Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

shera9 napisał(a):
understandme mówię ci,że kotkowi się poprawiło,choc trzeba uważać.

Ale tu nikt nie pyta, czy kotkowi się poprawiło. Każdy chciałby wiedzieć, co mu właściwie jest i czy jest w jakiś sposób leczony. A Ty tylko ignorujesz nasze pytania.

Posted

Ma wrzody,ale mu już znikają,leki miał podawane,jakąś maść(chyba przeciwbólową,ale mama podawała).Nazwa cos na S lub P,nie patrzyłam(na nazwę)

Posted

My też się nie ujawniałyśmy, choć podglądałyśmy ;)
Tak przejrzałam i zadam pytanie, faktycznie kotek był u weterynarza? Jeżeli z nim nie byliście to nie ma co kłamać...

Posted

shera9 napisał(a):
Badał i powiedział że ma wrzody.dość niemiły,zmienię weta;c
Nie wiem czy to normalnie,że Megi uszy stoją "inaczej" niż dawniej.

A powiedział co dalej, coś przepisał, jakieś leczenie?
Stoją ''inaczej"? Myslę, że się nie zmutowały :)

Posted

Mam wrażenie, że te odpowiedzi to tylko powtarzanie tego co mówią inni...
- jak kot?
- dobrze
- zmień weta
- zmieniam
- a co u kotka?
- lepiej, jest ok.
Nie wiem, może się czepiam, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ktoś tu nas robi w przysłowiowego konia :evil_lol:

Posted

Gezowa napisał(a):
Mam wrażenie, że te odpowiedzi to tylko powtarzanie tego co mówią inni...
- jak kot?
- dobrze
- zmień weta
- zmieniam
- a co u kotka?
- lepiej, jest ok.
Nie wiem, może się czepiam, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ktoś tu nas robi w przysłowiowego konia :evil_lol:
A ten kto wypowiada się w tej galerii jeszcze bardziej nakręca trolla internetowego

Posted

Izabela124. napisał(a):
A ten kto wypowiada się w tej galerii jeszcze bardziej nakręca trolla internetowego

Poniekąd masz rację. Ja mimo wszystko nie potrafię określać z góry człeka, który kręci ze znanych tylko sobie powodów. Sama to przerabiałam, będąc gówniarą ;)

Posted

Taa dzięki za wyczerpującą odpowiedź:shake: Większośc dogomaniaków w swoich galeriach za przeproszeniem ,,sra w gacie,, jak tylko coś się stanie ich zwierzakowi, a ty po prostu podchodzisz do tego na takim lajcie, że szkoda gadać. Aż mnie to dziwi, że ponoć jesteś w moim wieku, bo wydaje mi się, że jesteś nieco niedojrzała.