podróże z psem Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Zapraszam do czytania. Bardzo pozytywna historia schroniskowego psiaka, który zyskał wspaniałych właścicieli i ma wyjątkowo ciekawe życie: BAJA, pies rajdowy Quote
sleepingbyday Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 och, dzięki za linka. nie znałam tej strony, a właśnie na niej znalazłam potwierdzneie tego, co wiedziałam, ale nie mogłam znaleźc na to "papierów" - jest tam mianowicie wywiad z rzecznikiem sanepidu - nie ma zakazu wchodzenia do spożywczaków i restauracji, jest to wola właściciela, pod obowiązkiem zabezpieczenia żywności. jupi! mam to w oficjalu :-). fajnie byłoby , zeby inspektorzy sanepidu to też wiedzieli - u mnie w społemie ;-) były kontrole, bo ktoś powiadomił ich o psach. i kontrola polegała na tym, że satli i patrzyli, czy ktoś z psem wchodzi. bez sensu. Quote
podróże z psem Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 No i zapraszam do lubienia Podróży z psem na facebooku :) Quote
sleepingbyday Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 tego niestety nie moge zrobić, nie mam opowiedniego obywatelstwa ;-). Quote
Recommended Posts