Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy będą jacyś chętni do ćwiczeń na dwa psy? Jakieś zabawy, kontrolowanie zachowania przy drugim psie, takie tam w celach wychowawczych :eviltong:

Posted

Prawdopodobnie nie uda mi się z Wami spotkać :-( Jak tylko coś się zmieni to nawet nie będę się zastanawiać i przyjadę...

Jak w końcu mam urlop to wszystko inne jest do dupy :-(:-(:-(

Posted

Soko napisał(a):
Czy będą jacyś chętni do ćwiczeń na dwa psy? Jakieś zabawy, kontrolowanie zachowania przy drugim psie, takie tam w celach wychowawczych :eviltong:

ja chętnie z bordem, bo on nie ma musku jak inne psy pracują i się wkręca całym sobą a to co robi inne futro

Posted

Atkaaaa napisał(a):
ja chętnie z bordem, bo on nie ma musku jak inne psy pracują i się wkręca całym sobą a to co robi inne futro

kolczatka brumy powinna być na rejka dobra :siara::evil_lol:
a serio to coś wymyślimy, braciszek nie może być gorszy od siostry!

Posted

Inaczej, on nie miał problemy z tym, że się śpi, że się odpoczywa, że ma się mnie w dupie, tak jak miałaś z Brumidłem tylko po moim puszczaniu go do ludzi, którzy rzucają coś innemu psu i przy okazji mojemu a ja w tym czasie robię zdjęcia ma jakiś error w musku i teraz chce to robić zawsze jak pies inny pracuje a on nie, jak on pracuje to jest spoko, więc nie ma trumy, poradzimy sobie ;)