flashka-g Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 hmm..widocznie sie nikt nie wybiera na Bratyslawe. Quote
Dzidtka_Gl Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 jedzie GWARANCJA a z podhalanów HAJNÓWKA Quote
Kamilapon Posted August 19, 2004 Author Posted August 19, 2004 :angel: opłacało sie oddać farta!!! :wink: Pomponiki my na następną wystawę zawitamy do Łodzi na klubową, a potem nie mam pojęcia. Szykuja mi się dwa wyjazdy na Ukrainę i nie znam dokładnych terminów. Planuję Wrocław, Legionowo, Poznań, ale te terminy... Quote
Dzidtka_Gl Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 można jeszcze netem zgłaszać na 2 wystawy w 1 weekend dla pasterskich, koszt OBU wystaw 100zł, zawsze to 2 szanse na Zw.Mł./CWC 11-12.09 Świerklaniec/Chorzów http://www.zkwp.friko.pl/00naszew04.html Quote
Kamilapon Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 słuchajcie w minioną niedzielę w Innsbrucku ojciec Reji - Iwan zakończył Interchampionat wygrywając CACIB z psem ze Szwajcarii! Następnie pokonując również Szwajcarską sukę zdobył BOB, potem rozgomił chyba 30 pasterskich na grupie i zdobył Grupensieger A na BiS dnia był drugi Czyli Zwei Tagesbester znów PON-iaki górą :D :D :D :D :D Quote
pomponiki Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 To są super wiadomości.Gratulacje dla Iwana i całej Rodziny :angel: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 w Nowym Targu BOB FENOMEN Kontekst a BOS w sukach i cwc ZALOTNA TRAMPERUS z Czańca w 3 wystawy skończyła Ch.Pl :) Quote
Kamilapon Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 :D Gratulacje dla Psotki za super wyczyn Uprzejmie donoszę co działo się w Białymstoku: Zw Mł FILAR Sekret Kadan BOS IWAN z Zadymy BOS, BOB, 3 BIS Ras Polskich DOBRA z Kuny (zakończony CH PL) :angel: dorosłe championaty rozpoczęły: HARNAŚ Sekret Kadan (pośrednia) i debiutująca BOGDANKA z Winory(pośrednia), a kontynuuje BAJECZNY z Winory (otwarta) - to właśnie on zostawił w polu Bzika, który był 2 :) Quote
pomponiki Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Gratulije sukcesów w Nowym Targu i Białymstoku.A czy ktos poda wyniki na strone Pon Klubu , bo tam ostatnio troszke sie spózniają ,albo nikt nie pisze. A to by była szkoda ,trzeba się chwalić sukcesami i nie tylko.My wybieramy się teraz do Mlada Bolesłav .Trzymajcie za nas kciuki. Quote
Kamilapon Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 Będziemy, będziemy 8) A wyniki podam jak uzupełnię, bo coś mi się nie zgadza tzn stawki w ringu z katalogiem :-? za dużo pracy i bystrość już nie ta... :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Chorzów (Świerklaniec, krajowa pasterskich) 11.09FCI 251 - Polski Owczarek Nizinny Psy - Rüden Klasa młodzieży 128. WYBRANEK z Czańca Klasa otwarta 129. MAZUR z Gangu Długich 130. ŻUBRZYK z Czańca MłChPl.ZwPl. Klasa championów 131. FENOMEN Kontekst INTCH.MłChPl.ChPl. Klasa honorowa 132. BUDRYS GÓRAL z Banciarni ChPl. Suki - Hündinnen Klasa pośrednia 133. CZARLA Jamkin MłChPl. Klasa otwarta 134. ASANI z Kordegardy 135. ZALOTNA TRAMPERUS z Czańca MłChPl.MłZwPl. Klasa championów 136. OSTOJA Dziechcinek ChPl.MłChPl.MłZwPl 12.09 Chorzów 44 krajowa FCI 251 - Polski Owczarek Nizinny Psy - Rüden Klasa młodzieży 160. WYBRANEK z Czańca Klasa otwarta 161. MAZUR z Gangu Długich 162. ŻUBRZYK z Czańca MłChPl.ZwPl. Klasa championów 163. FENOMEN Kontekst INTCH.MłChPl.ChPl. 164. RENDI KONTEKST Nadwiślan INTCH.MłChPl.ChPl.MłZwEur.ZwEur.ZwKl. Suki - Hündinnen Klasa młodzieży 165. CZARLA Jamkin MłChPl. 166. Sasquehanna (FCI) KONFITURA Klasa otwarta 167. ASANI z Kordegardy 168. LABOGA z Armii Zbawienia 169. ZALOTNA TRAMPERUS z Czańca MłChPl.MłZwPl. Klasa championów 170. OSTOJA Dziechcinek ChPl.MłChPl.MłZwPl Quote
pomponiki Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Co tak mało Poników? Szkoda,że jedziemy za granicę ale może uda się chociaż w pierwszy dzień pokibicować. Będę mocno trzymała kciuki za wszystkich. Quote
Kamilapon Posted September 3, 2004 Author Posted September 3, 2004 Marny popis daliśmy (ci, którzy nie zgłosili), liczyłam na większe stawki, ale widać nie tylko ja miałam ten weekend zajęty :-? Quote
