soboz4 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ewes prześlij mi numer konta, wyślę Ci pieniądze za ubranko dla Omegi! Quote
saphira18 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 wczoraj odbyła się ostatnia wizyta u weta u nas;) jeszcze tylko ściągnięcie szwów, ale to już w domu stałym! Alfa została zaczipowana, rana wygląda ładnie, wszystko w najlepszym porządku dzisiaj byliśmy na dolinie, Alfa czuje się dużo lepiej. pozytywnie mnie zaskakuje, zachęca napotkane psy do zabawy! o ile nie szczekają, wtedy wiecie jak to się kończy:lol: ulubiona poza comon! i stały element a tak mi dobrzeee Quote
soboz4 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Co z przejazdem Alfy w niedzielę, czy wszystko już ustalone?? Bo Nina nie może w niedzielę, czy ktoś pojedzie z Alfą? Quote
saphira18 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 soboz4 napisał(a):Co z przejazdem Alfy w niedzielę, czy wszystko już ustalone?? Bo Nina nie może w niedzielę, czy ktoś pojedzie z Alfą? na to chwilę ma jechać z Agnieszką i ewes, jeszcze przed wyjazdem mają odwiedzić weta (sprawdzić czy wszystko w porządku) Quote
madzia.uje93 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No prosze jak wszystko szybko i ładnie się udalo! A wszystko dzięki DT:D Quote
saphira18 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 madzia.uje93 napisał(a):No prosze jak wszystko szybko i ładnie się udalo! A wszystko dzięki DT:D pfu pfu na razie nie zapeszamy;) i czekamy niecierpliwie do jutra... Quote
ewes Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 saphira18 napisał(a): pozytywnie mnie zaskakuje, zachęca napotkane psy do zabawy! o ile nie szczekają, wtedy wiecie jak to się kończy kochana :) kto by pomyślał :p saphira18 napisał(a):pfu pfu na razie nie zapeszamy;) i czekamy niecierpliwie do jutra... oj tak nie zapeszajmy... i trzymajmy kciuki :) Quote
nazgula Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 To jutro do weta też chcemy jechać? Generalnie nie ma problemu, niech mi ktoś na pw wyśle adres pod jaki mamy jutro jechać;) Quote
Kama79 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 nazgula napisał(a):To jutro do weta też chcemy jechać? Generalnie nie ma problemu, niech mi ktoś na pw wyśle adres pod jaki mamy jutro jechać;) Wysłane z instrukcjami ;) Quote
nazgula Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Kama79 napisał(a):Wysłane z instrukcjami ;) Tylko jechać :):) Quote
Kama79 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Jechać, jechać.. to moje rodzinne okolice, więc w razie co, pomogę natychmiast. I dojadę jak będzie trzeba :) Życzę Alfie wspaniałości w tym domku! :) Quote
saphira18 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Kama79 napisał(a):Jechać, jechać.. to moje rodzinne okolice, więc w razie co, pomogę natychmiast. I dojadę jak będzie trzeba :) Życzę Alfie wspaniałości w tym domku! :) chętnie wykorzystamy :) dzięki bardzo za pomoc w wizycie, jesteśmy dużo spokojniejsze, że jesteś w pobliżu:) Quote
soboz4 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 nie zapomnijcie zabrać aparatu! Chętnie obejrzymy zdjęcia szczęśliwego pycholka Alfy Quote
ewes Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 (edited) Bo cieżkich bojach z dojazdem :evil_lol: a raczej znalezieniem odpowiedniego domu, Alfiątko dotarło całe i zdrowe :) Dom bardzo fajny, wiele rąk do głaskania, podwórko do biegania, więc Alfa nie powinna narzekać. Od razu dostała od Pani smaka, którym pogardziła :roll: Pani powiedziała, że Alfa jest jak miniaturka ich poprzedniego psiaka... Mam nadzieję, że to jest TEN dom i Alfa zostanie tam na zawsze :) Później zadzwonię i dowiem się jak tam po naszym wyjściu :lol: Edited March 24, 2013 by ewes Quote
