Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej co taka cisza u Daktylka hmmmmmmm????
Jutro jedziemy na zdjęcie szwów i co ważniejsze dla przystojniaka pozbędzie się kołnierza ;)
Jak będą tu takie pustki to w życiu go nie wyadoptujemy :roll: i się chłopak zasiedzi a już jest zrobiony na bóstwo ;)

Posted

brazowa1 napisał(a):
spokojnie...pójdzie,tylko foteczki ładne poprosimy, ogolonego i bez kołnierza.

jej jaki ładny baner z Gomezem aż go nie poznałam ;) a przecież biega mi po ogrodzie hehe
Daktyl dzisiaj zapuścił focha i nie wyszedł na dwór jak lało... zobaczył że pada i zawrócił, numer z niego ;)

Posted

Myśle, ze do ogłoszeń warto zrobic nowe zdjęcia - na tych jest przystrzyżony na tyle, aby oswobodzić go z kołtunów i na tyle, na ile Halabajówka mogła mu wperswadować, aby stał spokojnie (co, jak wiadomo, w miarę upływu czasu - zupełnie było nie po mysli Daktyla).
Tyle że aby zrobić nowe zdjęcia, musiałabym do Hałabajówki pojechać (ponad 20 km w jedną, niby niedużo, ale nie wiem, czy dam radę w tygodniu, czy nie trzeba będzie czekać do weekendu).

To czerwone przy oku to pozostałości do dużym zapaleniu spojówek - ranki, jakie wytworzyły się pod dredami.
Teraz jest już o niebo lepiej.

Posted

Bez kołnierza nie ten pies.... odżył niesamowicie, nawet dzisiaj się bawił z moimi dziewczynami ;) Czas już na DS jest zrobiony na bóstwo i gotowy na nowe przygody ;) To jest wybitnie specyficzny piesek bo jest mały ale o wielkim sercu ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='brazowa1']Obróżkę ma śliczną[/QUOTE]

hehe pożyczoną od mojej prywatnej Dolly :lol: bo ciocia Kinga Daktyla przywiozła ale o obroży zapomniała :evil_lol:

Posted

kinga napisał(a):
Dziękujemy cioci brązowej za bardzo wyszukany i optymistyczny komplement. :splat:

Szczerze się zachwyciłam,bo nawet nie myslałam,że dymny piesek może tak ładnie prezentowac sie w fiolecie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Daktylek dzisiaj pojechał do nowego domku będzie miał za koleżankę kudłatą sunię i kotkę ;) Bardzo się cieszę bo trafił na ludzi o wielkim sercu i przyjęli go wraz z jego charakterkiem ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Daktylek dzisiaj pojechał do nowego domku będzie miał za koleżankę kudłatą sunię i kotkę ;) Bardzo się cieszę bo trafił na ludzi o wielkim sercu i przyjęli go wraz z jego charakterkiem ;)[/QUOTE]

:multi:
Super wiadomość :D!!!!

Posted

Ci Państwo w grudniu stracili swojego pieska w wieku 15 lat i już nie chcieli żadnego więcej ale sunia się smutna zrobiła i Pani jakoś pusto było więc zaczęła szukać psiaka podobnego do tego co odszedł i masz Ci los Daktylek jest prawie "identyko" :)
Państwo mają już dorosłe dzieci i mają dużo czasu dla psiaków, chodzą na spacery, niedaleko domu mają działkę na ogródkach działkowych i jeżdżą ze swoimi zwierzakami nad jezioro myślę że trafił na super ludzi i że będzie rozpieszczony do granic możliwości ;) Na dzień dobry dostał garść przysmaków i czerwone szeleczki, które mu nie za bardzo na początku pasowały ale potem się przyzwyczaił. Sam
wskoczył na tylne siedzenie mercedesa ;)
Powodzenia mały urwisie :bye:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Na dzień dobry dostał garść przysmaków i czerwone szeleczki, które mu nie za bardzo na początku pasowały ale potem się przyzwyczaił[/QUOTE]
bo ma gust ;) ach,ten fiolet był super dla niego.

Posted

[quote name='brazowa1']bo ma gust ;) ach,ten fiolet był super dla niego.[/QUOTE]

Niestety Daktylek wrócił z adopcji........bo kot go nie polubił i ich suczka też go nie polubiła i po 24h Pani zadzwoniła że jednak nie jest taki jak ich poprzedni piesek........ czyli nawet mili i ciepli ludzie mogą okazać się do bani.