Ania W Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jo37 napisał(a):Amber nie zjada kotów !!!! Zagryza a zwłoki przynosi pod nogi ?:razz: Quote
wanda szostek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57037&goto=newpost Quote
Jo37 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ania W napisał(a):Zagryza a zwłoki przynosi pod nogi ?:razz: Ciotka to chyba horrorów sie naoglądała . Amber "prawie" ignoruje koty . Byłyśmy z wizyta w domu gdzie rezydentką jest kotka . Sunia nie była zainteresowana kotką . Kotka miauczała a Amber nic . Dopiero kiedy kotka podeszła blisko to Amber zaczęła na nią warczeć . Quote
enia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Może ma alergie na kocie futerko i była bliska kichania.......:lol: Quote
Jo37 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Amber szuka domu . Czy ona ma jeszcze aukcję na Allegro ?. Quote
beka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jo ja juz pytałam ale jestcze raz spytam, czy ona miała kontakt z małymi (domek szuka czworonoga ale są małe dzieci 1,5 roku i 5 lat ) dziećmi ?? Quote
deszczowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jo37 napisał(a):Amber szuka domu . Czy ona ma jeszcze aukcję na Allegro ?. ja ją wystawiam na okrągło :oops: trzymaj się Amber!!! jak się długo czeka to się potem super trafia:p Quote
Jo37 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 beka napisał(a):Jo ja juz pytałam ale jestcze raz spytam, czy ona miała kontakt z małymi (domek szuka czworonoga ale są małe dzieci 1,5 roku i 5 lat ) dziećmi ?? Amber lubi dzieci ale 1,5 roku to trochę za małe . To jest sunia z charakterem . Quote
deszczowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja zaglądam, ale trochę bez wpisów:oops: ale allegro dla Amber trwa... Quote
beka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I jeszcze jedno pytanie. Jaki jest jej stosunek do psów? Lubi sie z nimi bawić ? Czy większy pies wywołuje u niej strach?? Quote
Jo37 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 beka napisał(a):I jeszcze jedno pytanie. Jaki jest jej stosunek do psów? Lubi sie z nimi bawić ? Czy większy pies wywołuje u niej strach?? Amber nie umie bawić się z psami . W parku zawarła już pare znajomości ( od ratlerka do ON-ka ) . Wita się tylko z nimi ale nie ma jeszcze zabawy . Suczki bez względu na wielkość atakuje . Boi sie tylko podrostka doga niemieckiego . Quote
Jo37 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Amber powoli zaczyna zmieniać się w normalnego psa . Dzisiaj na spacerze zaczęła biegać i z radości wskoczyła do kałuży . Quote
Ania W Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Jo37 napisał(a):Amber powoli zaczyna zmieniać się w normalnego psa . Dzisiaj na spacerze zaczęła biegać i z radości wskoczyła do kałuży . :multi: Wiosna idzie!!!! Asiu , a gdzie Amber jest poogłaszana oprócz allegro? Wiesz? W przeszłości Sprawdzała się też alegratka i kupię psa. Quote
asiamm Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jedna osóbka z ogłoszenia prosiła o przesłanie fotek Amber, Czupurka i Tomiego. Może któreś z nich wpadnie jej w oko :cool3: Quote
Ania W Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kurcze jak się obrobie to wpadnę i zrobię fotki Amber w kałuży... Chyba , że któraś z ciotek zechce "małą" obfocić pierwsza ;-) Quote
Jo37 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Amber ma się dobrze . Wiosna jej służy chociaż patrząc na ilość wyczesywanej i zgubionej sierści to powinna być łysa -a nie jest ! Quote
malagos Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Amber, widać, wcale nie garnie sie do nowego domku :razz: Nie ma to jak być z Asią! :cool3: Quote
Recommended Posts