saphira18 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 czekam z niecierpliwością na wieści z domu, ewes zanotuj rzeczy, które zapomniałaś powiedzieć;) Quote
pralinka94 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 no w końcu u siebie :D tyle zmian w tak krótkim czasie, biedna się naczekała, ale było warto :D Quote
ania91sc Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Super!!! POWODZENIA Alfa :) Czekamy na wieści :D Quote
nazgula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Chciałaby widzieć tego ich poprzedniego psiaka :D jak Alfa ma być Jego miniaturką :D:D:D Bo tyle się działa, więc Alfie nie były w głowie smaczki:P no i ja jej przy ubranku majstrowałam:P więc tez średnio by mi się jadło:P jak by mnie ktoś w kółko coś przy plecach robił:P (Alfa się w czasie jazdy praktycznie rozebrała z ubranka:P). No do domu raczej nie było łatwo dotrzeć ^^ zwłaszcza, że Hołowczyc nie potrafił się sam zdecydować gdzie to ma być:P ale na szczęście zaufałyśmy intuicji:P ... i telefonicznym instrukcjom właścicielki, przechodniów i ludzi w sklepie:P :D:D:D Najważniejsze, że Alfa w domu:) Quote
ewes Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 No i nie zadzwoniłam :roll: ale co się odwlecze to nie uciecze, jutro też jest dzień :lol: ale dostałam smsa, że Alfa jest bardzo grzeczna, już poszczekała na podwórku z innymi psami... może i stróż też z niej jest :p a teraz leży na schodach i obserwuje chomika.. :) Quote
nazgula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ewes napisał(a):No i nie zadzwoniłam :roll: ale co się odwlecze to nie uciecze, jutro też jest dzień :lol: ale dostałam smsa, że Alfa jest bardzo grzeczna, już poszczekała na podwórku z innymi psami... może i stróż też z niej jest :p a teraz leży na schodach i obserwuje chomika.. :) ZDJĘCIA CHCEMY!!!!;) No przez 5 lat jej to wmawiali, że stróż:P to trochę pewnie jej tego przekonania zostało;) Mizialski Stróż;P A jeszcze odnośnie drogi, to żadnych objazdów tam nie było;) tylko ktoś parawan w jednym miejscu postawił i trzeba było objechać dookoła:P:P Quote
madzia.uje93 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://i46.tinypic.com/2drattg.jpg -> najlepsze zdjęcie ever!:D Quote
nazgula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 madzia.uje93 napisał(a):http://i46.tinypic.com/2drattg.jpg -> najlepsze zdjęcie ever!:D Zdjęcia nie oddają tego co się działo;P ani odrobinę:D:D Płakałyśmy ze śmiechu i rozczulenia, bo Alfa jest niesamowita:P ale zdjęcie jest urocze, nie da się ukryć:):) dobrze, że już jest szczęśliwa i nie sądzę by to miało się jakkolwiek zmienić. Wierzę w tych ludzi:) no i na drodze nie obyło się bez dziwnych wydarzeń :D:D otwierające się bagażniki i takie tam cuda;) Quote
Kama79 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 nazgula napisał(a):ZDJĘCIA CHCEMY!!!!;) A jeszcze odnośnie drogi, to żadnych objazdów tam nie było;) tylko ktoś parawan w jednym miejscu postawił i trzeba było objechać dookoła:P:P Parawan mówisz? :eviltong: Za tym parawanem jest dziura głęboka na 20 metrów ;) Cieszę się, że trafiłyście i że Alfa nareszcie pojechała do domku :multi: Quote
soboz4 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 teraz czas na Omegę! Fajnie by było gdyby siostrzyczka też znalazła dom! Quote
nazgula Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Kama79 napisał(a):Parawan mówisz? :eviltong: Za tym parawanem jest dziura głęboka na 20 metrów ;) Oj tam:P szczegóły;) ale straszyłaś jak by co najmniej pół Beskidu przenosili nad Morze;P i potem jak przejechałyśmy obok wielkiej żółtej tablicy, a nie zdążyłyśmy zarejestrować co tam było, to potem było stawianie zakładów za ile kilometrów okaże się że trzeba zawrócić ^^ ;) ale dobrze, że okazało się że nie potrzebujemy wzywać pomocy i pilota :D ;) Quote
Recommended Posts