Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie. Kot mu zapewni chociaż płatny dom tymczasowy. On potrzebuje czuć, że jest kochany. On musi przebywać jak najwiecej z człowiekiem. W schronisku jest z tym ciężko :( Ran na tydzie, bądź dwa razy na tydzień ktoś przyjdzie pogłaszcze, przytuli ...

Posted

Na tym świecie różnie bywa,
Zabawnie i dziwnie.
Raz jednostka jest szczęśliwa,
To znów wręcz przeciwnie.
W dżungli życia, w życia buszu,
Zawsze Ci pomogą,
Cztery łapy,
Para uszu,
Oczy,
Nos
I ogon.

A w ogóle jakoś raźniej,
Weselej co chwilę.
Weźmy taki spacer. Właśnie.
Prawda ile milej
Iść w zadartym kapeluszu
I czuć za swą nogą
Cztery łapy,
Parę uszu,
Oczy,
Nos
I ogon.

Posted

miejmy nadzieje, ze tak:evil_lol: bo jak Przemek beizre psa w obroty, to... on zsotaje na weekend u mnie w domu z moimi piesami i az sie boje myslec jak bardzo bedzie molestowany jeden z nich (ten na zdjeciu), bedzie od niego uciekal przez conajmniej pol roku:evil_lol:

Posted

patch75 napisał(a):
miejmy nadzieje, ze tak:evil_lol: bo jak Przemek beizre psa w obroty, to... on zsotaje na weekend u mnie w domu z moimi piesami i az sie boje myslec jak bardzo bedzie molestowany jeden z nich (ten na zdjeciu), bedzie od niego uciekal przez conajmniej pol roku:evil_lol:

A jak. Łatkowski będzie ode mnie uciekał. Jak mnie tylko weyczuje będzzie pchał się pod kanape. Ja na 100% bede w poniedzialek w schronie i napewno pomiziam go od wszystkich Cioteczek :)

Posted

Gosia zle mnie zrozumialas-u mnie w domu sa dwa psy, jeden laciasty i drugi Loverboy (tez ze schroniska gdzie jest lekus), nie Lekus niestety:-( lekus nadal jest w schronisku:-(

dziekujemy za wyslanie zdjecia Lekusia do gazety:multi::multi::multi: