Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę że nasza Alfa wraca do zdrowia. Widziałam na fakurze pieczątke weta, który zajmował się też moim psiakiem. Bardzo lubie pana Marka. Widać zajął się dziewczyna równie dobrze, jak moim Drakiem.

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagdaB napisał(a):
Bardzo się cieszę że nasza Alfa wraca do zdrowia. Widziałam na fakturze pieczątkę weta, który zajmował się też moim psiakiem. Bardzo lubię pana Marka. Widać zajął się dziewczyna równie dobrze, jak moim Drakiem.

Obydwaj Panowie mają serce do tej pracy:) dlatego uznałam, że Alfa będzie u nich bezpieczna:) i jak widać wykonali kawal dobrej roboty:) bo rana naprawdę wygląda dobrze:) a raczej jak to Pan Zbigniew powiedział: Pięknie!;)

Z moim psem też często ich odwiedzaliśmy (niestety z konieczności ale nigdy nie czułam się tam źle:))

Posted

Na leczenie Alfy wpłynęło:
15 zł 0d Urszuli Kałan z Siemianowic Śląskich
20 zł od Sonii Michnickiej z Katowic
10 zł - od Pauliny Jędrczak z Katowic
100 zł od Natalii Morawiec - Kolonko z Katowic
20 zł od Katarzyny Iwon-Dzierzkowskiej z Mysłowic
36,20 od Agnieszki Smolińskiej

+ 140 zł z bazarku

razem mamy 341,20 zł!!!

Posted

Ewes przepraszam, ale dopiero niedawno wróciłam do domu. Otwieram firmę, jestem 12 godz. poza netem i stąd to całe zamieszanie. Jeśli chodzi o pomoc ( jakąkolwiek) to jestem do dyspozycji... Wystarczy sms, oddzwonię 784 431 141

Posted

Kama79 napisał(a):
Ewes przepraszam, ale dopiero niedawno wróciłam do domu. Otwieram firmę, jestem 12 godz. poza netem i stąd to całe zamieszanie. Jeśli chodzi o pomoc ( jakąkolwiek) to jestem do dyspozycji... Wystarczy sms, oddzwonię 784 431 141

dziękuję serdecznie :)

jeśli będzie potrzebna pomoc to na pewno się zgłoszę, a z wetem to świetny pomysł, jeśli udałoby się go załatwić ;)
ale to jeszcze jest do ustalenia :)

Posted

znów zmiana miejsca, Alfa troszkę ciągła za ewes i Agnieszką, ale już to opanowaliśmy.
przepraliśmy jedno ubranko, zapakowałam z pomocą mamy pieszczocha w drugie:p

czajana

Posted

ewes napisał(a):
dobrze, że masz pomocników do przebierania :p
i ręce na zmianę do głaskania :eviltong:

taa, tak namolnego psa jak Alfa to nie widziałam:p nic nie da zrobić bo zaraz łeb do głaskania wpycha, albo łapę daje
jutro będzie musiała zostać sama na parę godz:roll: kurcze ciekawe jak to będzie

Posted

saphira18 napisał(a):
taa, tak namolnego psa jak Alfa to nie widziałam:p nic nie da zrobić bo zaraz łeb do głaskania wpycha, albo łapę daje

Podpisuję się rękami i nogami ^^

Posted

hmm.. ona w domu powinna spokojnie zostać sama, najwyżej na początku może trochę popiszczeć ;)
ale wydaje mi się, że pójdzie po prostu spać.

Posted

ewes napisał(a):
hmm.. ona w domu powinna spokojnie zostać sama, najwyżej na początku może trochę popiszczeć ;)
ale wydaje mi się, że pójdzie po prostu spać.

nie musi być sama żeby piszczeć:P jak poszliście z Kamilem, to trochę popiskiwała za Wami i Delcią;)

Posted (edited)

została z bratem, co prawda brat odsypiał nockę w pracy, ale Alfa położyła się pod drzwiami i spała.
chciała iść ze mną ale cóż;)

a tak się Alfa bawiła na porannym spacerze

Edited by saphira18