Natalia&Lola Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 phase napisał(a):O matko...... Przykro mi strasznie... I żal tych wszystkim, którzy zostali bez niej.... Straszne jest życie i te wypadki które mogą zakończyć nasz żywot w 1 minutę.... :( Quote
Natalia&Lola Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 U nas już lepiej- Lola wytrzymuje całą noc bez załatwiania się w domu! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Zawsze się tego boję... jak los może zabierać takie dobre duszyczki? :( No proszę Lolcia robi postępy:multi: Psiaki lubią odgapiać, u mnie jak jedna coś robi to zaraz cała 3 tam jest:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Trochę nas tu nie było, ale niestety tysiąc rzeczy na głowie a czasu w ciągu dobry zbyt mało aby tu zajrzeć, napisać i wstawić foto- jak to robią pracujące matki które w pracy są bezomyłkowe, dziećmi zajmują się świetnie, w domu aż lśni i jeszcze mają czas mieć idealne psy którymi chwalą się na forach internetowych a do tego zawsze uśmiechnięte, idealnie wyglądające- są w ogóle takie kobiety?... Właśnie skończyłam pakować paczke dla mikropsy.pl - chociaż przekazując trochę karmy mogę pomóc tym maluchom szukającym domów i potrzebującym leczenia. A u nas deszczowo, yorki dostały pelerynki na deszcz (od właścicielki dwóch córek Inki i Bondzika) :) A dla Lolki upolowałam ciepłą skarpetkę która po przycięciu jest idealnym ciepłym golfikiem ;) Do tego Lolcia straciła jedynki z dołu :D Więc wygląda komicznie :) Postaram się nadrobić i później wstawić jakieś foto. Pozdrawiamy!!! :) Quote
phase Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jestem ciekawa jak wygląda Lolcia. :razz: Macie może jakiś internetowy sklepik, w którym znalazłabym jakiś kubraczek, polarek dla mojej Żabci? Quote
Natalia&Lola Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='phase']Jestem ciekawa jak wygląda Lolcia. :razz: Macie może jakiś internetowy sklepik, w którym znalazłabym jakiś kubraczek, polarek dla mojej Żabci? Dziś ją zabiorę do sklepu i postaram się zrobić jakieś foto :) A nasz sklep na allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22572762 (przy zakupie na maila bez klikania w "kup teraz" 8% rabatu) a przy większych zakupach możemy się dogadać co do ceny :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ale Was dawno nie było:placz: Dobrze, że już masz troszkę czasu:loveu: Nie wiem czy są takie kobiety, ja nie mam dzieci, a i tak mi brakuje nie raz czasu;) Czekam na fotki trojaczków:) Quote
Natalia&Lola Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale Was dawno nie było:placz: Dobrze, że już masz troszkę czasu:loveu: Nie wiem czy są takie kobiety, ja nie mam dzieci, a i tak mi brakuje nie raz czasu;) Czekam na fotki trojaczków:)[/QUOTE] Jak to nie masz?! a DZIEWCZYNKI! Które ciągle chodzą na "czworaka" ;) Jakby mi jeszcze doszło dziecko to już w ogóle koniec z czasem... Lolce teraz wrócił apetyt, aż śmie twierdzić, ze je za dużo ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 A no to oczywiste, że moje córeczki.. mówiłam o tych bardziej ludzkich.. aż mnie ciarki na samą myśl przechodzą:evil_lol: Super, że ma apetyt! W fazie wzrostu niech je ile potrzebuje, później będziecie dbać o linię;) A jak waga?:cool3: Quote
Natalia&Lola Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 A nawet czasu nie miałam aby ją zważyć.. Ale ponad 1 kg jest już na pewno! :) Zaczyna być to czego się obawiałam od samego początku, czyli zachowanie Inki w stosunku do Lolki. Ostatnio Inkę przyłapałam na tym jak próbowała gwałcić Lolkę.. Wczoraj kot sąsiadki musiał biegać po ogródku bo wszystkie psy biegały i ujadały aż w końcu Inka w akcie "bezradności"? gniewu? (nie mam pojęcia co było ogniwem) pogoniła Lolkę tak, ze mała biegła po domu, ujadała i sikała... Więc zaczyna być nieciekawie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Jejku jak ona pięknieje:iloveyou::iloveyou: A z Ciebie jaka laska:loveu: WOW, umówiłabym się z TobĄ:cool3: Wiesz co, ja w takich sytuacjach zawsze krzyczałam na agresora, jednocześnie nie faworyzując ściganego. Jak to nie pomoże, to chyba wizyta u behawiorysty. One teraz ustalają hierarchię, więc mają prawo warkać czy się spinać, ale to nie może iść w bardzo mocną stronę. Tak ja myślę. U mnie wystarczyło, jak agresor dostał zjebkę i jak do mnie chciał podejść, to ja się odwracałam tyłem dając sygnał, że nie akceptuję takiego zachowania, bo to w końcu ja rządzę stadem ;) Quote
