Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe, pamiętałam wątek i sprawę ale z płcią to imię mnie zmyliło:D

biedy Czarek, pewnie nie za bardzo rozumie czemu jest poddawany tylu różnym zabiegom.

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Mam nadzieję, że u małego wszystko w porządku?
Delikatne czochraczki wysyłam :)[/QUOTE]

Dzisiaj ma wizytę kontrolną w klinice.

Posted

Wróciłam z Czarkiem od lekarza, wszystko w porządku, temperaturę ma w normie, dostał antybiotyk, ostatnią dawkę dostanie jutro. Zdjęłyśmy mu kołnierz, żeby trochę od niego odpoczął, ale oczywiście nic z tego, bo już próbuje zerwać opatrunek. ;/

Posted

Czaruś zaczął już stawać na łapkę, dzisiaj pospacerował troszkę dłużej i był z tego powodu bardzo zadowolony. Rana po operacji bardzo ładnie mu się goi.

Posted

Będę musiała w piątek jechać do kliniki, niestety Czarek dzisiaj przestał chodzić na tą łapkę, trzyma ją cały czas w górze, dzisiaj cały dzień śpi, jest zgaszony i smutny..

Posted

Merys napisał(a):
Będę musiała w piątek jechać do kliniki, niestety Czarek dzisiaj przestał chodzić na tą łapkę, trzyma ją cały czas w górze, dzisiaj cały dzień śpi, jest zgaszony i smutny..

W piątek czy jutro? Może ją przesilił?Biedny malutki:(
Czekamy na wieści.

Posted

Merys napisał(a):

o kurcze:( czekamy wobec tego na wieści...

Posted

Dzisiaj już lepiej, jest bardziej radosny. Czarek się ślini i wycieram mu pyszczek ręcznikiem, to położył się na plecach gęba otwarta i zadowolony. Przestałam go wycierać, to mnie "łapką trycia" żeby jeszcze. Najgorzej z tą łapką cały czas trzyma ją w górze ;/ no nic zobaczymy co powie Profesor jak go obejrzy.

Posted

Mam nadzieję, że to nic poważnego...
Trzymam kciuki i czekam na wieści :)
I proszę małego pomiziać po brzuszku od mua :D

Posted

Wróciliśmy, matko w taki upał, to katastrofa gdzieś z psem jechać. Profesor powiedział, że nie widzi, żeby coś z łapą było nie tak, Czarek prawdopodobnie się w nią uraził, spietrał się i przestał na nią chodzić. Szew został wyjęty dostał antybiotyk, oczywiście nadwrażliwiec szalał na stole, już wcześniej wzięłam go na sposób i kołnierz spełnia role kagańca. Jeśli do poniedziałku nadal nie będzie stawał na łapkę, to mam z nim jechać do kliniki.

Posted

Ja również. Jeśli ktoś mógłby wesprzeć finansowo bylibyśmy wdzięczni, podałabym wtedy konto na pw. Niestety, nie mam samochodu i z Czarkiem jechaliśmy taxówką.