Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Tak bez mydlenia oczu, to ja Harutka z Sopotu wiozłam w niebieskim kocyku, foty są :eviltong::diabloti::p, Ferkę przywiozłam ze schronu w Elblągu - zgadnijcie jakiego koloru był kocyk? :evil_lol:
Harry w pociągu na niebieskim kocyku:evil_lol:

Ferka w jeszcze w Elblągu, czekamy na autobus :) (kocyk biało błękitny):evil_lol::p

Edited by yunona
Posted

keakea napisał(a):
Aha! Czyli jak robić jamnicze voodoo, to tylko w niebieskim kocyku, Ciotki, pamiętajcie! :D

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ja już powoli też zaczynam wierzyć w te gusła:diabloti: , ale popatrz jaki zbieg okoliczności:eviltong::p

Posted

yunona napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ja już powoli też zaczynam wierzyć w te gusła:diabloti: , ale popatrz jaki zbieg okoliczności:eviltong::p

to ja też... niebieski kocyk...Hmmm...faktycznie... Haruś!... Fercia!!!...jak tu nie wierzyć?! :roll::lol:

Posted

Rozmawiałam z Panią Marco...
To bardzo inteligenty psiak:)Placzem próbuje wymuszać już niektóre rzeczy:)
A poważnie jest posłuszny sam wchodzi do klateczki albo na kocyk bo również ma rozłożony, uwielbia wychodzić na dwór. Jest żywotny mimo bolącej łapki.
Pana poznał wczoraj wieczorem i mimo, że dystans zachowuje do mężczyzn, tu przywitał go tak, jak by się długie lata nie widzieli, aż łzy stanęły Państwu w oczach.
Jutro konsultacja u warszawskiego lekarza.

Posted

ocelot napisał(a):
A poważnie jest posłuszny sam wchodzi do klateczki albo na kocyk bo również ma rozłożony, uwielbia wychodzić na dwór. Jest żywotny mimo bolącej łapki.
Pana poznał wczoraj wieczorem i mimo, że dystans zachowuje do mężczyzn, tu przywitał go tak, jak by się długie lata nie widzieli, aż łzy stanęły Państwu w oczach.

To jest to ! Marco wie jak zdobyć serca:loveu: Wstrzymujemy oddech i czekamy na wynik konsultacji:lol:

Posted

Mordeczka... pewnie że bardzo ładnie! i swojsko ;):lol:
patrzcie jaki mądrala! z Panem przywitał się... jakby się długie lata nie widzieli?! no ... umie się chłopak znaleźć!;)
Ocelot rozumiem ,że w poniedziałek nie zamawiam tego antybiotyku i przeciwzapalnego w tej sytuacji!?
chyba ,że Pani wie ,że lek jeszcze otrzyma? pytam ,żeby wszystko było jasne..
obiecałam ,że w poniedziałek zamówię ale tyle się zmieniło od piątku i Marco... nasza Mordeczka raczej .. jest w domku:loveu:
pytam o clamoxyl i metacam?

Posted

ocelot napisał(a):

Ten to wie jak się ustawić :razz: Przehery wszystkie małe, przyjdą dadzą buziaczki, poprzytulają się i już się człowiek rozpływa ;)

yunona napisał(a):
To jest to ! Marco wie jak zdobyć serca:loveu: Wstrzymujemy oddech i czekamy na wynik konsultacji:lol:

Tak, napiszcie od razu co tam....

Posted

dzisiaj marco ma zabieg o 15.30. Gwóźdź mu przebił skorę, miał robione RTG i dostał nowy antybiotyk. kciuki potrzebne.
Isadora Proszę bardzo zmien jego status na SOS bo Pani się pyta czemu jeszcze widnieje, ze w schronisku jest?

Posted

ocelot napisał(a):
dzisiaj marco ma zabieg o 15.30. Gwóźdź mu przebił skorę, miał robione RTG i dostał nowy antybiotyk. kciuki potrzebne.
*Isadora Proszę bardzo zmien jego status na SOS bo Pani się pyta czemu jeszcze widnieje, ze w schronisku jest?
*

Już po operacji bidoczek...Jak się czuje? :(

Posted

ocelot napisał(a):
Isadora Proszę bardzo zmien jego status na SOS bo Pani się pyta czemu jeszcze widnieje, ze w schronisku jest?

Status zmieniny. A może tak pare zdjęc nowych?