Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co ja Wam tu bede gadac, ale pewnie Was uszczesliwie ;-) Marco mieszka z moimi bardzo fajnymi sasiadami i nawet moje "oko"jest niepotrzebne ten dom to tak jakby trafil do mnie.
Dowiedzialam sie ze zaadoptowali go przed chwila od p.Zbyszka na te chwile to moge Wam zrobic zdjecie balkonu bo okno w okno, mieszkanie bardzo duze,p.Grazynka to instrumentariuszka (no pielegniarka). Odkad pamietam zawsze mieli jamniki nawet dwa odchodzily ze starosci godnie. Ciagle ich katowalam zeby wzieli jamnika, nawet mialam propozycje z Palucha, ale widze ze tragedia Marco wygrala. I dobrze ;-) jak mnie bardzo, bardzo poprosicie to mu zrobie zdjecia i wstawie ;-). O zycie tego psa mozecie sie nie martwic.

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałam, że szczęściarz z niebieskiego kocyka!!!:eviltong::loveu: Wszystkiego najlepszego nowemu domkowi, a Marcusowi dużo, dużo zdrówka:multi: Tyle się nacierpiał, teraz już będzie z górki. :lol:

Posted

Kora napisał(a):
Co ja Wam tu bede gadac, ale pewnie Was uszczesliwie ;-) Marco mieszka z moimi bardzo fajnymi sasiadami i nawet moje "oko"jest niepotrzebne ten dom to tak jakby trafil do mnie.
Dowiedzialam sie ze zaadoptowali go przed chwila od p.Zbyszka na te chwile to moge Wam zrobic zdjecie balkonu bo okno w okno, mieszkanie bardzo duze,p.Grazynka to instrumentariuszka (no pielegniarka). Odkad pamietam zawsze mieli jamniki nawet dwa odchodzily ze starosci godnie. Ciagle ich katowalam zeby wzieli jamnika, nawet mialam propozycje z Palucha, ale widze ze tragedia Marco wygrala. I dobrze ;-) jak mnie bardzo, bardzo poprosicie to mu zrobie zdjecia i wstawie ;-). O zycie tego psa mozecie sie nie martwic.

Kurczątko dawaj foty już natychmiast:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Alez sie cieszę.

Posted

Kora napisał(a):

No nie wierzę:):):):):):)

Nic nie wiem jak po operacji, zadzwonię wieczorkiem.

Posted

Nim Ocelot zadzwoni powiem co wiem, lekarz powiedzial ze czekamy bo kosci po poprzedniej operacji sie nie przemiescily, a zespolily wiec moze nic nie trzeba bedzie ruszac jest pod kontrola, zreszta p.Zbyszek zna sie na rechabilitacji i kosccu doskonale.
Zdjecia zrobie jutro wieczorem bo mamy impre na Paluchu i szykuje rozne rzeczy.

Posted

Kora napisał(a):
Nim Ocelot zadzwoni powiem co wiem, lekarz powiedzial ze czekamy bo kosci po poprzedniej operacji sie nie przemiescily, a zespolily wiec moze nic nie trzeba bedzie ruszac jest pod kontrola, zreszta p.Zbyszek zna sie na rechabilitacji i kosccu doskonale.
Zdjecia zrobie jutro wieczorem bo mamy impre na Paluchu i szykuje rozne rzeczy.

Kora jesteś skarbem:)
Ten psiak miał szczęście jak choroba.
Pan Zbyszek Ci mówil, że adoptowali? To jest szansa ze zostanie tak?
Bo mi Pani, że DT.

Posted

Kora napisał(a):
Pierwsze slysze o dt a pewnie p.Zbyszek cos by powiedzial dla mnie w tym przypadku nie ma dt jest ds.

To ja dopytam w schronisku jeszcze.
Dla mnie to byłaby najlepsza informacja tygodnia:)No prawie, bo Rusałka-Pelasia:)

Posted

I tak:)
Zgadza się wszystko co napisała Kora:)Ewentualny zabieg 12 lipca, ale trzymajmy kciuki, zeby potrzeby nie było:)
I dostalam zdjęcia z domu:)

Posted

No to ja juz nie bede musiala leciec robic z zdjec ;-), poprosze pana Zbyszka zeby zabezpieczyl balkon to by sie chlopak na nim wylegiwal, a ja bede trzaskac zdjecia z czwartego pietra ;-).

Posted

Cudeńko prawdziwe!!!!... w tej klatce jak był?... może widziałam klatkę i Jego nieszczęście!...
zauroczył mnie chłopak w tej chwili :iloveyou: ale rozciachali Go , dużo! musiał się nacierpieć! :shake:
Wielkie Dziękuję! dla Pana zbyszka :kiss_2:
jasne ,że trzymamy kciuki ,żeby już nie ciachali bąbelka cudnego :kciuki:
niech Go chroni ten niebieski kocyk! ....

Posted

Kora napisał(a):
No to ja juz nie bede musiala leciec robic z zdjec ;-), poprosze pana Zbyszka zeby zabezpieczyl balkon to by sie chlopak na nim wylegiwal, a ja bede trzaskac zdjecia z czwartego pietra ;-).

Tak, tak te z 4 pietra będa super, na duzym zoomie poprosimy :loveu:

Posted

No niestety na te chwile zdjec z 4 pietra nie bedzie niestety lekarz zakazal duzej ruchliwosci, a wiecie duzo by sie dzialo bo i psy przechodza, a to pierwsze pietro, ale wpadne dzis na wizyte i zrobie pare fotek.