lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 *** KARAT *** [SIZE=4]Karat to kolejny psiak z ostródzkiego schroniska. Ma 4 lata. Do schroniska trafił przez ludzką głupotę :shake: Jego właścicielka trafiła do więzienia, a psiakiem opiekowali sie sąsiedzi. Karat nie sprawaił kłopotów, ale pewnego dnia buchną do psa jednej z sąsiadek, która rzuciła się by je rozdzielić. Wtedy to Karat niechcący ją ugryzł i przez to trafił do schroniska:-( czyż on nie jest słodki ??? :loveu::loveu::loveu: na spacerach cały czas węszy przy kretowiskach i mysich norach. Podejrzewam, że gdyby dać mu szanse to z pewnością upolowałby jakiegoś gryzonia :cool3: jeśli ktoś chce przygarnąć i psa i kota to Karat na pewno spisze się prawidłowo jako stróż i pogromca myszy :evil_lol: Kontakt lidka_park@wp.pl lub PW Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wyglada tak jakoś jamnikowato, wiec pewnie dlatego tak węszy, bo w nim krew mysliwska płynie!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 lidka trochę się rozjechał wątek.... spróbuj te zdjęcia umieścić jedno pod drugim :) (znaczy się wstaw między nie enter :) Karat to bardzo grzeczny piesek....był na spacerku z innymi psami (suniami i pieskiem i zachowywał się bardzo spokojnie)...był tak przejęty, że nawet nie zjadł szyneczki jaką miałam dzisiaj dla Papusia (a której nie chciał)...co skrzętnie wykorzystywały inne psiaki zajadając się jego częścią... Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Karat:loveu::loveu::loveu: przypomnij się wszystkim Quote
neverend Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale fajny psiunio..i to z naszej Ostródy:loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 mazurskie psiaki fajowskie są :evil_lol: Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Na dobranoc, hopsaj do góry !!!! Quote
neverend Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To fakt...mazurskie psiaki już władają Europą:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Karat jest tak przymilnym psiakiem, że naprawdę szybciutko powinien znaleźć domek....a tu nic :( jego kolega z klatki Czester poszedł do adopcji a on nadal czeka Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Karat, przypomij się wszytkim !!!! Quote
neverend Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 OOOOOOOOOOO jaki ładny temat:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 właśnie, właśnie, ładny temat :D nasza Lidka nauczyła się już nawet temat napisać ":evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nie wiedziałam jak moge zmienić temat, ale jakos mi sie udało;) wkońcu to dla mojego przesłodkiego Karata :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 lidka_park napisał(a):nie wiedziałam jak moge zmienić temat, ale jakos mi sie udało;) wkońcu to dla mojego przesłodkiego Karata :loveu::loveu::loveu: no a jak, wszystko dla Karata ! :) brawo ! :D:cool2::bigcool: Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Na dobranoc maleńki przypomnij sie wszystkim jeszcze raz Quote
lidka_park Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 taki słodki psiaczek a nikt o niego nie pyta :-( Quote
neverend Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ojejku... Ciotka Lidka zakochała się na amen...:loveu::loveu: Quote
lidka_park Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 straciłam dla niego głowę :loveu::loveu::loveu: Quote
lidka_park Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nikt nie odezwał sie po Karata :shake: ehhh...mam nadzieję, że jednak ktoś przygarnie tego słodkiego psiaka... może ktoś wystawi Karata na allegro ???? :cool3: Quote
lidka_park Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Na dobranoc maleńki hopaj do góry !!!! Quote
cytrynka10 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Karat byłes dzis na spacerze ale nie z Lidka :-( :-( ale też było ci dobrze Quote
lidka_park Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Na dobranoc chodź na wirtualny spacerek :painting: a teraz hopsaj na góre Quote
edzia_Ostroda Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 lidka_park napisał(a):Na dobranoc, hopsaj do góry !!!! Witam wszystkich ! :) tak jak wy- ja tez kocham psiaki i inne zwierzaki i nie jest mi obojetny ich los a czesto bywa tak smutny :( ale razem mozemy go zmienic ;) jestem spod ostrody a namiary na wasza stronke mam od lidki ;) dziekuje! ciesze sie ze jestescie aby pomagac naszym czworonoznym braciom. rowniez chce sie przylaczyc :) zwarta i gotowa czekam do akcji pomocy w schronisku :) sama mam stamtad wdzieczna i madra sunie. pozdrawiam goraco i serdecznie !!! :) Quote
Recommended Posts