brazowa1 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Co za bezmyślne gnoje. Jak chca reinkarnacje,to niech sobie sklonuja swojego poprzedniego kundla. Sorry,wkurzyłam sie. Jeżeli masz siłę,w wielkim skrócie:jakie sa jego największe wady,z czym moze byc problem,i Twój nr telefonu poproszę lub maila,zrobie mu w tej chwili chociaz kilka ogłoszeń ,na nerwie sie dobrze wkleja. Quote
zerojeden Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Ja też bo wydawali się ciepli i odpowiedzialni i tacy pro zwierzęcy do tego ludzie na emeryturze z mnóstwem czasu no jak ulał dla urwisa. No ale jeszcze nasiurał na podłogę zamiast na spacerze i na warczał na Pana jak go chciał na kanapie obok położyć. Myśleli chyba że jak wygląd tak samo to będzie taki sam......:angryy: Ale za to strasznie się ucieszył jak mnie zobaczył i zaraz wyrwał do drzwi z wyrazem pyska pod tytułem UCIEKAMY ;) Quote
malawaszka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 qrfa............. jak ja nie lubie ludzi!:angryy: Quote
elaja Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Przepraszam , ale szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty PA w okolicach Świnoujścia dla suni z tego wątkuhttp://www.dogomania.pl/forum/thread...a-pomoc/page39 Bardzo pilne ! Quote
zerojeden Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Nie pomogę bo nie znam nikogo z tamtych okolic Quote
zerojeden Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Nie uwierzycie... Kinga była w sobotę na mojej wsi...wita się z psiakami a ja patrzę a Daktylek uciekł pod drzwi wejściowe domu usiadł w kątku i ani myśli się witać :niewiem: wołam go i tutu srutu i nic...dopiero jak Kinga wyszła za bramę i brama się zamknęła wtedy przyleciał i się cieszył. Pierwszy raz tak zrobił....chyba skojarzył że jak wtedy podjechał samochód to go wywiózł do złych ludzi i teraz mu uraz został :mad: Quote
natalia.aleksandrov Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Co za sku*wiele!!! Będę trzymać kciuki za malucha - niech trafi mu się odpowiedzialny, dobry i cierpliwy domek, który go pokocha całym serduchem! Przy okazji zaproszę Was na wątek najpiękniejszego psa świata, który szuka domku i wsparcia! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232730-Najpi%C4%99kniejszy-pies-%C5%9Bwiata-szuka-domu%21 Quote
Recommended Posts