nazgula Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ale jak jest szansa to w sumie chyba warto by spróbować, nie? Alfa z Delą się dogadały, a tam maja dużo rąk do głaskania, więc jak by przeszedł ten pierwszy etap zazdrości, to może by zrozumiały, że tak ma być. Tam się w sumie nie zjadły. Jak co mogę jechać:P. W razie czego jak Omega jest podobna z zachowania i grzeczności do Alfy, to nawet mogę ją zabrać na "przysposobienie":P ale ciągle czekam na termin przeprowadzki. Quote
ewes Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 chyba nie ma szans... tzn. w schronisku mi powiedzieli, że Omegi nie wydadzą do Alfy, chyba że byłoby to właśnie bliżej... a z Omegi jest większe "cielątko" niż z Alfy :D Quote
nazgula Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A co za różnica gdzie to jest? Przecież nikt ich do transportu nie angażuje. Czy to będzie za rogiem czy za Oświęcimiem, to co? Quote
ewes Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='nazgula']A co za różnica gdzie to jest? Przecież nikt ich do transportu nie angażuje. Czy to będzie za rogiem czy za Oświęcimiem, to co?[/QUOTE] chyba chodzi o kosztu transportu ewentualne ;) chyba że chciałabyś sobie wycieczkę krajoznawczą zrobić z Omegą :D.. albo raczej Alfopoznawczą. Quote
nazgula Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Pisałam wyżej przecież, że mogę jechać:P oj czytanie ze zrozumieniem komuś kuleje późną porą;);) - mogę jeździć, warunki te same: byle nie sama:P:P Quote
ewes Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 wiesz co :P ja do alfy zawsze jestem chętna jechać :D tylko nie wiem co zainteresowany - Paweł - na to :eviltong::eviltong: i schronisko... :roll: bo to na 99% byłaby wycieczka dla Omegi w tą i z powrotem:roll: chociaż zawsze trzeba wierzyć :D Quote
nazgula Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Można by pojechać umówić się z nimi na spacer, zabrać je najpierw na spacer na neutralne terytorium, a potem zabrać je razem do domu i zobaczyć. Trzeba znaleźć ładny dzień żeby im pasowało:). Jak by co na pewno w sobotę 13.04 nie mogę. ;) Quote
ania91sc Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Fajnie by było spróbować jak jest taka szansa :) Tak myślę, tym bardziej, że Agnieszka mówi, że chce i może jechać bez problemu :D Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 też jestem za - choćby miała to być jedynie wycieczka krajoznawcza dla Omegi :) gra warta świeczki!!! Quote
ewes Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='pralinka94']a to do jakiego miasta pojechała Alfa? :D[/QUOTE] Sułkowice, ale te obok Andrychowa ;) Quote
ewes Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Wiecie co Państwo to sobie przemyśleli i jednak nie będą ryzykować z Omegą. Bo wiecie jak to jest, może nawet na początku by się dogadały, a co jeśli po czasie im znów coś 'odbije' :roll:. Ale trzymają kciuki za Omegę. Myślę, że to dobra decyzja. Quote
MagdaB Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nasza kochana Omga napewno znajdzie tami cudowny dom jak Alfa :) Quote
saphira18 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 nie widziałabym ich razem, ale już po decyzji widzę:) fajne zdjęcie pod kołderką! Quote
Kama79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Cieszę się, że Alfa ma domek, i nie dziwię się decyzji właścicieli... mimo tego, że wstępnie rozmyślali nad Omegą. Myślę, że to odpowiedzialni ludzie, po prostu zdecydowali, że sytuacja może ich przerosnąć. Trzymam wszystkie kciuki jakie mam w domu za dobry domek dla Omegi. Quote
ewes Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Nie uwierzycie! :) Alfa ma 8 miesięcznego kolegę ;). I się z nim dogaduje, oj zmieniła się kobitka, zmieniła... Quote
Romina_74 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 oj to w łożu ciasnota się zrobi! :) czekamy na fotki! Quote
madzia.uje93 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 W domku każdy psiak się zmienia:) Ale czekamy na zdjęcia niecierpliwie:D Quote
justi14455 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) Alfa się bardzo zmieniła biega za patykami troszkę zgrubła , pilnuje domu Edited April 28, 2013 by justi14455 Quote
saphira18 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 justi14455 napisał(a):Alfa się bardzo zmieniła biega za patykami troszkę zgrubła , pilnuje domu to że przytyła to bardzo dobrze:) a pilnowanie ma we krwi Quote
justi14455 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 okazało się , że Alfa jest niesfornym zwierzęciem , Nie chcemy jej zrobić krzywdy ale bez przerwy ucieka jest nie posłuszna , Prosi,y o dokładny opis jej życia Quote
Recommended Posts