DarkAngels Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pilnie potrzebny dom tymczasowy :( Dowioze go nawet na sam koniec Polski. Błagam, proszę ... Quote
LittleMy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 a moze hotelik? zrzuclibysmy sie troche, porobili bazarki... Quote
ewatonieja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hotelik to studnia bez dna,,, a dt pozwoli mu sie oswoic z człowiekiem trzymam kciuki :) Quote
DarkAngels Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Hmmmm. Ja sam już niewiem co mam robić. On nadala szuka, szuka, szuka i szuka, szuka, szuka i nadala szuka swojego domku ... Chociaż tymczasu ... :-( Quote
patch75 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czyli sadzicie zehotelik nie? ja tez bym sie dorzucala Quote
DarkAngels Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 No właśnie. Kot mu zapewni chociaż płatny dom tymczasowy. On potrzebuje czuć, że jest kochany. On musi przebywać jak najwiecej z człowiekiem. W schronisku jest z tym ciężko :( Ran na tydzie, bądź dwa razy na tydzień ktoś przyjdzie pogłaszcze, przytuli ... Quote
patch75 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 widzialam dzis Lekusia i nie moglam go zabrac na spacer:-( przemek, jade jutro do schronu a Ty? Quote
patch75 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 widzialam dzis Lekusia i nie moglam go zabrac na spacer:-( nos wystawial aby go zabrac:-(przemek, jade jutro do schronu a Ty? Quote
DarkAngels Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ja dopiero w schronie będe za tydzień w czwartek :-( No narazie wcześniej nie moge. No chyba, że mi sie w poniedziałek uda ... Quote
chodzę po dachu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Na tym świecie różnie bywa, Zabawnie i dziwnie. Raz jednostka jest szczęśliwa, To znów wręcz przeciwnie. W dżungli życia, w życia buszu, Zawsze Ci pomogą, Cztery łapy, Para uszu, Oczy, Nos I ogon. A w ogóle jakoś raźniej, Weselej co chwilę. Weźmy taki spacer. Właśnie. Prawda ile milej Iść w zadartym kapeluszu I czuć za swą nogą Cztery łapy, Parę uszu, Oczy, Nos I ogon. Quote
patch75 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 witamy nowe ciotki na watku lekusia!!:multi: widzialam go dzis, smutny byl-tak lezal skulony i patrzal jakby nadzieje stracil:-( Quote
DarkAngels Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Tak być nie może. Wujek Przemek pojedzie do niego na ratunek w poniedziałek i będzie mizianko za uszkiem :multi: Jade z Ciocią Gosią która chodzi po dachu :) Quote
patch75 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no to teraz sprawa jasna kto, to tak chadza po dachu;) Quote
LittleMy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 eh Lekusiu :-( do gory, niech Cie bedzie widac ! Quote
patch75 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pomiziamy jak tylko bedziemy mogli-Przemek wezmie go w obroty prawdopodobnie w poniedzialek;) Quote
patch75 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 miejmy nadzieje, ze tak:evil_lol: bo jak Przemek beizre psa w obroty, to... on zsotaje na weekend u mnie w domu z moimi piesami i az sie boje myslec jak bardzo bedzie molestowany jeden z nich (ten na zdjeciu), bedzie od niego uciekal przez conajmniej pol roku:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 patch75 napisał(a):miejmy nadzieje, ze tak:evil_lol: bo jak Przemek beizre psa w obroty, to... on zsotaje na weekend u mnie w domu z moimi piesami i az sie boje myslec jak bardzo bedzie molestowany jeden z nich (ten na zdjeciu), bedzie od niego uciekal przez conajmniej pol roku:evil_lol: A jak. Łatkowski będzie ode mnie uciekał. Jak mnie tylko weyczuje będzzie pchał się pod kanape. Ja na 100% bede w poniedzialek w schronie i napewno pomiziam go od wszystkich Cioteczek :) Quote
Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Biedny Łaciasty, czeka go weekend pod kanapą, a biedak Lękuś będzie miał pewnie kąpiel na przywitanie. Ale rozrywki im się szykują ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wysłałam zdjęcie Lękusia do Gazety. Przystojniak powinien znaleźć się w jutrzejszym wydaniu. Quote
patch75 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosia zle mnie zrozumialas-u mnie w domu sa dwa psy, jeden laciasty i drugi Loverboy (tez ze schroniska gdzie jest lekus), nie Lekus niestety:-( lekus nadal jest w schronisku:-( dziekujemy za wyslanie zdjecia Lekusia do gazety:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts