Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi... co byśmy bez tych Borek zrobili...
co myśmy robili kiedy ich nie znaliśmy...:roll:
pomyśleć, że spacer wokół parku nam wystarczył:roll:

• 2 weeks later...
Posted

A więc dziś wzięliśmy Alfę i Librę na jakieś 45 minut na spacerek :) Dla Alfy nie wiem, czy to był horror, czy nagroda :D Gdyż strasznie się bała Marcina na początku, cały czas miała ogon podkulony, uszy i chodziła jak płaszczka przy ziemi :) Jak ja ją wyciągałam z boksu to nie było problemów ale potem jak Marcin ją wziął to masakra... Zachowywała się tak z 30 min dopiero na koniec jak już ją przekupił smakołykami to podchodziła do Niego i domagała się o głaskanie :) Do boksu wskoczyła bez problemu, sama chciała już wrócić :D Dostała też nagrodę do środa więc była szczęśliwa na koniec :)
Tutaj mamy jakieś zdjęcia ze spacerku:

Proszę niech Ewes już do mnie wraca :D :D :D

Posted

Dziękuję serdecznie za spacer z Alfą :loveu:

Hmmm... zastanawiam się dlaczego bała się Marcina... :roll:
no ale najważniejsze, że dała się przekonać :)
jeszcze raz dziękuję

Posted

zrobić zdjęcia Alfie - wyższa szkołą...inżynieria jakaś...no ale starałam się, może coś się nada na nowe zdjęcie na stronę schroniska? a jak nie to jutro zrobimy podejście nr 2 w tym tygodniu - bez asysty Holi może będą większe możliwości ;)

oto dwa oblicza Alfy

a tu taka moja perełka :D ->nie chwaląc się :oops:

jutro w sumie zrobię podejście nr 2...bo po spacerze dzisiaj Alfa pozbywała się tych kłaków ;)

Posted

jęzorek :D pokazany Toli ^^

myślę że jak na zdjęcia robione z dwoma psami na smyczy u boku wyszły nieźle ...ale to chyba jeszcze nie to..Alfa..jutro nie odpuszczę! ;)

Posted

ciekawa jestem kto robi te sprzątanie na picaso, teraz juz zdjęcia na stronę fundacji daję na serwer, ale mocno mi to parę razy namieszało...

Przecież Alfa nie poszła do domu???

Posted

przyznam szczerze, że mnie się czasem zdarza usuwanie zdjęć z albumu mojego psa... :oops:
bo jak widzę 200 zdjęć, z czego na 100 ledwo co psa widać, to tą połowę usunę.....
ale usuwać zdjęcia z albumu czyjegoś psa, tym bardziej, że pies jest jeszcze w schronie:angryy:
chyba ktoś sobie żarty robi!