Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania W napisał(a):
Zagryza a zwłoki przynosi pod nogi ?:razz:

Ciotka to chyba horrorów sie naoglądała .
Amber "prawie" ignoruje koty . Byłyśmy z wizyta w domu gdzie rezydentką jest kotka . Sunia nie była zainteresowana kotką . Kotka miauczała a Amber nic . Dopiero kiedy kotka podeszła blisko to Amber zaczęła na nią warczeć .

Posted

Jo ja juz pytałam ale jestcze raz spytam, czy ona miała kontakt z małymi (domek szuka czworonoga ale są małe dzieci 1,5 roku i 5 lat ) dziećmi ??

Posted

Jo37 napisał(a):
Amber szuka domu . Czy ona ma jeszcze aukcję na Allegro ?.

ja ją wystawiam na okrągło :oops:

trzymaj się Amber!!! jak się długo czeka to się potem super trafia:p

Posted

beka napisał(a):
Jo ja juz pytałam ale jestcze raz spytam, czy ona miała kontakt z małymi (domek szuka czworonoga ale są małe dzieci 1,5 roku i 5 lat ) dziećmi ??

Amber lubi dzieci ale 1,5 roku to trochę za małe . To jest sunia z charakterem .

Posted

beka napisał(a):
I jeszcze jedno pytanie.
Jaki jest jej stosunek do psów?
Lubi sie z nimi bawić ?
Czy większy pies wywołuje u niej strach??

Amber nie umie bawić się z psami . W parku zawarła już pare znajomości ( od ratlerka do ON-ka ) . Wita się tylko z nimi ale nie ma jeszcze zabawy .
Suczki bez względu na wielkość atakuje . Boi sie tylko podrostka doga niemieckiego .

Posted

Amber powoli zaczyna zmieniać się w normalnego psa . Dzisiaj na spacerze zaczęła biegać i z radości wskoczyła do kałuży .

Posted

Jo37 napisał(a):
Amber powoli zaczyna zmieniać się w normalnego psa . Dzisiaj na spacerze zaczęła biegać i z radości wskoczyła do kałuży .

:multi: Wiosna idzie!!!!
Asiu , a gdzie Amber jest poogłaszana oprócz allegro? Wiesz?
W przeszłości Sprawdzała się też alegratka i kupię psa.

Posted

Amber ma się dobrze . Wiosna jej służy chociaż patrząc na ilość wyczesywanej i zgubionej sierści to powinna być łysa -a nie jest !