shera9 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Nabrałam was:evil_lol:wcale nie odchodzę:evil_lol:będę was zasypywać zdjęciami:evil_lol: Quote
shera9 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 czy mi się wydaje-czy czuję ironię? Quote
shera9 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Nie sądzę ,żeby moim psom było źle. Śpią w moim łóżku,są ładnie zsocjalizowane z ludźmi... Quote
Leokadia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jeśli masz tak dalej kręcic w sprawie swoich zwierzaków i zwodzić tak jak zawsze, to po co wróciłaś, no chyba, że nastąpi jakaś zmiana, bo jeśli nie to naprawde nie ma to sensu, znów większości osobom nerwy popsujesz. Quote
Gezowa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Wydaje mi się, że o to jej chodzi. Dlatego tak długo milczałam na tym wątku - po prostu olałam. Nie da się jej przetłumaczyć, a każdy następny post ją nakręca. Dziewczyna ewidentnie ma problem ze sobą i robi szopki, żeby zwrócić na siebie uwagę. Znam to z autopsji ;) Quote
Tokusa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja do tej pory śledziłam wątek jako osoba niezarejestrowana, teraz w sumie mogę się wypowiedzieć. Już nawet nie będę pytać, po co w wątek o zwierzętach dziołcha wkleja zdjęcia nieba, swoich rąk czy czegoś takiego. "Jestę fotografę". Pominę też to, że nabija sobie posty wrzucając 1 zdjęcie w jednym, następnie 2 zdjęcia w drugim i tak dalej. W każdym razie wiek 15 lat nie oznacza z góry, że ta osoba jest ograniczona umysłowo i nie potrafi odpowiedzieć na pytania, które cały wątek zadają inni użytkownicy. Tak samo również rozwala fakt, że robiła wielką dramę z powodu swego niby odejścia, jakby ludzie zaraz mieli rzucać się za nią i wyć "wracaj, bez ciebie to nie to samo ;_;" bez większego powodu. Jeśli posty shera9 będą nadal wyglądać tak, jak wyglądały do tej pory, to ja dziękuję ale wtf is this shit? Mam nadzieję, że nastąpi jakaś zmiana w twoim nastawieniu, dziewczyno, jeśli nie... "rycz, mała, rycz". Quote
phase Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Shera - jeżeli masz coś do mnie to mi to napisz, a nie publicznie piszesz o mnie u kogoś na wątku. Sama sobie wyrobiłaś zdanie o sobie i szkoda, że nie odchodzisz. Quote
Izabela124. Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 To nie jest jedyne forum, na którym shera nabija sobie posty i wkleja jakieś głupoty. Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nie karmcie trola. Nie odpisujcie na jej posty, niech galeria umrze to i jej odechce sie trollowania. Quote
Leokadia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dziewczyna prawdopodobnie ma ok 10 lat, bo mało który 15 latek jest tak niedojrzały. Dziewczynka ewidentnie ma jakieś problemy ze soba, i nie sadze, zeby jej zachowanie z dnia na dzień się zmieniło, olejmy ja i ten wątek bo takie dyskusje w dalszym ciągu nie maja kompletnie sensu. Quote
shera9 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 no weźcie dajcie nam ostatnią szansę... Quote
Recommended Posts