Wilejkaros Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mówiłam Arce o TV, nawet myślałam, żeby tam podesłać od Nas cuś, ale Arka bierze psiska z Ligoty i być może takiego szczeniorka, który trafił do DD, ale chyba niezbyt dobrego. Nie biją go ani nic takiego, ale same wiecie, jak to czasami jest... Quote
gdgt Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 to może ten opryk taki drogi? jutro weźmiemy też Zulę do weta... Quote
Igusia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 U nas dla naszych zwierzakow byly tylko zastrzyki, dodatkowo dla Rufusa, u ktorego wykryto tez grzyba byl specjalny plyn do kapania i leki doustne. A i nam wet powiedzial ze jak jedno ma swierzba to raczej juz wszytkie sa zarazone, tylko w roznym nasileniu sie objawia drapanie i wypadanie siersci.Najbardziej drapal sie maly-tez plakal z bolu jak Twoj, potem byla Mila, Frodek najmniej a Kici to siersc wypadala. Quote
gdgt Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dziś była druga seria tortur Kajtka :diabloti: Dostał dwa zastrzyki i oprysk ze zwykłego frontline'u, fiprex, ale na całym ciele, na wypadek gdyby to nie był tylko świerzb. Koszt wizyty dużo mniejszy, naszczęście, 29 zł. Moja Zula nie dostała profilaktycznych zastrzyków, bo one są szkodliwe, a na razie się nie drapie. Decyzja dr Frydrycha :razz: czyli nie dyskutuję... Niestety, szczepienie się odsunie przynajmniej o tydzień, czyli do 21 marca. Mały będzie mógł pewnie wychodzić na dwór na początku kwietnia. :painting: Quote
gdgt Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 na razie nikt nie dzwoni, ale i tak do przyszłej środy Kajtek nie jest do wydania... Choć kontakty juz można zacząć nawiązywać... SŁuchajcie, czy to jest możliwe, że kajtkowi znacznie się wydłużył ogon? Kiedyś był takie nieproporcjonalnie krótki, a teraz zaczyna być proporcjonalny! Quote
kacha_wawa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo możliwe, mojej Tigrze (dawnej ostrowskiej Kuleczce ;) ) uszy się wydłużyły... Łapki też, kiedyś to była klucha przypominająca mix kaukaza, a wyrosła z Niej sarna ;) Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hehehe, może to jakaś dieta specjalna na porost części ciała? Quote
Wilejkaros Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 qrcze, nie mam żadnego chętnego na oku, ale intensywnie myślę... Quote
kacha_wawa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzisiaj kończy się aukcja, ale jutro wystawię ponownie drugą, no chyba, że Ciocia Fusica pozwoli mi na skorzystanie z Jej komputerka dziś wieczorem ;) Quote
kacha_wawa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czy ktoś może jednak zadzwonił?? Dzisiaj pojawił się 3 obserwator ;) Quote
gdgt Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Niestety nikt się nie odezwał, ale czekamy cierpliwie. Zrobiłabym małemu nowe fotki, ale trochę mu wyłysiał pyszczek... Właściwie to wylko pyszczek mu wyłysiał, niewątpliwie jest poprawa po drugim zastrzyku, bo KAJTEK NARESZCIE SIę NIE DRAPIE!!! Poza tym bardzo urósł, i niestety, domaga się zabaw. Zabawet ma w pytę, ZUla asekuruje, ale to i ja musze ganiać z nim za piłką... Quote
KingaW Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Już sobie to wyobrażam! :evil_lol: Ciotka Gdgt - biegaczka zapiłkowa......:lol: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Akcja Kajtka się skończyła, wystawię ją ponownie. Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kajtuś na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=174323020 Quote
gdgt Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 kacha, wielkie dzięki za dodanie tych nowszych fotek! Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 gdgt napisał(a):kacha, wielkie dzięki za dodanie tych nowszych fotek! Zastanawiałam się czy jest sens dodawać info o chorobie skóry, uznałam, że nie, bo przecież zaraz wszystko u Kajtusia będzie ok ;) Quote
gdgt Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 za dwa tygodnie będzie 100% pewność, że świerzbik sobie poszedł! od ostatniego zastrzyku we środę Kajtek już się nie drapie, a nosek powoli zarasta! Quote
Blondella Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kajtuś szuka domku na pierwszej stronie... Quote
gdgt Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Kajtek jutro dostaje trzeci zastrzyk, więc właściwie jesteśmy już dalej niż w połowie leczenia. Poza tym mały bryka i rozrabia. Co zrobić, żeby nie jadł własnych kup? Całe odrobaczanie diabli biorą... Quote
Recommended Posts