ktiger Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 ElzaMilicz napisał(a):Ale wytrzeszcz gałek jej pozostanie. :evil_lol: hahahahaha :cool3: Quote
saba&mlis Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jaki wytrzeszcz, to tylko takie proszace spojrzenie ;) Quote
ktiger Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 powalające spojrzenie to chyba "przypadłość" entlebucherów. Tessa patrzy zupełnie jak Perła http://www.dogomania.pl/forum/threads/226507 Quote
Camara Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 też coś! wytrzeszcz gałek, Elza nie znasz się :mad: to się nazywa głębia spojrzenia :evil_lol: Quote
ktiger Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 KasiaT napisał(a):zaglądam do dziewczynki i ja też :loveu: Quote
saba&mlis Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 ktiger napisał(a):Czyż małe pieski nie są piękne ;) no moze nie wszystkie, ale Tessa vel Perla napewno Quote
ktiger Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Kitekk tak dzisiaj opisała reakcję Tessy na nocną burzę: ...Do Tessy dzisiaj zeszłam tak kontrolnie... patrze a ona brzuchem wywalona chrapie jak stary traktor Quote
saba&mlis Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Taaaak, taki pies co nie boi sie burzy to skarb, wiem cos o tym ;) Quote
KasiaT Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zuch dziewczynka-jak nie ma nic na sumieniu to i boskich grzmotów się nie boi (przecież to tylko aniołki grają w kręgle):evil_lol: Quote
saba&mlis Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='KasiaT']Zuch dziewczynka-jak nie ma nic na sumieniu to i boskich grzmotów się nie boi (przecież to tylko aniołki grają w kręgle)[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ktiger Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Najświeższe wiesci z DT u Kitekk: Info z minionego tygodnia.... Tessa to wulkan energii kiedy trzeba jest spokojna, opanowana ale jak da się jej choć kapkę powodu do szaleństwa to nie czeka tylko korzysta odrazu Biega, lata, szaleje, skacze... jak się nakręci to jak kołowrotek tam i z powrotem po powrocie do domu jak jest na podwórku, to wzdłuż ścieżki jak piłeczka koło mnie skacze ( nie na mnie !!!) nie daj Boże nie zwróc na nią uwagi to się głośno z niezadowoleniem upomina Na podwórku mogła by siedzieć całymi dniami i wygrzewać się na słońcu - nawet te upały jej nie ruszają Test z dziećmi przeprowadzony - zdała śpiewająco A oto kilka zdjęć z ostatniego czasu Odpoczynek... Jęzory dwa I na bok Zadowoleni z siebie No i czas na mizianki - z moją Mamą I ze mną... Standardowo pchamy się pod pachę... A jak nie chce pogłaskać to hipnotyzujemy patrząc prosto w oczy... No i widzicie, pogłaskała Quote
ktiger Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 A tutaj z Zosiulą naszą kochaną dała zrobić ze sobą wszystko, a jaka zadowolona była Pod pachę standardowo A kto zgadnie co tu zrobiła ?? Znalazła "jelonkę" która ją miziała dowoli :P Szczęście po dziecku widać... Ale i po Tessie również I z wczorajszego wieczornego spaceru - szaleństwa z Emilianem przepraszam, za jakość... Poczekaj na mnie !! Już lecę Wspólne I Tessa ... "No pomiziaj jeszcze trochę" Tak, tak Sabamlis !! Jutro od 13 prosimy trzymać kciuki za Tessulę - mamy sterylizację. Oby wszystko poszło po naszej myśli Pozdrawiamy w ten upalny dzień więc jutro trzymamy kciuki Quote
saba&mlis Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ale sielanka. Kciuki jutro zacisniemy i wszystko bedzie dobrze Quote
KasiaT Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Mam nadzieję,że dziewczynka zniosła dobrze zabieg w te okropne upały-czekamy na wieści Quote
ktiger Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Tessa dobrze niosła zabieg, nie mogłam wcześniej zdać relacji z DT, ponieważ wieczorne burze odcięły mnie od komputera, ale już nadrabiam zaległości: Piątkowe wieści od Kitekk: My już po Tessula ma się dobrze i powolutku dochodzimy do siebie... Bardzo dobrze zniosła narkozę i wybudzenie - bez skutków ubocznych Zaliczyłyśmy już jedno wyjście na ogród i śpimy dalej... choć z tym spaniem to na przymus bo po wybudzeniu jakby nigdy nic zaczęła chodzić i normalnie funkcjonować Oczywiście zajęła honorowe miejsce na dole w pokoju ( u mojego Taty) Jeszcze troszkę na "haju" Razem z "morową" dziewczyną dziękujemy za wszystkie trzymane kciukasy Quote
KasiaT Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Super wiadomości i jakie piękne "morowe"wdzianko-modnisia jak nic :evil_lol: Quote
saba&mlis Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Gdzie takie kubraczki daja, chyba w szpitalu polowym ;), mam nadziej ze Tesia juz zapomniala o zabiegu Quote
Milla.j Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Najnowsze Tessowe wieści ;) Dzień dobry wszystkim w ten kolejny upalny dzień :) Tessa ma się dobrze, gdyby nie kubraczek nikt by nie powiedział, że miała jakiś zabieg Dzisiaj mamy wizytę kontrolną u Pani Weterynarz i to chyba byłoby na tyle Rana pięknie się można już powiedzieć zagoiła - w jednym miejscu szew puścił, ale skórka już zrośnięta A tak rządzi sunia gdy Pana nie ma w domu (tzn. mojego taty) Zadowolona z siebie dziewczyna Idzie ktoś.. ?? Nie idzie Pozdrawiamy serdecznie Quote
ktiger Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) Zapraszamy na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Pasterze. Każdy znajdzie coś dla siebie Edited July 13, 2012 by ktiger Quote
Recommended Posts