Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj odbyła się ostatnia wizyta u weta u nas;) jeszcze tylko ściągnięcie szwów, ale to już w domu stałym!
Alfa została zaczipowana, rana wygląda ładnie, wszystko w najlepszym porządku

dzisiaj byliśmy na dolinie, Alfa czuje się dużo lepiej.
pozytywnie mnie zaskakuje, zachęca napotkane psy do zabawy! o ile nie szczekają, wtedy wiecie jak to się kończy:lol:

ulubiona poza

comon!

i stały element

a tak mi dobrzeee

Posted

soboz4 napisał(a):
Co z przejazdem Alfy w niedzielę, czy wszystko już ustalone?? Bo Nina nie może w niedzielę, czy ktoś pojedzie z Alfą?

na to chwilę ma jechać z Agnieszką i ewes, jeszcze przed wyjazdem mają odwiedzić weta (sprawdzić czy wszystko w porządku)

Posted

saphira18 napisał(a):

pozytywnie mnie zaskakuje, zachęca napotkane psy do zabawy! o ile nie szczekają, wtedy wiecie jak to się kończy

kochana :)
kto by pomyślał :p

saphira18 napisał(a):
pfu pfu na razie nie zapeszamy;)
i czekamy niecierpliwie do jutra...

oj tak nie zapeszajmy... i trzymajmy kciuki :)

Posted

nazgula napisał(a):
To jutro do weta też chcemy jechać? Generalnie nie ma problemu, niech mi ktoś na pw wyśle adres pod jaki mamy jutro jechać;)

Wysłane z instrukcjami ;)

Posted

Jechać, jechać.. to moje rodzinne okolice, więc w razie co, pomogę natychmiast. I dojadę jak będzie trzeba :) Życzę Alfie wspaniałości w tym domku! :)

Posted

Kama79 napisał(a):
Jechać, jechać.. to moje rodzinne okolice, więc w razie co, pomogę natychmiast. I dojadę jak będzie trzeba :) Życzę Alfie wspaniałości w tym domku! :)

chętnie wykorzystamy :) dzięki bardzo za pomoc w wizycie, jesteśmy dużo spokojniejsze, że jesteś w pobliżu:)

Posted (edited)

Bo cieżkich bojach z dojazdem :evil_lol:
a raczej znalezieniem odpowiedniego domu, Alfiątko dotarło całe i zdrowe :)

Dom bardzo fajny, wiele rąk do głaskania, podwórko do biegania, więc Alfa nie powinna narzekać. Od razu dostała od Pani smaka, którym pogardziła :roll:
Pani powiedziała, że Alfa jest jak miniaturka ich poprzedniego psiaka...

Mam nadzieję, że to jest TEN dom i Alfa zostanie tam na zawsze :)
Później zadzwonię i dowiem się jak tam po naszym wyjściu :lol:

Edited by ewes
Posted

Chciałaby widzieć tego ich poprzedniego psiaka :D jak Alfa ma być Jego miniaturką :D:D:D

Bo tyle się działa, więc Alfie nie były w głowie smaczki:P no i ja jej przy ubranku majstrowałam:P więc tez średnio by mi się jadło:P jak by mnie ktoś w kółko coś przy plecach robił:P (Alfa się w czasie jazdy praktycznie rozebrała z ubranka:P).

No do domu raczej nie było łatwo dotrzeć ^^ zwłaszcza, że Hołowczyc nie potrafił się sam zdecydować gdzie to ma być:P ale na szczęście zaufałyśmy intuicji:P ... i telefonicznym instrukcjom właścicielki, przechodniów i ludzi w sklepie:P :D:D:D

Najważniejsze, że Alfa w domu:)

Posted

No i nie zadzwoniłam :roll:
ale co się odwlecze to nie uciecze, jutro też jest dzień :lol:

ale dostałam smsa, że Alfa jest bardzo grzeczna, już poszczekała na podwórku z innymi psami... może i stróż też z niej jest :p
a teraz leży na schodach i obserwuje chomika.. :)

Posted

ewes napisał(a):
No i nie zadzwoniłam :roll:
ale co się odwlecze to nie uciecze, jutro też jest dzień :lol:

ale dostałam smsa, że Alfa jest bardzo grzeczna, już poszczekała na podwórku z innymi psami... może i stróż też z niej jest :p
a teraz leży na schodach i obserwuje chomika.. :)

ZDJĘCIA CHCEMY!!!!;)

No przez 5 lat jej to wmawiali, że stróż:P to trochę pewnie jej tego przekonania zostało;) Mizialski Stróż;P

A jeszcze odnośnie drogi, to żadnych objazdów tam nie było;) tylko ktoś parawan w jednym miejscu postawił i trzeba było objechać dookoła:P:P

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
http://i46.tinypic.com/2drattg.jpg -> najlepsze zdjęcie ever!:D

Zdjęcia nie oddają tego co się działo;P ani odrobinę:D:D Płakałyśmy ze śmiechu i rozczulenia, bo Alfa jest niesamowita:P ale zdjęcie jest urocze, nie da się ukryć:):) dobrze, że już jest szczęśliwa i nie sądzę by to miało się jakkolwiek zmienić. Wierzę w tych ludzi:)

no i na drodze nie obyło się bez dziwnych wydarzeń :D:D otwierające się bagażniki i takie tam cuda;)

Posted

nazgula napisał(a):
ZDJĘCIA CHCEMY!!!!;)

A jeszcze odnośnie drogi, to żadnych objazdów tam nie było;) tylko ktoś parawan w jednym miejscu postawił i trzeba było objechać dookoła:P:P

Parawan mówisz? :eviltong: Za tym parawanem jest dziura głęboka na 20 metrów ;)
Cieszę się, że trafiłyście i że Alfa nareszcie pojechała do domku :multi:

Posted

Kama79 napisał(a):
Parawan mówisz? :eviltong: Za tym parawanem jest dziura głęboka na 20 metrów ;)

Oj tam:P szczegóły;) ale straszyłaś jak by co najmniej pół Beskidu przenosili nad Morze;P i potem jak przejechałyśmy obok wielkiej żółtej tablicy, a nie zdążyłyśmy zarejestrować co tam było, to potem było stawianie zakładów za ile kilometrów okaże się że trzeba zawrócić ^^ ;) ale dobrze, że okazało się że nie potrzebujemy wzywać pomocy i pilota :D ;)