Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najbardziej lubi pierść z kurczaka surową :cool1:

Gdy tylko moja mamcia robi schabowe, to Tobiasz choćby spał jak kamień:evil_lol::evil_lol: to i tak wstanie i już stoi na dwóch łapach i ładnie prosi

Posted

Moja suńka lubi to wszystko czego nie powinna lubić :evil_lol:. Najbardziej jednak smakuje jej surowe mięso i rybki - za to dałaby się pokroić.

Posted

Rudy diabeł to pożera dosłownie wszystko-w sylwestra balona,ostatnio ściągnął mi z biurka gumke do ścierania i zeżrał w całości(musiała być pyszna :roll:).Pilnować go trzeba ciągle,a i tak zawsze coś wpadnie do jego paszczy.
Natomiast Fred jest wybredny-mięsko,chleb tylko z masełkiem(wiem bo jak zostawie na stole to sucha bułka jest nietknięta,a tej z masłem nie ma..) :lol:

• 5 months later...
Posted

A ja o owocach nie słyszałam :o.

Mój dopomina się wszystkiego co jemy ;). I ma wtedy minę:
"No proszę, proszę widzisz jaki głody jestem" albo
"Masz coś tam jeszcze?"

Jamniki maja takie słodkie oczy gdy o coś proszą..;)

Posted

:scream_3: :scream_3: A mój jamniorek z zup uwielbia kapuśniak i zupę ogórkową. Jak wywęszy swoim nochalkiem co się gotuje to nie daje spokoju i jest w stanie zmieścić cały "ludzki" talerz zupy, czesto z dokładką.. Lubi też arbuza, a z warzyw - kapustę świeżą. Kocha także tuńczyka, makrelę wędzoneą no i o słodycze.

Posted

A moja Figula to ma na koncie niejedno przestępstwo kradzieży jedzenia kogoś z domowników. Mój tata zrobił sobie kluski z mięsem i zostawił talerz na stole bo musiał wyjść na chwilę. Niestety nie najadł się, bo jamnior wskoczył stół i rozprawił się z pierogami. Czego nie zjadł - to wylizał smaczny tłuszczyk. :evil_lol: Bardzo lubi też kawę ( zwłaszcza Capuccino ) i lody.

Posted

[quote name='*hania']A czy ktoś ma jamnika, który uwielbia zielone oliwki :evil_lol: ?
Cedzi je między zębami i popija oliwkowym sokiem ze słoiczka :p

Haniu chyba tylko twój oliwki uwielbia :evil_lol:

Posted

*Iza* napisał(a):
Jeszcze mi się przypomniało coś ;). Nasz uwielbia stare kości wykopane z ziemi . Na szczęście takich mało..;)

Moje dwa gady (w tym jeden nie - jamnik!) też uwielbiają takie kości... Po prostu rarytas...