Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beam6 napisał(a):
Nie wiem dlaczego, ale kolejna propozycja pomocy z mojej strony została kompletnie zignorowana. Przykro mi :shake:

oj beam nie irytuj się, gdzie jesteś w centrum?

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beam6 napisał(a):
Nie wiem dlaczego, ale kolejna propozycja pomocy z mojej strony została kompletnie zignorowana. Przykro mi :shake:

Cioteczko, ja myślę, że nie została zignorowana, sama bym rzeczy przewiozła, ale od jutra na tydzień w Wawie mnie nie ma, a podejrzewam, że pozostałe Cioteczki w tych godzinach pracują...

Posted

Uffff, zauważyły :loveu:
Szwoleżerów 5 pok. 104 ( to jest w połowie drogi między Myśliwiecką a Czerniakowską - za Torwarem-).
Mam jutro zabrac "fanty" ze sobą ?

Posted

Beam, zauważyłam już dawno, ale nie zawsze mam jak się umówić. Dziś np. zamiast pracować jeździłam z badania psa na badanie własne...
A możesz w piątek? Podjechałabym koło 14-15? Co Ty na to?

Posted

to wydrukuj trochę A4.
Dziś rano obudziło mnie sikanie na gazetę trwające równo 5 minut :crazyeye:
ten mały urósł, pęcherz też, niedługo utoniemy!!!
A szczepić nadal nie można :shake: Myślę, że Kajtek na dworzu oszalałby ze szczęścia!

Posted

ale on wcale już nie taki malutki, 6.5 kg!
a jak zostaje sam, to wpada w panikę, wyje, płacze i drze te gazety w drobny mak. Codziennie musze wymieniać te gazety, nawet suche, ale podarte...

Posted

Z okazji pieknej pogody spędziłam dziś na rowerze 7 godzin, a Kajtek w tym czasie zasikał kanapę, rozszarpał posłanie Zuli (rozdarł materiał i wygrzebał gąbkę), zrobił kupę i ją zjadł.
Powiedzcie mi: dlaczego Zula nie zareagowała, kiedy rozwalił jej poslanie??????????????????????
Myślicie, że się dobrze przy tym bawiła? :evil_lol:

Posted

bo resztkę zostawił. A on robie wieeeelkie kooopska, niemożliwe, żeby zrobił tylko taką resztkę.
Poza tym on bardzo lubi zjadać własne koopy. Jeśli w porę ich nie sprzątnę, to bawi się nimi i zjada. Od 10 dni dostaje lakcid na poprawę flory bakteryjnej, trochę już mu to przechodzi, ale okazji o zabawy nie przepuści!