lidka_park Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Na dobranoc maleńki biegnij na pierwsza Quote
lidka_park Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Juz jutro pójdziemy na spacerek, 3maj sie maleńki :loveu: Quote
nowmaja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Niuniuś biegnij na pierwsza strone , jestes stworzony do kochania i przytulania . Quote
lidka_park Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Mój słodki Karatek był dzis ze mna na spacerku :loveu: oczywiśnie nie mógł przejść obojętnie obok kretowisk czy mysich nor... przesłodka psina, tylko dlaczego nie ma jeszcze domku :shake: Quote
edzia_Ostroda Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hejaki zaluje nie nie moglam byc dzisiaj z wami :( nie udalo mi sie poznac karacika ale i tak w koncu bede bo nie odpuszcze :) karat widac ze slodki i wielka szkoda ze jeszcze nie ma domku :( ale - wiara czyni cuda a z tego co wiem to wszyscy tu wierza ze se w koncu uda ! :) a wiec karatku węsz dalej i spij slodko :) Quote
cytrynka10 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 edzia_Ostroda napisał(a):hejaki zaluje nie nie moglam byc dzisiaj z wami :( nie udalo mi sie poznac karacika ale i tak w koncu bede bo nie odpuszcze :) karat widac ze slodki i wielka szkoda ze jeszcze nie ma domku :( ale - wiara czyni cuda a z tego co wiem to wszyscy tu wierza ze se w koncu uda ! :) a wiec karatku węsz dalej i spij slodko :) pewnie ze my wszyscy wiezymy ze te wszystkie nasze ostródzkie psiaki pójda do swoich domów swoich panciów i że beda szczesliwi Quote
lidka_park Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 edzia_Ostroda napisał(a):hejaki zaluje nie nie moglam byc dzisiaj z wami :( nie udalo mi sie poznac karacika ale i tak w koncu bede bo nie odpuszcze :) karat widac ze slodki i wielka szkoda ze jeszcze nie ma domku :( ale - wiara czyni cuda a z tego co wiem to wszyscy tu wierza ze se w koncu uda ! :) a wiec karatku węsz dalej i spij slodko :) Edytka, ja również mam nadzieje że się uda i Karat znajdzie kochający domek Quote
lidka_park Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Karatku, kiedy będziesz miał domek... ???? Hopsaj na pierwsza !!!! Quote
Matusz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cioteczko Lupe bardzo proszę o banerki dla Klary, Lucka i Bońka :) link na pierwszej stronie ogolnego watku ostródy, z góry wielkie dzięki :) Quote
lidka_park Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='lupe'] Dziękuje cioteczko :Rose: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 złocisty Karat wciąż czekaa na dom i przypomina o sobie !! Quote
lidka_park Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Karatku, jutro mnie nie będzie w schronisku :( ale mam nadzieje ze cioteczki zabiorą cie na spacerek i pozwolą troche poweszyć przy mysich norkach :cool3: Quote
lidka_park Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Kto był z moim przystojniakiem na spacerku ???? :cool3: Quote
cytrynka10 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 karat był na spacerze z młoda wolontariuszka z tego co pamietam bo ja byłam z Dukatem na spacerze Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ...i tak jak Ci mówiłam przez telefon...zostali rozdzieleni z Baffim bo się niestety atakowali...nawet zauważyłam...krewkę niewielką na uchu karata i stary strup na pysku... Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Chyba z Baffim nie przypadli sobie do gustu :shake: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ja również zapraszam na sama góre i do nowego wspaniałego i cieplusiego domeczku :Dog_run: Quote
lidka_park Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Karatku mój kochany, tak bardzo bym chciała żebyś znalazł wymarzony domek... Quote
lidka_park Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Karat wykopał dziś tak wielką dziure, ze jak do niej wlazł to tylko kuperek mu wystawał :p kiedy maluszku bedziesz mógł swobodnie biegać ze swoim właścicielem i rozkopywać do upadłego mysie nory ???? :shake: Quote
lidka_park Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Czemu nikt ciebie nie odwiedza Karatku ???? Quote
Recommended Posts