Magdallena Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Best już w nowym domku. Noc mineła spokojnie, jak Gaja bardzo mu dokucza to się odwarknie. Oboje spali z nami tzn obo nas na swoich posłaniach. Rano Beścik siusiu kopke i szybko do domciu. Łapki nie forsuje ponieważ nie biega z gają po dworze- wychodzą oddzielnie. Troszke problemów było podczas karmienia ale daliśmy sobie rade. Gaja narazie nie jest zazdrosna o kontakty Best z Olą moją córką. A no i najważniejsze wiecie jakie jest ulubione miejsce Best w domu - oczywiście kuchnia hihi dobrze że jest dość duża i że może się w niej spokojnie wylegiwać. Postaram się o jakieś leprze zdjęcia Besta i je wstawie. Ogólna radość w domu :multi: Quote
mariee Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bescik Ty mądry psiaku, Uważaj tylko na łapkę!:lol: Quote
Magdallena Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kolejna noc mineła bardzo spokojnie, Best spał na swoim miejscu razem z Gają. Po porannym spacerku z moim mężem wrócił do domu i szybko hops do mnie do łóżka. Nikt tu nie zgląda??? Quote
shirrrapeira Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja zagladam, tak sie ciesze, ze pies ma dobrze. Quote
Becia66 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Best w łóżku :loveu: , niesamowite !!! A ja go widziałam w schronie :shake: :-( ... Zeby tylko Kazik znalazł jeszcze domek; no, nie musi być od razu łóżko, ale tam jakiś większy fotelik....:evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zrobiły sie 2 wątki o Beście w nowym domu, trzeba coś z tym zrobić bo będzie wielki bałagan. Beścik, ciotki z Rzeszowa całują cię w twój cudny pychol...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
albiemu Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Beście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! :cool2: :laola: :drink1: :cunao: jak sobie przypomnę jak wyglądała jego sytuacja w schronie.... Quote
Magdallena Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Ok ja nie wiem jak te wątki pogodzić więc proszę o pomoc. A best jest świetny dogadują się z Gają absolutnie tzn raz on raz ona ustępuje mądre psiaki nie ma walki o pozycję jest naprawde ok, narazie jescze nie jedzą razem ale już śpią w jednym kojcu i tulko Gaja czasem musi przez Best przejść jak śpi od "Sciany":) ale robi to tak delikatnie. Dzisiaj byli razem na dworze tzn Gaja luzem a Best na smyczy i było ok. A jak Best chodzi sam to luzem bez smuczy bo działka nasza jest ogrodzona ale wraca na zawołanie i siada i czeka więc ktoś go czegoś uczył mądre psisko cudne psisko. Zrobię zdjęcia to wkleje jak śpią razem. Quote
Aganiok Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Świetnie! Super się czyta takie wieści ! :multi: Quote
albiemu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 warto było te dwa kilosy w sniegu drzeć :D z Bestem :) Wyczochraj go prosze od ciotek z Rzeszowa :) Quote
Magdallena Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 No i kolejne wieści z domu szczęśliwej rodzinki - Best dzisiaj spał z nami my ciągle śpimy na dole żeby mu nie przyszło do głowy na górę po schodach się wspinać. Spał przy łóżku obok mojego męża :) chyba coś czują chłopaki. Jak wróciłam do domku po pracy to poszliśmy na spacerek poza nasze ogrodzenie Best obwąchiwał wszystko był taki ciekawy a najlepiej jak wyciąga głowe pod wiatr i wocha powietrze to tak fajnie wygląda chyba wywą****e wiosne Quote
Magdallena Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 nie wiem co to te gwiazdki mi się wcisneły w tekst kurka blada no Quote
mariee Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 te gwiazdki wyskakuja jak wpiszesz "wywą****e" ( niecenzurowane slowo) Quote
