Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam jedna fotkę od Magdy na pocztę .... Best z Gaja. Magda napisz coś , no i musimy jakąś sesje zdjęciowa zrobić Bestowi! Potrzebne są duże fotki Besta...

Posted

Nie pisałam nic ponieważ cierpie z powodu braku czasu - na wszystko, ale juz pisze. Best ma się dobrze a nawet bardzo dobrze. Coraz częściej che przebywać na dworze - no wcale się nie dziwię taka pogoda :) Niestety to coś co miał założone na łapkę obsuneło sie i dzisiaj mój mąż mu to zdją ale wieczorem postaramy się zrobić tak jak radziła mariee a jak nam się nie uda no to jutro wet. no zobaczymy. Odnośnie sesji zdjęciowej to postaram się zrobić fotki ale muszę skłonić brata do przyjazdu do mnie ale droga nie bardzo więc może pod koniec tygodnia się uda.

Posted

Hmm nikt tu nie zagląda?
U nas wszystko ok żadnych rewelacji, perturbacji i niespodzianek. Boksio ma się dobrze - członek rodziny. Łapki już nie ciągnie nawet biega i czasem nie wiem czy przypadkiem czy specyjalnie podpiera się na niej.:)

Posted

No to super Madzia, musmy sie spotkac i fotki robic...beda potrzebne!!!!!! Wymiziaj Besta i Gaje oczywsice tez, Oli przekaz ze ciocia przyjedzie:loveu:

Posted

No i wykrakałam że wszystko ok - włąśnie wróciłam od weta i mamy robale tzn ja nie mam (chyba) ale moje stadko ( 4 szt) z pewnością. Best zwymiotował nawet jednego takiego białego wiercącego się fujj.
Już po wszystkim tabletki zjedzone z tydzień powtórka no i kontrola oczywiście.

Posted

zaglądam zaglądam tylko ja na zdjęcia czekam co by się pozachwycać :D

Czyli robisz Mgdallena wszystko aby Best stał się sterylny niczym najlepsza klinika :) Dobrze to, bo po co psiaka ma cos w środku męczyć, nic przyjemnego zapewnie. Bardzo lubię zdjęcie Besta z Twoją córką, fajnie, że lubi dzieci i jest zupełnie niekonfliktowy. To cudny mądry pies :)

Posted

No i kolejny problem się pojawił dzisiaj przy codziennej porcji myziania odkryłam gulę na grzbiecie Besta tak przy tylnej łapce. Nie wiem co to może być to taka rozlana gula jak opuchlizna czy coś. Jutro jedziemy znowu do kliniki. Kurcze ale to tak z dnia na dzień się stało dziwna sprawa. Mam tylko nadzieje że to nie jakieś zmiany nowotworowe kurcze boję się:(

Posted

To jest raczej takie miękkie gdyby Best nie był u mnie już tyle czasu to bym mogła sądzić ze to po udeżeniu ale to wykluczone bynajmniej używam takiego porównania aby wam przybliżyć jak to wygląda. Tak- bardzo przypomina gulke po zastrzyku i mój mąż jak to dzisiaj zobaczył to od razu zapytał czy na wczorajszej wizycie Best nie miał jakiegoś zastrzyku - ale nie miał. Więc się martwię i jutro jadę do weta no zobaczymy. Mam nadzieje że będzie ktoś z " moich lekarzy" a moze raczej Besta lekarzy.

Posted

Ja tez jestem dobrej myśli, jest masa różnych guzków spowodowanych różnymi rzeczami i nie ma co wszystkiego kojarzyć z rakiem - spokojnie Magdallena, wszystko będzie OK. Ucałuj w nochala Beścika proszę :)

Posted

Kurcze dzisiaj nie wyrobiłam się z czasem i nie pojechałam do weta. Jutro pojade napewno i dam znać. Rozmawiałąm dzisiaj z mariee i tak mi ona podpowiedziała że to moze coś go ugryzło no mam nadzieje że to tylko to

Posted

No i więcej strachu nisz to wart gulka jak się pojawiła tak i zniknełą w niewyjaśnionych okolicznościach uff i obyło się bez stresującej wizyty u weta. No ale swoją drogą hmm co to było? Nic przy najbliższej wizycie w klinice zapytam.
Na chwilę obecną Best ma się ok :)

Posted

w mokry zimny nochal Besta posyłam moc buziaków :)

Napisz nam cos więcej, jaki jest, czy ma jakies smieszne przyzwyczajenia, naaaaaaapisz coś o nim proszę :) - taka ciekawa jestem :)

Posted

Wiosna przyszła i moje boksie prawie cały czas poz domkiem. Best świetnie radzi sobie z tą łapką mimo tego że na niej nie staje. Powolutku zaczyna bawić się z Gają. Wczoraj jak wyjeżdzałąm do pracy to leżał sobie na słoneczku i wygrzewał ciałko. Jednym okiem tylko na mnie łypną. Best jest bardzo grzeczny spokojny na dworze troszke biega ale też bardzo ostrzożnie. Wsystko jest ok :)

Posted

Nic ostatnio nie pisałam ponieważ mam nawał w pracy i nie mam siły ostanio na nic i ta pogoda ehh nawet Best nie chce wychodzić. Ostatnio było starcie Gaja kontra Best wiecie o co o źdźbło trawy :). Tak tak moje boksie pokłuciły się o trawę na dworze - nic oczywiście się nie stało byłam w pobliżu i ich pogodziłam szybciutko. Teraz jest ok a najfajniej jk Gaja liże Besta po faflach tak jak by mu dawałą całusa - urocze

Posted

No no niech lepiej sie nie kloca, Best ty tam chlopie nie szalej..uwazaj na lape..toz to jeszcze swierze wszystko...narobisz biedy jeszcze! Madzia a czy ona ma nalozone cos na te lapke, czy nadal jest bez siatki?