pomponiki Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Wróciliśmy z Mlada Bolesław z tarczą. Chwalę się:Birkut zwycięstwo młodzież, Rudy CAC,CACIB (rozpoczyna intera) i BOB, Talar niestety pozostał w tyle z CACem i res.CACIBem(ale to i tak moje najukochańsze psisko).Tyle u nas . Dajcie znać jak poszło na krajowych ringach. Quote
Dzidtka_Gl Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Gratulacje Czy były jakieś inne Pony, jak tak to napiszcie jakie będę wdzięczna za stawkę lhasa apso Quote
pomponiki Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Psy klasa otwarta:Eddy od Żehrovskeho Potoka Suki klasa młodzieży:Calineczka Rusiołek, Klasa Championów Harda od Żehrovskeho Potoka. Lhasa Apso na stronie wystawy. Quote
Dzidtka_Gl Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 11.09. Krajowa wystawa psów pasterskich w Świerklańcu s. Anna Pulikowska Klimoda PSY kl.młodzieży I dosk, Zw.Mł.,Najlepszy Junior w Rasie, "Najlepsza głowa w rasie" WYBRANEK z Czańca kl.otwarta I dosk,CWC, BOS, BOB, III BIS "Najlepszy ruch w rasie" MAZUR z Gangu Długich kl.championów I dosk, CWC FENOMEN Kontekst SUKI klasa młodzieży I dosk ŻANKA Ama Canem klasa otwarta I dosk, CWC, BOS ZALOTNA z Czańca "Najlepsza szata w rasie" II dosk ASANI z Kordegardy klasa championów I dosk CWC OSTOJA Dziechcinek 12.09 Krajowa wystawa Chorzów 2004s. Mariola Semik PSY kl.młodzieży I dosk, Zw.Mł. WYBRANEK z Czańca kl.otwarta I dosk,CWC, BOS, BOB, (chyba II na BOG trzeba kogoś zapytać bo nie widziałam ale słyszałam) MAZUR z Gangu Długich kl.championów I dosk, CWC RENDI KONTEKST Nadwiślan II dosk FENOMEN Kontekst SUKI klasa młodzieży I dosk, Zw.Mł. BOG Junior CZARLA Jamkin II dosk Sasquehanna KONFITURA klasa otwarta I dosk, CWC, BOS ZALOTNA z Czańca II dosk LABOGA z Armii Zbawienia III bdb ASANI z Kordegardy klasa championów I dosk OSTOJA Dziechcinek Quote
Kamilapon Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 hej hej kto wybiera się do Wrocławia?? my niby zgłoszeni, ale nie mamy jak dojechać (ukłony dla PKP :evil: ), ale może jakoś uda nam się zorganizować :) pozdrawiam Quote
pomponiki Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Nas niestety nie będzie ,ale mocno trzymam kciuki Quote
flashka-g Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Stawka na Legionowo-sedzia Terrie Cousin Psy - Rüden Klasa młodzieży - Jugendklasse 144. BIRKUT z Gangu Długich Mł.Ch.PL,Mł.Ch.Cz. 145. CZEŚNIK z Winory 146. HETMANKA z Kuny :o ale co robi Hetmanka w psach młodziezy to nie wiem..juz to zgłosiłam.... Klasa pośrednia - Mittelklasse 147. HARNAŚ Sekret Kadan 148. JA WIGOR Ken-Pol 149. JESTEM FERVIDUS Ken-Pol Mł.Ch.PL,Mł.Ch.Cz. Klasa otwarta - Offene Klasse 150. DEREŃ z Kuny 151. IWAN z Zadymy 152. LEGO Fervidus Klasa championów - Championklasse 153. TALAR z Gangu Długich CH. PL., Klasa honorowa - Ehrenklasse 154. POMPON z Wielgowa Int.Ch Suki - Hündinnen Klasa młodzieży - Jugendklasse 155. BALI z Polarnej Niedźwiedzicy 156. Sasquehanna FCI KONFITURA Klasa pośrednia - Mittelklasse 157. BOGDANKA z Winory 158. TAWERNA Mościc Klasa championów - Championklasse 159. MALINA z Gangu Długich CH.PL., USA., MŁ. CH. PL., 160. ZIĘBA z Gangu Długich CH. PL., MŁ. CH. PL., Klasa honorowa - Ehrenklasse 161. LIMBA ze Śpiewogry CH. PL., Quote
Kamilapon Posted September 23, 2004 Author Posted September 23, 2004 Dzięki za troskę :angel: Ja też już "zaemail'owałam", ale wina i tak jest moja. Z rozpędu wpisałam "PIES" w rubryczce o płci :oops: w końcu to jej trzecia wystawa, a ja od lat tylko psy i psy :lol: Jak widać głupich siać nie trzeba. Nie wiem czy się wyrobiłam przed zamknięciem katalogu - najwyżej zamieszamy na wystawie. :wink: Quote
pomponiki Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A czy nie jest też pomyłką Iwan w klasie otwartej? Quote
flashka-g Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 tesh sie nad tym zastanawiałam..ale moze nie doszło do nich ksero championatu albo cuś. Quote
Recommended Posts