albiemu Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 heheheh :D dobre .... Moderator przeszedł sam siebie Magdallena ukochaj Besta i jak możesz daj kilka zdjęć na nowych włościach :) Quote
Magdallena Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 w dalszym ciągu śpimy na dole no lepiej dmuchać na zimne, Best spał dzisiaj u siebie - są szanse na spanie w sypialni hihihi nareszcie. Dzisiaj wizyta kontrolna u weta jak wrócimy to napisze co i jak. Quote
mariee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Best, Best ! Best przyjechał dzisiaj ze swoim Państwem na kontrole, to juz nie ten Best co wyjeżdżał z Rzeszowa. Widać ,ze pies szczęśliwy wpatrzony w swojego pana. Po wizycie w gabinecie zrobił zwrot w kierunku drzwi (patrzył na drzwi wyjściowe),grzecznie czekał aż opuści gabinet. Lapka wygląda nie źle! Ciągle jak go widzę, przypominają mi sie słowa, ze był zakwalifikowany do uśpienia. Patrze na niego i w duchu sobie myślę, co by było gdybyśmy tego dnia nie pojechały...gdyby czas sie dłużył?!. Czekam teraz na szczęśliwe zakończenie Kazia , wiem ze za długo juz tam siedzi...ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ktoś interesuje sie Kaziem i nie mogę doczekać sie sygnału w telefonie....ze to właśnie dziś Kazio spędzi juz pierwsza noc w swoim łóżku w domku....na zawsze będzie to jego dom! Ze ZOBACZE tak samo jak Besta, czy Bono szczęśliwego KAZIA. Quote
Magdallena Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Święte słowa mariee .. już by go nie było a to przecież taki ekstra boksio, naprawde. Ja wiem, że każdy o swoim psie mówi, że jet najleprzy na świecie, najmądrzejszy ale Best naprawde jest wyjątkowy. Kurcze kto mógł niechceić takiego psa. Best dzisiaj został w domku sam na 2 godziny (Gaja na dworze dla bepeczeństwa no i ona już często na dworze chce być bo ładna pogoda). I nic tylko spał grzecznie i czekał sobie na nas. Ale jestem czasem zazdrosna bo on poprostu uwielbia mojego męża - jak jest Irek to mnie troszke olewa i woli z nim chodzić na spacerki - a ja go tak kocham a to boksio jeden. Quote
albiemu Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no i łza sie w oku kręci, bo to szczera prawda - gdyby nie determinacja kierownika i jego sympatia do Besta juz by go nie było .... Magdallena ukochaj Besta i wielkie dzięki dla Ciebie i Twojej rodziny, że pokochali Besta pomimo chorej łapy, wieku - to naprawde olbrzymi dar serca. Za pamięci jeszcze bo ciągle mi to ucieka, paczka z kagańcem i smyczami doszła, dzieki :), przyda sie mam nadzieje to wszystko jeszcze nie raz :) Quote
Magdallena Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Kochany pieszczoch mam nadzeje ze w krótce przybędzie go troszke bo teraz tylko 29 kg oj mało mało. Dzisiaj wet i siatka na nóżke mam nadzie że pomoże buziaki Quote
mariee Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A ja bylam wczoraj u BESTA:multi: ! Oj pieszczoch straszny! Jestem pod wrazeniem jego madrosci. Bardzo madry ,rozwazny boksio. napisze wieczorkiem wieciej. Quote
mariee Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :lol: hihihhi tlumaczylam i uczylam dzisiaj Besta jak ma chodzic...a on tak dziwnie sie na mnie patrzyl....ale sluchal ;) Quote
Magdallena Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Best był wczoraj w klinice i wet założył mu siatkę na noge żeby sprowokować go do jej używania. Bestowi jednak się to nie spodobało i prubował zjeść siatke no i ma teraz kołnierz (dzięki mariee). No poczekamy zobaczymy jak z tym opatrunkiem będzie Quote
mariee Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Osoba ktora robila Bestowi zdjecia w schronisku , prosze o kontakt! Quote
Recommended Posts