wejherstaff Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [FONT=Verdana]Bardzo prosimy o pomoc.[/FONT] [FONT=Verdana]16.06 ok godz. 19, w miejscowości Lasków pod Radzyminem, zaginęła Mirka (Jakard Wejherstaff MIRIAM) - czteroletnia suczka rasy staffordshire bullterier [/FONT] [FONT=Verdana]Prosimy o pomoc w znalezieniu naszego kochanego pieska ...[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ostatnia fotka Mirki [/FONT] Quote
wejherstaff Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [FONT=Verdana]Dziękuję wszystkim za pomoc sunia się odnalazła !!!!!!!!!!!!!! [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Wiadomość od właścicieli: [/FONT] [FONT=Verdana]"OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MIRKA WRÓCIŁA DO DOMU!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Verdana]Wczoraj po burzy znalazł ją jakiś Pan i zabrał sobie do domu w Woli Rasztowskiej, już nawet się z jego dzieckiem bawiła [/FONT][FONT=Verdana], dzisiaj przyjechał do rodziny w Laskowie, i dowiedział się, że wszyscy poszukują Mirki [/FONT][FONT=Verdana] i tak moja Kochana Zguba jest już razem z nami [/FONT][FONT=Verdana] Dziękuję wszystkim za cudowne wsparcie i pomoc przy poszukiwaniach, wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie [/FONT][FONT=Verdana] BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!" Temat mozna zamknąć :)))[/FONT] Quote
Vesper Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Wejherstaff,a może by tutaj dawać ogłoszenia o wszystkich zagubionych staffikach? Ja przed chwilą w "Psach zaginionych" znalazłam takie ogłoszenie: Quote
Recommended Posts