harpoonka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 shera wstawia miniaturki po prostu. Po kliknięciu fotka się powiększa. Ale fakt, że lepiej by się oglądało, gdybyś wstawiała zdjęcia w pełnym rozmiarze ;) Quote
shera9 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Głowię się,co by tu napisać,tak mi się przypomniało,że w okolicy są pieski ok 3-4 miesięcy na oko.Ładne,zadbane(ich matka nieco mniej),pilnie na sprzedaż, w moich okolicach,jeśli są jeszcze jakieś;P Quote
harpoonka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Kundelki to są? Z tego, co mi wiadomo, nie wolno sprzedawać nierodowodowych psów. Szkoda ich... Quote
shera9 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Po trochu kundelki,po trochę rasowce. Quote
shera9 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 (edited) Tak dokładnie to nie wiem :eviltong: po prostu piszę,jak wiem. Już sierpień.Za miesiąc już moje urodzinki.Megi i Lampo już byli na spacerze,przypomniało się mi ,że miałam gdzieś smycz automatyczną ,jak jeszcze Bruno żył. Liście opadają,a pieski szaleją.Jak zwykle porzadnie sie zdziwilam,bo Lampo jak zapne Megi smycz,to probuje jej odciac zebami. Taki ma odruch chyba(moze zle skojarzenia?) i przepraszam za literowki,ale cos mi sie podzialo z klawiatura. Nie moge juz sie doczekac swiat z pieskami:) Bedzie snieg i spacery w sniegu.Za czasow Bruna szalelismy w sniegu przez pol dnia,a potem padalismy w domu:) Jestem ciekawa,co rodzice wymysla dla psiakow:) Edited August 2, 2012 by shera9 Quote
vaness Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 czekamy na więcej zdjęć i zapraszamy do nas ;) Quote
shera9 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 (edited) oczywiscie wpadniemy,bo teraz siedze na watku i czytam :D oczywiscie fotki zrobie,bo narazie mam tylko 3 w moim aparacie;D Male przypominajko,moje ulubione zdj<3: Edited August 2, 2012 by shera9 Quote
shera9 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Przepraszam za moją nieobecność ale siedziałam na Zlocie Zwariowanych psiarzy:lol:.Akurat była okazja,to musiałam polecieć:D A teraz focie cool: Zieew :D Quote
shera9 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Sierpniowo colorowo powerowo u nas;) Za dużo telewizji:d Quote
shera9 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Schowaliśmy sie,ciekawe czy znajdziecie psy? Quote
shera9 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ale spojrzenie,zupełnie jak wtedy,jak go zabierałam. oznacza:"chcę mieć dom", a teraz"nie zabieraj mi pańci":lol: Quote
shera9 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 megi nie chce pić,co w przypadku w takie sierpniowe upały jest dość dziwne.Lampo potrafi się tak cieszyć,że prawie mnie stratował ostatnio swoim skokiem;d Quote
shera9 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 ach,łazimy9odkryliśmy fajnie spłaszczony teren w okolicach naszych ziemistych gór:D) Quote
Recommended Posts