Natalia&Lola Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jejku jak ona pięknieje:iloveyou::iloveyou: A z Ciebie jaka laska:loveu: WOW, umówiłabym się z TobĄ:cool3: Wiesz co, ja w takich sytuacjach zawsze krzyczałam na agresora, jednocześnie nie faworyzując ściganego. Jak to nie pomoże, to chyba wizyta u behawiorysty. One teraz ustalają hierarchię, więc mają prawo warkać czy się spinać, ale to nie może iść w bardzo mocną stronę. Tak ja myślę. U mnie wystarczyło, jak agresor dostał zjebkę i jak do mnie chciał podejść, to ja się odwracałam tyłem dając sygnał, że nie akceptuję takiego zachowania, bo to w końcu ja rządzę stadem ;)[/QUOTE] A dziękuję bardzo :* ;) Staram się tak zachowywać, ale wiem, że za moimi plecami raz Lolka zaczyna innym razem Inka. Więc tylko Bondzio na kolankach i pod kołderką z pańcią leżeć może spokojnie ;) Kurde wydawało mi się, ze jak Ina jest po sterylce to będzie inaczej podchodziła do kolejnej suczki a tu psikus! No cóż mam tylko nadzieję, że do tragedii nie dojdzie.... Quote
Natalia&Lola Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Dziś było ważenie no i jednak się myliłam, nie ma jeszcze kg... Waga prawie taka sama- 935 gr. Quote
Natalia&Lola Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 http://www.dekodeco.pl/photos/119/8761c6800ffe2f0f2a9c6fad000d907e.jpg Dla miłośników psów :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No widzisz, to jeszcze może ciut urosnąć, więc apetytem nie ma się co martwić:) Fajna tapeta:D Jak tam w domu?;) Quote
Natalia&Lola Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No widzisz, to jeszcze może ciut urosnąć, więc apetytem nie ma się co martwić:) Fajna tapeta:D Jak tam w domu?;) Chciałabym aby tak z 1,5 kg ważyła. No ale najważniejsze, że zdrowa :) A w domu przydałaby mi się "perfekcyjna pani domu" bo ni cholery nie potrafię tak się zorganizować aby mieć ciągle porządek, wszystko poprasowane i poukładane w szafach... Psy chodzą i noszą brud, my na butach to samo. Do tego papugi wywalają z klatki ziarno i podczas ich awantur pełno piór jest w domu. Tylko komu by się chciało sprzątać wracajac przeważnie do domu ok 21-22 A na koniec kilka zdjęć :) Quote
Pasia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 śliczna http://images43.fotosik.pl/1556/5ca2128879286838med.jpg :loveu: http://images49.fotosik.pl/1622/287f2ebfe626d743med.jpg :evil_lol: Quote
phase Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 http://images39.fotosik.pl/1762/15657cfd2693b27bmed.jpg o matko. :evil_lol::loveu: Quote
Baton Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Z wagą to się aż tak nie przejmuj. Do 1,5 kg raczej dojdzie :D Moja wystrzeliła jak miała trochę ponad 4 miesiące ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Masz piękne pieski :loveu: Gratuluję! :) Quote
Natalia&Lola Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Witamy wszystkich po przerwie. Nasza dziewczynka ma już skończone 6 msc i niestety nie zapowiada się na ta 1,5 kg suczke... Ma 13 cm w kłębie i waży 980 gr. Je sporo, apetyt teraz jej dopisuje, ale chude to i pełne energii. No i śnieg sie sprawdził z prognozą pogody, więc cała moja trójka protestuje z wychodzeniem na dwór. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jaki malutek ;) U nas też śnieg i po otwarciu tarasu psy znikają, ale pod kocykami :D Czekamy na nowe zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts