Kora Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Co ja Wam tu bede gadac, ale pewnie Was uszczesliwie ;-) Marco mieszka z moimi bardzo fajnymi sasiadami i nawet moje "oko"jest niepotrzebne ten dom to tak jakby trafil do mnie. Dowiedzialam sie ze zaadoptowali go przed chwila od p.Zbyszka na te chwile to moge Wam zrobic zdjecie balkonu bo okno w okno, mieszkanie bardzo duze,p.Grazynka to instrumentariuszka (no pielegniarka). Odkad pamietam zawsze mieli jamniki nawet dwa odchodzily ze starosci godnie. Ciagle ich katowalam zeby wzieli jamnika, nawet mialam propozycje z Palucha, ale widze ze tragedia Marco wygrala. I dobrze ;-) jak mnie bardzo, bardzo poprosicie to mu zrobie zdjecia i wstawie ;-). O zycie tego psa mozecie sie nie martwic. Quote
yunona Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wiedziałam, że szczęściarz z niebieskiego kocyka!!!:eviltong::loveu: Wszystkiego najlepszego nowemu domkowi, a Marcusowi dużo, dużo zdrówka:multi: Tyle się nacierpiał, teraz już będzie z górki. :lol: Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jaka cudowna wiadomość, bądź szczęśliwy Marco, już teraz wszystko będzie dobrze*:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kora napisał(a):Co ja Wam tu bede gadac, ale pewnie Was uszczesliwie ;-) Marco mieszka z moimi bardzo fajnymi sasiadami i nawet moje "oko"jest niepotrzebne ten dom to tak jakby trafil do mnie. Dowiedzialam sie ze zaadoptowali go przed chwila od p.Zbyszka na te chwile to moge Wam zrobic zdjecie balkonu bo okno w okno, mieszkanie bardzo duze,p.Grazynka to instrumentariuszka (no pielegniarka). Odkad pamietam zawsze mieli jamniki nawet dwa odchodzily ze starosci godnie. Ciagle ich katowalam zeby wzieli jamnika, nawet mialam propozycje z Palucha, ale widze ze tragedia Marco wygrala. I dobrze ;-) jak mnie bardzo, bardzo poprosicie to mu zrobie zdjecia i wstawie ;-). O zycie tego psa mozecie sie nie martwic. Kurczątko dawaj foty już natychmiast:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Alez sie cieszę. Quote
ocelot Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Kora napisał(a):Co ja Wam tu bede gadac, ale pewnie Was uszczesliwie ;-) Marco mieszka z moimi bardzo fajnymi sasiadami i nawet moje "oko"jest niepotrzebne ten dom to tak jakby trafil do mnie. Dowiedzialam sie ze zaadoptowali go przed chwila od p.Zbyszka na te chwile to moge Wam zrobic zdjecie balkonu bo okno w okno, mieszkanie bardzo duze,p.Grazynka to instrumentariuszka (no pielegniarka). Odkad pamietam zawsze mieli jamniki nawet dwa odchodzily ze starosci godnie. Ciagle ich katowalam zeby wzieli jamnika, nawet mialam propozycje z Palucha, ale widze ze tragedia Marco wygrala. I dobrze ;-) jak mnie bardzo, bardzo poprosicie to mu zrobie zdjecia i wstawie ;-). O zycie tego psa mozecie sie nie martwic. No nie wierzę:):):):):):) Nic nie wiem jak po operacji, zadzwonię wieczorkiem. Quote
anica Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Super wiadomości! :loveu: a o zdjęcia bardzo , bardzo! prosimy :lol: Quote
Kora Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nim Ocelot zadzwoni powiem co wiem, lekarz powiedzial ze czekamy bo kosci po poprzedniej operacji sie nie przemiescily, a zespolily wiec moze nic nie trzeba bedzie ruszac jest pod kontrola, zreszta p.Zbyszek zna sie na rechabilitacji i kosccu doskonale. Zdjecia zrobie jutro wieczorem bo mamy impre na Paluchu i szykuje rozne rzeczy. Quote
ocelot Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Kora napisał(a):Nim Ocelot zadzwoni powiem co wiem, lekarz powiedzial ze czekamy bo kosci po poprzedniej operacji sie nie przemiescily, a zespolily wiec moze nic nie trzeba bedzie ruszac jest pod kontrola, zreszta p.Zbyszek zna sie na rechabilitacji i kosccu doskonale. Zdjecia zrobie jutro wieczorem bo mamy impre na Paluchu i szykuje rozne rzeczy. Kora jesteś skarbem:) Ten psiak miał szczęście jak choroba. Pan Zbyszek Ci mówil, że adoptowali? To jest szansa ze zostanie tak? Bo mi Pani, że DT. Quote
Kora Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Pierwsze slysze o dt a pewnie p.Zbyszek cos by powiedzial dla mnie w tym przypadku nie ma dt jest ds. Quote
ocelot Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Kora napisał(a):Pierwsze slysze o dt a pewnie p.Zbyszek cos by powiedzial dla mnie w tym przypadku nie ma dt jest ds. To ja dopytam w schronisku jeszcze. Dla mnie to byłaby najlepsza informacja tygodnia:)No prawie, bo Rusałka-Pelasia:) Quote
ocelot Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 I tak:) Zgadza się wszystko co napisała Kora:)Ewentualny zabieg 12 lipca, ale trzymajmy kciuki, zeby potrzeby nie było:) I dostalam zdjęcia z domu:) Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Cudeńko minkę ma nie za ciekawą, ale nic dziwnego, bo pewnie łapinka boli. Najważniejsze, że już jest bezpieczny na swoim błękitnym kocyku... :) Quote
Kora Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 No to ja juz nie bede musiala leciec robic z zdjec ;-), poprosze pana Zbyszka zeby zabezpieczyl balkon to by sie chlopak na nim wylegiwal, a ja bede trzaskac zdjecia z czwartego pietra ;-). Quote
anica Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Cudeńko prawdziwe!!!!... w tej klatce jak był?... może widziałam klatkę i Jego nieszczęście!... zauroczył mnie chłopak w tej chwili :iloveyou: ale rozciachali Go , dużo! musiał się nacierpieć! :shake: Wielkie Dziękuję! dla Pana zbyszka :kiss_2: jasne ,że trzymamy kciuki ,żeby już nie ciachali bąbelka cudnego :kciuki: niech Go chroni ten niebieski kocyk! .... Quote
Isadora7 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Kora napisał(a):No to ja juz nie bede musiala leciec robic z zdjec ;-), poprosze pana Zbyszka zeby zabezpieczyl balkon to by sie chlopak na nim wylegiwal, a ja bede trzaskac zdjecia z czwartego pietra ;-). Tak, tak te z 4 pietra będa super, na duzym zoomie poprosimy :loveu: Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 keakea napisał(a):Hej Marco, jak tam łapsina? :)* I zdjęcia z 4 piętra? ;) Quote
Kora Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No niestety na te chwile zdjec z 4 pietra nie bedzie niestety lekarz zakazal duzej ruchliwosci, a wiecie duzo by sie dzialo bo i psy przechodza, a to pierwsze pietro, ale wpadne dzis na wizyte i zrobie pare fotek. Quote
Kora Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 No ide juz na dol p.Zbyszek wyniesie mi pieszczoszka na trawke Quote
Isadora7 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Kora']No ide juz na dol p.Zbyszek wyniesie mi pieszczoszka na trawke[/QUOTE] i dobrze bo już listy gończe były szykowane :loveu: Quote
Kora Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Prosze uprzejmie :-) Przywitanie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Smakowanie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jestem zakochany i zdenerwowany Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to na te chwile wystarczy Quote
anica Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Wystarczy ...wystarczy :lol: Dziękujemy! warto było poczekać!:loveu: trzeba przyznać ,że cuuuudna Mordeczka :loveu: Quote
Isadora7 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Oj warto było poczekać. Piękny, coraz piękniejszy. Quote
Recommended Posts