saba&mlis Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Piekna i chyba niezle ziolko, mala rozrabiaczka ;) Quote
ktiger Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Tessula to taka "mniejsza siostra" Fundacyjnej Dony http://www.dogomania.pl/forum/threads/229325 Quote
ktiger Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 chwilowo cisza, pewnie się "weekenduje" wraz ze swoim DT ;) Quote
ElzaMilicz Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Jakie weekendowanie? :mad: Ona nie wie co to wypoczynek, bez przerwy wgapia się w Camarę jak zawodowy... śledź. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Camara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Elza, entlebucherki ci się pomyliły :eviltong: akurat ta wgapia się w Justynkę :loveu: Quote
ktiger Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Camara']Elza, entlebucherki ci się pomyliły :eviltong: akurat ta wgapia się w Justynkę :loveu:[/QUOTE] hihihi :evil_lol: Quote
KasiaT Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Camara']Elza, entlebucherki ci się pomyliły :eviltong: akurat ta wgapia się w Justynkę :loveu:[/QUOTE] Oj tam,oj tam-każdemu może zdarzyć się taka pomyłka,przecież obie dziewczynki mają iście śledziowe spojrzenie :evil_lol: Quote
saba&mlis Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='KasiaT']Oj tam,oj tam-każdemu może zdarzyć się taka pomyłka,przecież obie dziewczynki mają iście śledziowe spojrzenie :evil_lol:[/QUOTE] e tam, choc obie wzrok maja rozbrajajacy Tesula ewidentnie wieksza rozrabiaka, a Perelka przylepka ;) Quote
ktiger Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 bez względu na to, czy Tessula to przytulak jak Perełka - dobrego domku życzę! Quote
saba&mlis Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ktiger']ciekawe co słychać u Tessuli?[/QUOTE] wszyscy teraz zalatani albo na urlopach ;) Quote
Milla.j Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Tessa odwiedziła weterynarza, by ściągnąć szwy po sterylce i pakuje się do domku ;) Quote
KasiaT Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 O jestem bardzo ciekawa dalszych wieści-mam nadzieję,że już z nowego miejsca zamieszkania Quote
ktiger Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='milla.j']Tessa odwiedziła weterynarza, by ściągnąć szwy po sterylce i pakuje się do domku ;) super!!! Przypominam i zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Pasterze :) [FONT=Calibri][/FONT] Quote
ktiger Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Wczorajsze wiadomości od Kitekk: To już jutro.... o tak !!! Tessula jedzie do swojego nowego domku Hmmm... Nie będę dużo pisała... Nasz dzisiejszy - ostatni wspólny spacer Już lecę Każde w swoją stronę Chyba, że Pan robi coś ciekawego Skoczna się i ruchliwa zrobiłam Mizianki Quote
ktiger Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 i jeszcze kilka fotek: Smaczki Skupienie Kolejko po coś dobrego Razem Tessa w końcu doszła gdzie smaczki chowałam Do dziś - mój własny osobisty cień Tessa zamyślona ... Ostatnie... Tessa jest (jeszcze ) moim pierwszym tymczasem i to dzięki niej, dzięki zaufaniu Fundacji mogłam doświadczyć tylu wspaniałych chwil nie tylko smutku, wewnętrznego strachu - bo przychodzi do Ciebie taka bida, nie wie co ją czeka, patrzy na Ciebie z rezerwą...starasz się, dwoisz, troisz by było jak najlepiej... jak to dalej będzie... - ale i radości, bo widzisz jak się, zmienia, jak otwiera się na człowieka, z dnia na dzień widać coraz szerszy uśmiech... zaczyna ufać Na koniec odchodzi... w stronę nowego, lepszego życia... a ja w środku czuję nie tylko swoje osobiste spełnienie, ale jestem szczęśliwa, że ona jest szczęśliwa i będzie Trudno dobrać słowa... nie kleją się... Dzięki Fundacji mogę doświadczać pięknych chwil i o wiele więcej niż mogłam sobie wyobrazić !!! Elu i Pani Małgosiu - Dziękuję Quote
saba&mlis Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Czekamy na wiesci, mam nadzieje ze juz z nowego domu Quote
ktiger Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 saba&mlis napisał(a):Czekamy na wiesci, mam nadzieje ze juz z nowego domu Oto i one: Minęły już dwie nocki jak dziewczynka jest w nowym domku - a jej nowe Pańciostwo jest zachwycone, zarówno to starsze jak i młodsze W drodze ku przeznaczeniu... jeszcze z Emisiem Z Moją Nową Rodzinką Pierwszy spacer Jadę do nowego domu Quote
ktiger Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 saba&mlis napisał(a):Czekamy na wiesci, mam nadzieje ze juz z nowego domu a oto i one: Minęły już dwie nocki jak dziewczynka jest w nowym domku - a jej nowe Pańciostwo jest zachwycone, zarówno to starsze jak i młodsze W drodze ku przeznaczeniu... jeszcze z Emisiem Z Moją Nową Rodzinką Pierwszy spacer Jadę do nowego domu Quote
KasiaT Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Super wiadomość-wszystkiego dobrego w nowym domku i wielkie ukłony Panciostwu Quote
Recommended Posts