lidka_park Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 ja nie moge... jakie cudne zdjęcie :loveu: mój Karacik zawsze świetnie wyglada, ale na tym zdjeciu wyglada bosko :p Karat był dzis ze mna na spacerku... znowu obudził sie w nim instynkt mysliwski i przekopał kawał pola :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lidka_park napisał(a): ja nie moge... jakie cudne zdjęcie :loveu: mój Karacik zawsze świetnie wyglada, ale na tym zdjeciu wyglada bosko :p Karat był dzis ze mna na spacerku... znowu obudził sie w nim instynkt mysliwski i przekopał kawał pola :evil_lol: tak bardzo ładnie wygląda Karat na tym zdjęciu:loveu: Lidziu, nie cytujemy zdjęć, tylko zamieniamy je na linki:cool1: Quote
lidka_park Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Matusz napisał(a):tak bardzo ładnie wygląda Karat na tym zdjęciu:loveu: Lidziu, nie cytujemy zdjęć, tylko zamieniamy je na linki:cool1: ale to zdjecie az prosiło sie o cytowanie ;) Quote
lidka_park Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Tak, Karat jest bardzo fotogeniczny :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ..a zgadnijscie czemu i na kogo on poszczekuje....?:razz: Quote
lidka_park Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 o rany... właśnie sie dowiedziałam, że moje złotko, mój Karacik spędzi te Świeta w nowym domku :multi::multi::multi: powodzenia skarbie :loveu: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laugh2_2: :Dog_run: :laugh2_2: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
LittleMy Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 hurrraa :multi::multi::multi::multi: a czy wiadomo co to za domek? ale super prezent na swieta taka wiadomosc :) Quote
Recommended Posts