Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewes napisał(a):
a tak a propos Milvy to wiadomo co u niej? I u suni Kamy? I Hektorka? :roll:

wiem tylko co u Hektorka, czasami go widuję, boję się żeby tylko grubaskiem nie został, ludzie dbają o niego przeokrutnie, nawet zabronili suczce córki przychodzić w gości, bo ona zębami może kłapnąć na Hektorka...

Posted (edited)

Alfa dzisiaj pobiegała na lince... raz musiałam ją gonić, bo w krzaki mi uciekła :roll:

no i gdy wracałyśmy do boksu, zastała nas tam niespodzianka... w boksie Alfy był jakiś mały kudłaty piesek... no i nie wiedziałam co z nim zrobić... ale jakoś sobie poradziłam, dzięki pomocy Ojcik ;)

Edited by ewes
Posted

ewes napisał(a):
Alfa dzisiaj pobiegała na lince... raz musiałam ją gonić, bo w krzaki mi uciekła :roll:

no i gdy wracałyśmy do boksu, zastała nas tam niespodzianka... w boksie Alfy był jakiś mały kudłaty piesek... no i nie wiedziałam co z nim zrobić... ale jakoś sobie poradziłam, dzięki pomocy Ojcik ;)

znaczy surprise:p

Posted

a Alfa się dzisiaj bawiła... oczywiście zanim ja to nakręciłam - była już końcówka
[video=youtube;lEG1PSCGyBw]http://www.youtube.com/watch?v=lEG1PSCGyBw&feature=youtu.be[/video]

Posted

:diabloti:

:lol:

dzisiejszy spacer na Borki można zaliczyć do udanych :cool1:
Alfa z Librą wyszaaaalały się.... i ja razem z nimi :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='ania91sc']Nie wiem, która z Was bardziej szczęśliwa :D Co to za wariacje śniegowe? :D Bitwa na śnieżki?
Taaak... dzisiaj chyba wszystko było.. i bieganie po polach :D W śniegu... polecam... nie ma wtedy aż tak zimno :cool3: w ogóle nie ma zimno :p

Edited by ewes
Posted

[quote name='ania91sc']Ja dziś zrobiłam sprint do schroniska to też się rozgrzałam i aż mi za gorąco było :D Także przyłącze się do Was i polecam :D :D :D
Ładnie razem wyglądacie :)[/QUOTE]
to może jakiś maraton zorganizujemy :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='ania91sc']Albo jakieś "saneczkarstwo" póki jest śnieg :)[/QUOTE]
haha.. w sumie jakby tak przywieźć sanki i zapiąć do nich psy :cool3:....
wyścigi jakieś czy coś :D