shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Megi:Leżę sobie Lampo:Ale się zmordowałem,dobrze że mamy przystanki co 4 km:p Lampo:Widziałem tu gdzieś ptaka. Pokaże coś pańci,tylko gdzie ona jest?:D Megi:Pogoda dopisuje Lampo:Szukaj tego czegoś xD Argh,wpadłem na coś Quote
shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Lampo,ty mi leżysz na szyi Lampo:Zimna jest. Quote
shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Lampo:Ej,Megi,do roboty Megi:Nie,ja wolę powąchać xD Quote
shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ten rów nazwałam sobie rowem kondycji xD lampo:Siedzę i patrzę;p Quote
shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 no więc tak:Mamy tam parę terenów,naszą "pustynię",rów kondycji oraz ogromniaste pola trawy+okolice austostrady.Prawdziwy fun.Lampo i Megi mogą się wyszaleć,a ja moge im spokojnie strzelać fotki. No więc dziś mieliśmy co wybierać.Bawiliśmy się też trochę w chowanego.Lampo łaził po rowie,Megi się plątała po kolicznych "pustyniach". A ja miałam radochę na fculla,bo piękna pogoda i aż się prosiło o kilka fotek:) Bum Lampo xD oto dowód,że mieszkamy na wsi:D Quote
shera9 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 (edited) Megusia się źle czuje.Charczała bidula:-( i zwymiotowała:-( prawie nieprzytomna jest. dopiero teraz to zauważyłam:( Edited July 24, 2012 by shera9 Quote
whiteterrier Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Cavusie są świetne, mój brat chce pieska tej rasy a Megi cud miód i malinki :loveu: Ale biedulka jest chora? :-( Trzeba jka najszybciej pędzić do lekarza a my trzymamy kciuki żeby było dobrze ! Quote
shera9 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Byłam tydzień temu.Megi czuje się trochę lepiej,ale nie ma widocznej poprawy.Być może się przeziębiła:( To może wam zrobię smaka? Quote
Recommended Posts