shera9 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 understandme mówię ci,że kotkowi się poprawiło,choc trzeba uważać. Quote
harpoonka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 shera9 napisał(a):understandme mówię ci,że kotkowi się poprawiło,choc trzeba uważać. Ale tu nikt nie pyta, czy kotkowi się poprawiło. Każdy chciałby wiedzieć, co mu właściwie jest i czy jest w jakiś sposób leczony. A Ty tylko ignorujesz nasze pytania. Quote
shera9 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Ma wrzody,ale mu już znikają,leki miał podawane,jakąś maść(chyba przeciwbólową,ale mama podawała).Nazwa cos na S lub P,nie patrzyłam(na nazwę) Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 My też się nie ujawniałyśmy, choć podglądałyśmy ;) Tak przejrzałam i zadam pytanie, faktycznie kotek był u weterynarza? Jeżeli z nim nie byliście to nie ma co kłamać... Quote
shera9 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 byliśmy jej się po prostu zmieniają:eviltong: megi,nie wymieniaj uszu:evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Megi jest śliczna, fajne zdjęcia. :) A co weterynarz powiedział? Zbadał kotka? Quote
shera9 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Badał i powiedział że ma wrzody.dość niemiły,zmienię weta;c Nie wiem czy to normalnie,że Megi uszy stoją "inaczej" niż dawniej. Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 shera9 napisał(a):Badał i powiedział że ma wrzody.dość niemiły,zmienię weta;c Nie wiem czy to normalnie,że Megi uszy stoją "inaczej" niż dawniej. A powiedział co dalej, coś przepisał, jakieś leczenie? Stoją ''inaczej"? Myslę, że się nie zmutowały :) Quote
shera9 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 dalej zostawiac kota w domu,tak parę maści,no dobra teraz foty:diabloti: Quote
shera9 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) Jeaaa Moja robota,podoba się? o co chodzi,Lampuś:eviltong: n oj,perła:p Edited August 28, 2012 by shera9 Quote
Leokadia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Witamy się! Jak tam u kotka, zmieniacie tego weta, napisz coś jak zdrowie sierściucha, czy jest poprawa? Quote
shera9 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Kotek ma się dobrze,zmieniamy,jest wyraźna poprawa. Coś takiego mam: Nie pytajcie,co sobie zrobiłam,bo nie mam siły do siebie;/ Quote
Gezowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Mam wrażenie, że te odpowiedzi to tylko powtarzanie tego co mówią inni... - jak kot? - dobrze - zmień weta - zmieniam - a co u kotka? - lepiej, jest ok. Nie wiem, może się czepiam, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ktoś tu nas robi w przysłowiowego konia :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 E tam,chrzanisz głupoty...Poza tym nie mogę robić w konia,jak sama się krzywię z bólu ręki? Quote
Izabela124. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Gezowa napisał(a):Mam wrażenie, że te odpowiedzi to tylko powtarzanie tego co mówią inni... - jak kot? - dobrze - zmień weta - zmieniam - a co u kotka? - lepiej, jest ok. Nie wiem, może się czepiam, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ktoś tu nas robi w przysłowiowego konia :evil_lol:A ten kto wypowiada się w tej galerii jeszcze bardziej nakręca trolla internetowego Quote
shera9 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 W tej chwili odechciało mi się wszystkiego poza pisaniem Quote
Gezowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Izabela124. napisał(a):A ten kto wypowiada się w tej galerii jeszcze bardziej nakręca trolla internetowego Poniekąd masz rację. Ja mimo wszystko nie potrafię określać z góry człeka, który kręci ze znanych tylko sobie powodów. Sama to przerabiałam, będąc gówniarą ;) Quote
shera9 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Miluś Rozmawiajcie sobie,ja nie zawadzam. Quote
Leokadia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Taa dzięki za wyczerpującą odpowiedź:shake: Większośc dogomaniaków w swoich galeriach za przeproszeniem ,,sra w gacie,, jak tylko coś się stanie ich zwierzakowi, a ty po prostu podchodzisz do tego na takim lajcie, że szkoda gadać. Aż mnie to dziwi, że ponoć jesteś w moim wieku, bo wydaje mi się, że jesteś nieco niedojrzała. Quote
shera9 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Możliwe... Jestem owszem smarkata.Mam 15 lat:evil_lol: Quote
Recommended Posts