Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jak jest szansa to w sumie chyba warto by spróbować, nie? Alfa z Delą się dogadały, a tam maja dużo rąk do głaskania, więc jak by przeszedł ten pierwszy etap zazdrości, to może by zrozumiały, że tak ma być. Tam się w sumie nie zjadły. Jak co mogę jechać:P. W razie czego jak Omega jest podobna z zachowania i grzeczności do Alfy, to nawet mogę ją zabrać na "przysposobienie":P ale ciągle czekam na termin przeprowadzki.

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba nie ma szans... tzn. w schronisku mi powiedzieli, że Omegi nie wydadzą do Alfy, chyba że byłoby to właśnie bliżej...

a z Omegi jest większe "cielątko" niż z Alfy :D

Posted

[quote name='nazgula']A co za różnica gdzie to jest? Przecież nikt ich do transportu nie angażuje. Czy to będzie za rogiem czy za Oświęcimiem, to co?[/QUOTE]
chyba chodzi o kosztu transportu ewentualne ;)
chyba że chciałabyś sobie wycieczkę krajoznawczą zrobić z Omegą :D.. albo raczej Alfopoznawczą.

Posted

Pisałam wyżej przecież, że mogę jechać:P oj czytanie ze zrozumieniem komuś kuleje późną porą;);) - mogę jeździć, warunki te same: byle nie sama:P:P

Posted

wiesz co :P ja do alfy zawsze jestem chętna jechać :D

tylko nie wiem co zainteresowany - Paweł - na to :eviltong::eviltong:
i schronisko... :roll:

bo to na 99% byłaby wycieczka dla Omegi w tą i z powrotem:roll:
chociaż zawsze trzeba wierzyć :D

Posted

Można by pojechać umówić się z nimi na spacer, zabrać je najpierw na spacer na neutralne terytorium, a potem zabrać je razem do domu i zobaczyć. Trzeba znaleźć ładny dzień żeby im pasowało:). Jak by co na pewno w sobotę 13.04 nie mogę. ;)

Posted

Wiecie co Państwo to sobie przemyśleli i jednak nie będą ryzykować z Omegą.

Bo wiecie jak to jest, może nawet na początku by się dogadały, a co jeśli po czasie im znów coś 'odbije' :roll:.
Ale trzymają kciuki za Omegę.

Myślę, że to dobra decyzja.

Posted

Cieszę się, że Alfa ma domek, i nie dziwię się decyzji właścicieli... mimo tego, że wstępnie rozmyślali nad Omegą. Myślę, że to odpowiedzialni ludzie, po prostu zdecydowali, że sytuacja może ich przerosnąć.
Trzymam wszystkie kciuki jakie mam w domu za dobry domek dla Omegi.

• 2 weeks later...