ewes Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 hmmm.... może to była studzienka :hmmmm: to jak na tym niebie takie cuda widziała... to nie dziwię się, że się dziur wystraszyła :lol: Quote
Istar19 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Alfa po prostu musi sobie najpierw wszystko przemyśleć. Nic pochopnie się nie robi! często gdy tak myśli co też w tych liściach i o czym wiatr mówi to ją znosi na lewo ..bądź prawo - w zależności po której stronie ma człowieka - to takie przyciąganie. gorzej jak idzie pomiędzy ludźmi ...choć nie , to lepiej, jakaś równowaga wtedy jest i zazwyczaj idzie środkiem. Dopóki ktoś nie sięgnie do kieszeni ...bo tak naprawdę to parówki są siłą przyciągającą ;) W przypadku parówek Alfa nie ma pytań typu - być, albe nie być ...znaczy jeść czy nie, bo zawsze jest tylko jedna droga JEŚĆ ... a co do dziury ..ja też bym się bała - przecież w kanałach żyją KROKODYLE..czy tam aligatory, nieważne. i one przez te dziury mogą coś zrobić! ;) Quote
ewes Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 czy tam szczury :evil_lol:.... To mam teraz nowy plan... od soboty rozpoczynamy naukę nie rzucania się na inne psy :evil_lol:.. ciekawe jak nam pójdzie....:roll: Quote
saphira18 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='ewes']czy tam szczury :evil_lol:.... To mam teraz nowy plan... od soboty rozpoczynamy naukę nie rzucania się na inne psy :evil_lol:.. ciekawe jak nam pójdzie....:roll:[/QUOTE] jeee 3mam kciuki:) Quote
madzia.uje93 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Po spędzeniu niecałych 2min przy boksie Alfy mogłam się przekonać jaki z niej wielki pieszczoch! Nie moge sobei wyobrazić jaka jest na spacerach ewes:loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-hDrYUKegVm8/UJ6mZmw-psI/AAAAAAACXjE/rClbDYn4xJw/s640/S7300831.JPG[/IMG] Tylko się tuliła do krat, żebym ją głaskała [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-SgGSRZq-0ws/UJ6mZH1kctI/AAAAAAACXi8/n453pp9qN9M/s640/S7300823.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-HSjXHLdx16g/UJ6mZbVGxwI/AAAAAAACXjA/88mrb7q5lg8/s640/S7300825.JPG[/IMG] Quote
ewes Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Na spacerach? Tak samo.. na chwilę tylko się zatrzymamy, a ona już jest przy nodze i wkłada pysk pd rękę .... to jest taki duży pieszczoch to przytulania... i jak ja mam ją teraz ogłaszać jako stróża? :roll: Quote
Istar19 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Alfa - idealny stróż! nie wpuści obcego. zatrzyma go przy wejściu domagając się pieszczot! :evil_lol: Quote
ewes Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Istar19']Alfa - idealny stróż! nie wpuści obcego. zatrzyma go przy wejściu domagając się pieszczot! :evil_lol:[/QUOTE] dobry pomysł... na pewno każdy marz o takim stróżu :diabloti: a moje plany oduczania agresji muszę przełożyć do czasu zaopatrzenia się w nowy kliker.. bo stary zaginał gdzieś w akcji :roll: Quote
Romina_74 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Zamist tabliczki "Ja tu pilnuję" może być "Ja tu Cię przytulę!!!" ;) Quote
ewes Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Romina_74']Zamist tabliczki "Ja tu pilnuję" może być "Ja tu Cię przytulę!!!" ;)[/QUOTE] piękne :p.. chyba zrobię jedno takie ogłoszenie i gdzieś wplotę w tekst.... albo w tytuł... może przyniesie jakiś efekt :razz: [quote name='Istar19']mogę dać Ci mój :)[/QUOTE] a chętnie przygarnę na jakiś czas, jeśli nie potrzebujesz, dopóki nie zaopatrzę się we własny ;) Quote
saphira18 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 haha świetne macie pomysły dziewczyny :D uśmiałam się zawsze merda ogonkiem kiedy przechodzę, a jak dawałam parówy Szarakowi (obok w boksie) to zawsze się jej coś dostało, za słodkie minki:lol: Quote
MagdaB Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Alfa i Omge - obie są pieszczochami :) Quote
ewes Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='MagdaB']Alfa i Omge - obie są pieszczochami :)[/QUOTE] szkoda, że jak się widzą to zamieniają się w potwory :diabloti: Quote
MagdaB Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewes']szkoda, że jak się widzą to zamieniają się w potwory :diabloti:[/QUOTE] Dlatego się dziwie, że mają boksy koło siebie :shake: Quote
ewes Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Hmmm... no tak... zawsze jak chcę włożyć Alfę do boksu, a Omega jest już u siebie to Alfa sama chętnie wchodzi do boksu i od razu przez kraty powarkuje na Omegę, na co Omega oczywiście dłużna nie jest... a jak Omegi jeszcze nie ma w boksie i boks jest otwarty to Alfa cała "nabuzowana" nie chce wejść do siebie, tylko od razu kieruje się do boksu siostry.... jak one żyły jak były razem w tym ciasnym boksie? dobrze, że są już osobno.... Quote
Romina_74 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 A może one się lubią kłócić? Może właśnie tak wyładowują negatywne emocje i dlatego póxniej, dla ludzi i innych psów są takie do rany przyłoż ... Wiecie, jak to czasem jest w rodzinie ;) No mają na pieńku i tyle. Quote
ania91sc Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Właśnie zawsze się nad tym zastanawiam jak one były razem w tym boksie... i pięć lat razem w firmie... Quote
ewes Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 A dziś na spacerze :D Masz parówki? Nie masz? :-( Na pewno nie masz? Ale coś tam przecież widzę.... No daaaaj w końcu... Quote
ewes Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 (edited) było też bliskie spotkanie z kotem :cool3:... który miał wszystko i wszystkich gdzieś :eviltong: a na koniec dziękuję serdecznie Ani za zdjęcia :) Edited November 17, 2012 by ewes Quote
saphira18 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 a serdecznie nie ma za co:) Alfa jest mistrzem pozowania:evil_lol: Quote
Romina_74 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Na drugim zdjęciu z kotem - olewaczem Alfy ogon "robi" za antenę :) Quote
saphira18 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 a może by tak zmienić Alfie zdjęcie na stronie schroniska?;) Quote
ewes Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 saphira18 napisał(a):a może by tak zmienić Alfie zdjęcie na stronie schroniska?;) jakieś propozycje? :lol: Quote
Recommended Posts