pati851 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) [FONT=comic sans ms]Pewnego dnia wracając do domku znalazłam na ulicy malamutkę. Bałam się że wpadnie pod samochód, zatrzymałam się i wsadziłam ją do samochodu. Pytałam po okolicznych domach , ale ludzie powiedzieli że ktoś ją wyrzucił i już jakiś czas koczuje na ulicy. Obecnie przebywa na działce. Bardzo miła dla ludzi, dzieci, cały czas chce się bawić. Ma ok 5- 6 lat. Każde wsparcie jest potrzebne. Kontakt: PATRYCJA 608-413-783 [/FONT] Edited July 6, 2012 by pati851 Quote
pati851 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 dzięki akcji sterylizacji możemy szybciutko zrobić sterylizację. W niedzielę sunia pojedzie do lecznicy. Quote
pati851 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 suka z jednym jajnikiem zmienionym nowotworowo (guz wielkości pięści ) drugi pokryty licznymi cystami prawdopodobnie spowodowanymi podawaniem suce hormonów. zabieg sterylizacji przebiegł prawidłowo - usunięto zmienione narządy, suka prawdopodobnie miała blokowaną hormonalnie ruję lub podawano jej hormony w celu zajścia w ciąże -trudno powiedzieć na pewno nie mogła w takim stanie rodzić. Quote
Recommended Posts