paros Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 AnetaR napisał(a):Ja też sobie zapiszę i poproszę nr konta, jak będzie jakiś przypływ gotówki, to coś wpłacę już wysyłam PW Każda pomoc, teraz czy później, będzie cenna. Dziękujemy! Odwiedziny na wątku też są mile widziane Quote
basia34 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Dzieki za zaproszenie ale naprawde jestem bez grosza , bede zagladac i narazie podniose. Quote
bela51 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Prosze o nr konta. Nie bedzie tego wiele, ale symboliczny grosik przesle.Biedna sunia, dobrze, ze znalazla pomoc.:-( Quote
ALMA2 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 ja też jestem na zaproszenie i też poproszę o nr konta, grosik też przekażę. Quote
Agnezia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Na razie tylko zapisuję. Pomyślę jak mogę pomóc. Quote
paros Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 basia34 napisał(a):Dzieki za zaproszenie ale naprawde jestem bez grosza , bede zagladac i narazie podniose. Dziękujemy za odwiedziny. Każda pomoc jest ważna :loveu: bela51 napisał(a):Prosze o nr konta. Nie bedzie tego wiele, ale symboliczny grosik przesle.Biedna sunia, dobrze, ze znalazla pomoc.:-( Bardzo, bardzo dziękujemy, :multi: wysyłam PW ALMA2 napisał(a):ja też jestem na zaproszenie i też poproszę o nr konta, grosik też przekażę. dziękujemy, wysyłam PW - każdy grosik to mniejszy dług Buni :loveu:. Agnezia napisał(a):Na razie tylko zapisuję. Pomyślę jak mogę pomóc. Dziękujemy za odzew, postowa pomoc też jest mile widziana :lol: Quote
bric-a-brac Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 aga.k napisał(a):dziewczyny, podniosę tylko :oops: Wcale nie "tylko" ;) Odwiedziny też ważne. Cieszymy się, że do Buńki ciocie zaglądają. Dla niej to szansa. Quote
ANETTTA Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 zagladam na zaproszenie .... pomyśle jak moge pomóc ... Quote
agat21 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 jestem w związku z zaproszeniem dużo nie wpłacę, ale zawsze coś - poproszę o numer konta dobrze, że psina trafiła na Was :) Quote
asiuniab Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Buniu nie zostaniesz sama, dobre duszyczki pomogą:) Quote
paros Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Ada-Vebby napisał(a):Zaglądam do Buni..:) ANETTTA napisał(a):zagladam na zaproszenie .... pomyśle jak moge pomóc ... Cioteczki :loveu: dziękuję, to ważne, że pamiętacie o Buni agat21 napisał(a):jestem w związku z zaproszeniem dużo nie wpłacę, ale zawsze coś - poproszę o numer konta dobrze, że psina trafiła na Was :) Bardzo, bardzo dziękuję :lol: chciałam wysłać PW ale masz przepełnioną skrzynkę :roll: asiuniab napisał(a):Buniu nie zostaniesz sama, dobre duszyczki pomogą:) (:Buńka:) napisał(a):zaglądam popołudniowo:p BozenaB napisał(a):Zaglądam do Buni. Jakieś nowe wieści o niej? cioteczki :loveu: bardzo dziękuję że zaglądacie Quote
paros Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dzisiaj do Buni nikt nie zajrzał :shake: Quote
asiuniab Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 paros napisał(a):dzisiaj do Buni nikt nie zajrzał :shake: prawda, Buniu przepraszam :modla::modla:, już się poprawiam. Quote
BozenaB Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dzień dobry Buni i Buniomaniakom. :lol: Zaglądam. Ale mogę zaglądać dopiero w późniejszych godzinach. Ogonek do góry. Nie zapominamy.:multi: Quote
abra64 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 jestem na zaproszenie, biedna psinka, oby się wszystko dobrze skończyło i Bunia znalazła domek , poproszę o konto przeslę jakiś grosik :) Quote
Recommended Posts