yunona Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 i to samo, mokre oczy, widzę podwójnie, idę myć okulary.:shake: Rulon rwiesz moje serce,:loveu: i mam nadzieję, że ta właściwa osoba czytając będzie też miała rozerwane i zrobi co trzeba.:multi: Quote
anica Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='yunona']i to samo, mokre oczy, widzę podwójnie, idę myć okulary.:shake: Rulon rwiesz moje serce,:loveu: i mam nadzieję, że ta właściwa osoba czytając będzie też miała rozerwane i zrobi co trzeba.:multi:[/QUOTE] i ja też...ja też!... niesamowita jest!... Keakea i R(rrr)ulon :Rose::Rose: Quote
paula_t Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Keakea to miszcz nad miszczami:eviltong: Wszystkich obdarowuje swoim talentem, świetne teksty do ogłoszeń pisze :) Quote
ocelot Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Bardzo, bardzo dziękuję. Porobię Solowi nowe ogłoszenia. Quote
Isadora7 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='keakea']No napisałem tego wiersza dla Solo. R(rrr)ulon Któryś z moich przodków na pewno był jamnikiem, może prapradziadek, a może praprapra? No ale jestem przecież długi i krótkie łapy mam, a to są wyznaczniki jamnika ważne dwa. W schronisku mnie nazwali Solo, i przez to chyba ciągle trochę pecha mam, bo moi psi koledzy znajdują łatwo Domy, a ja zostaję w boksie wciąż jak palec sam. Tyle jest fajnych rzeczy w życiu do zrobienia, wykopać tunel do Giżycka, złapać kota albo dwa, obszczekać listonosza, przynieść Ci gazetę albo kapcie, zjeść furę kości... lecz solo to niewiele zrobić się, niestety, da. Czas szybko płynie, dla psa miesiąc jest jak wieczność, a tych wieczności sporo mam na koncie już w schronisku, po deszczu na wybiegu wpatruję się w kałuże i z drżeniem serca liczę siwe włosy na mym pysku. Nocami cicho marzę, że pewnego dnia otworzą boks, wejdziesz i powiesz: Nie bój się!, a ja odpowiem, że wcale się nie boję, i wskoczę Ci w ramiona wprost, obliżę twarz i uszy, i już nie będę Solo, bo nas będzie dwoje.[/QUOTE] [quote name='anica']i ja też...ja też!... niesamowita jest!... Keakea i R(rrr)ulon :Rose::Rose:[/QUOTE] [quote name='paula_t']Keakea to miszcz nad miszczami:eviltong: Wszystkich obdarowuje swoim talentem, świetne teksty do ogłoszeń pisze :)[/QUOTE] Goni tego R(rrr)ulona do roboty oj goni. tak sobie pomyslałam ze zaczne te wiersze wstawiać tez w profile psiaków, w weekned sie tym zajmę. Oczywisćie z podpisem twórcy czyli R(rrr)ulona. Quote
keakea Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 No, to Rulon mi dyktuje te wiersze, ja tylko skromny klepacz w klawiaturę jestem :) Quote
paula_t Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='keakea']Ale Abi nasz wiersz już nie pomógł :([/QUOTE] Ale pomaga wielu innym :( Quote
anica Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='keakea']Ale Abi nasz wiersz już nie pomógł :([/QUOTE] proszę nie mów tak!?... a może?... pomógł?... a może?.. tak jest dla niej lepiej?...jest teraz szczęśliwa?... kiedyś się dowiemy.... Quote
ocelot Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Maco ma 2 sierpnia wizytę kontrolną, więc czekamy na jej wynik. Chodzi już na 4 łapkach:) jest zakochany w jakiejś panience i prosi, żeby być na dworze 24 h na dobę:) Podobno pieknie prosi:)Robi kółka, kładzie się:)Pokazuje gdzie są szelki:) Jest wykapany, sypia już w łóżku:) Uwielbia siedzieć na kolanach, ale tylko wtedy kiedy on ma ochotę. I w sierpniu jedzie na urlop z Państwem poznawać kota:) Dom to on już ma kochani:) Quote
keakea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ach jej... :D Rulon dziękuje za wieści i cieszy się, że jego wiersz dla Marco się zrealizował :) Quote
ocelot Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 keakea napisał(a):Ach jej... :D Rulon dziękuje za wieści i cieszy się, że jego wiersz dla Marco się zrealizował :) Amy dziękuemy Rulonowi:) Perełka ma szansę na dom też. Choć jej sytuacja się mocno skomplikowała:( ale będzie dobrze. A Solo czeka na realizację wiersza:) Quote
keakea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ciociu Ocelot, a ten wiersz dla Solo dajecie do ogłoszeń? Pokazujcie go gdzie się da, może komuś wyciśnie łzy tak konkretnie i Solo przestanie być... solo. Quote
ocelot Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 keakea napisał(a):Ciociu Ocelot, a ten wiersz dla Solo dajecie do ogłoszeń? Pokazujcie go gdzie się da, może komuś wyciśnie łzy tak konkretnie i Solo przestanie być... solo. Ogłoszenia chce mu odnowić w wolnej chwili. Ja idę w zaparte i każdy psiak ze 160 dostaje u mnie na 10 portalach + dogo + fb ogłoszenia. Czasami mam lekko dość................. i czasu brak. Ale ogloszę 5 psów w weekend i zabiorę się ponownie za Solo Quote
yunona Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 to jak Marco już szczęśliwy, to wypada zmienić tytuł wątku :lol: Quote
Kora Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Wczoraj wital sie ze Snizka z balkonu, poznaje mnie i ja, albo odwrotnie ;-) dzis chyba wyjechal na dzialke Quote
keakea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Marco, oby to szczęście dopisywało Ci w tym życiu i wszystkich następnych, ściskam i całuję. Quote
anica Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='keakea']Marco, oby to szczęście dopisywało Ci w tym życiu i wszystkich następnych, ściskam i całuję.[/QUOTE] Uwielbiam takie zakończenia!:loveu::multi::loveu: Quote
yunona Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 a fotka jakowaś będzie? Prosim :eviltong::modla: Quote
anica Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Kora']Marco, jest na wakacjach.[/QUOTE] poczekamy!... Quote
Kora Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Juz wrocil widzialam go, Pani Grazynka ma mi przeslac zdjecia. Quote
Recommended Posts