeka nas kolejna wizyta, pozdrowienia dla Czarusia, a coś o domku dla niego wiadomo??

Posted

Bardzo dziękujemy. A to łobuzy, motorek w tyłku i się zatrzymać nie mogą ;) mam nadzieje, że mu przejdzie i nic się poważnego się nie stało. Widzę, że nie tylko Czaruś jest delikatny :P Ja tu miałam kiedyś takiego agenta, że jego nie było wstanie nic zatrzymać i nie ważne, że był po operacji oka, on musiał się bawić i szaleć istny terminator, a ja zła baba przeszkadzałam mu. :diabloti:
Póki co wstrzymałam się z szukaniem domu, niech zacznie już pewnie chodzić, to wtedy ruszą ogłoszenia, a i najlepiej domek w Lublinie.

Posted

Halo halo co z domkiem? Padały tu pewne deklaracje ale widzę,że pojawiły się również na ogólnym wątku shih więc raczej nic z tego nie będzie.

Posted

ja tu jestem nowa i może nie wiele czasu tu spędzam na czytaniu, ale nie podobają mi się jakieś deklaracje bez pokrycia, nie wiem czemu to ma służyć, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś odpowiedzialny

Posted

MaDi napisał(a):
Halo halo co z domkiem? Padały tu pewne deklaracje ale widzę,że pojawiły się również na ogólnym wątku shih więc raczej nic z tego nie będzie.

...ech życie :(...

Posted

b-b napisał(a):
Szkoda bo zawsze jakoś na FB ruszały pierwsze "oferty".

Tak ruszały ale byli to np. nieźli napaleńcy i kończyło się tylko na klepaniu w klawiaturę nikt nie pokusił się o telefon w jego sprawie.

Posted

Czarek znajdzie dom, o to nie ma co się martwić ;) Z nowych wieści, to zaczął się już bawić z dziewczynami, jak wracam do domu, to ciesząc się na mój widok podskakuje jak piłeczka.