Atkaaaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Atkaaaa(na 70% na razie) + Raymond + może os. tow (Gdynia) ;)) Quote
Shilomaniak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Dostaliśmy wiadomość na pw, się postaramy wpaść, nie możemy na długo, jak da radę to może na dzień lub dwa- sobie cuś zorganizujemy do spania. A przy Karilce jest pier Dolar/ to od pierdoły:razz::diabloti:/, widziałem ale nie wyglądał tak pierdołowato- no cóż pozory mylą/ Quote
faith35 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Czy osoba niepełnoletnia też może pojechać na zlot? ;) Quote
Estera Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Atkaaaa napisał(a):Atkaaaa(na 70% na razie) + Raymond + może os. tow (Gdynia) ;))Agatko przytulę Cię do pjersi i znowu córką nazywać będę, tylko przyjedz na 100% no :loveu: Shilomaniak napisał(a):Dostaliśmy wiadomość na pw, się postaramy wpaść, nie możemy na długo, jak da radę to może na dzień lub dwa- sobie cuś zorganizujemy do spania. A przy Karilce jest pier Dolar/ to od pierdoły:razz::diabloti:/, widziałem ale nie wyglądał tak pierdołowato- no cóż pozory mylą/A nie wiem czemu pier dolar, Karilka tak zapisałą ja skopiowałam :cool3: Zapraszamy, zapraszamy :cool3: faith35 napisał(a):Czy osoba niepełnoletnia też może pojechać na zlot? ;) Oczywiście ;) Jeśli tylko rodzicie Ciebie puszczają i wiedzą, że opiekunów tutaj nie ma, to nie widzę problemu :) Zawsze jeździły osoby niepełnoletnie :cool3: Tylko zaznaczam- nikt za nikogo odpowiedzialności nie bierze. Co kto robi, pije itd. to jego osobista sprawa :diabloti: Quote
faith35 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Estera napisał(a):Tylko zaznaczam- nikt za nikogo odpowiedzialności nie bierze. Co kto robi, pije itd. to jego osobista sprawa :diabloti: Hahaha :evil_lol: A gdzie to jest dokładnie i koło jakiego dużego miasta? Problemem jest to, że jadę pociągiem i jakoś będę musiała się dostać na zlot :razz: Quote
Estera Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Kochani! Dokonałam pewnych zmian w pierwszych postach. Jestem właśnie po rozmowie z właścicielem ośrodka, i tak: Do 15 lipca będę zbierała zaliczki, ponieważ muszę wpłacić zaliczkę właścicielowi :smile: Zaliczka wynosi - 100 zł od osoby. Całość 210 zł od osoby i 30 zł psa. Numer konta podany zostanie później. Za psa płacimy 5 zł za dobę, przy czym kolejny pies tego samego właściciela/ pary - 2,5 zł za dobę. To udało mi się na dzień dzisiejszy wytargować :) Pan zaproponował zorganizowanie nam spływu kajakowego- czy ew. będą chętni? Bo ja bardzo, ale potrzebuję jeszcze conajmniej kilku osób :) Termin mamy przyklepny, bez względu na ilość osób , zlot się odbędzie i cena to 35 zł za dobę. Jeśli zajmiemy tyle miejsca ile szacuję- może uda się, że ośrodek będzie tylko dla nas, mimo, że zajmiemy tylko 2/3 miejsc :) Quote
Estera Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 faith35 napisał(a):Hahaha :evil_lol: A gdzie to jest dokładnie i koło jakiego dużego miasta? Problemem jest to, że jadę pociągiem i jakoś będę musiała się dostać na zlot :razz:Faith35, z Jelenia najbliżej jest do Szczecinka i tam pociągi kursują :) To nie jest daleko, ja będę załatwiać auto na zlot, bo nie uśmiecha mi się jechać z 3ma psami pociagiem tyle godzin..... (pociągiem 5 godzin, autkiem 2,5). No i dlatego biorę siostre- ja nie mam prawka, a młoda tak lubi jeździć, to niech się wykaże :diabloti: Jeśli mi się uda, to albo my, albo poproszę kogoś innego z autem będzie kursował do Szczecinka. Kiedyś kierowcą to zawsze był Komarek, ale nie wiem czy znowu da się w to wrobić :eviltong: PKSy tam nie jeżdżą, więc coś wymyślę, kogoś uproszę, albo wydam polecenie- Elizie np :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='faith35']Hahaha :evil_lol: A gdzie to jest dokładnie i koło jakiego dużego miasta? Problemem jest to, że jadę pociągiem i jakoś będę musiała się dostać na zlot :razz: Koło Szczecinka. Nic się nie martw, dużo osób pojedzie pociągiem, jakoś dojazd do ośrodka wykombinujemy. :) Ile masz lat? Ja pierwszy raz pojechałam na zlot mając ich 13, to była najlepsza decyzja w życiu. :loveu: Na pewno nie pożałujesz! [quote name='Estera'] Za psa płacimy 5 zł za dobę, przy czym kolejny pies tego samego właściciela/ pary - 2,5 zł za dobę. Blebluchozaurus, nasze psy mają wspólną parę właścicieli, co nie? :evil_lol: Trochę szkoda, że zaliczkę trzeba tak szybko wpłacić. Jak wpłacimy to potem będzie jeszcze możliwość dopisania czy się czy już nie? :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Estera napisał(a):Faith35, z Jelenia najbliżej jest do Szczecinka i tam chyba pociągi kursują :) To nie jest daleko, ja będę załatwiać auto na zlot, bo nie uśmiecha mi się jechać z 3ma psami pociagiem tyle godzin..... (pociągiem 5 godzin, autkiem 2,5 ). No i dlatego biorę siostre- ja nie mam prawka, a młoda tak lubi jeździć, to niech się wykaże :diabloti: Jeśli mi się uda, to albo my, albo poproszę kogoś innego z autem będzie kursował do Szczecinka. Kiedyś to zawsze był Komarek, ale nie wiem czy znowu da się w to wrobić :eviltong: PKSy tam nie jeżdżą, więc coś wymyślę, kogoś uproszę, albo wydam polecenie- Elizie np :diabloti: Estera a jakbym ja się dotelepała do was do Bydzi i z wami pojechała na zlot? Basiu, no jasne, bo my jesteśmy parą :diabloti: btw, chyba sobie zmienię nick :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Też kcę z Wami jechać! :-( Haha, zmień, i tak na zlocie dla wszystkich będziesz 'Unbebabable' czy jak to było :evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='basia bonnie']Koło Szczecinka. Nic się nie martw, dużo osób pojedzie pociągiem, jakoś dojazd do ośrodka wykombinujemy. :) Ile masz lat? Ja pierwszy raz pojechałam na zlot mając ich 13, to była najlepsza decyzja w życiu. :loveu: Na pewno nie pożałujesz! Blebluchozaurus, nasze psy mają wspólną parę właścicieli, co nie? :evil_lol: Trochę szkoda, że zaliczkę trzeba tak szybko wpłacić. Jak wpłacimy to potem będzie jeszcze możliwość dopisania czy się czy już nie? :hmmmm: Estercia już coś wymyśli z tym transportem :loveu: Tak sobie myślę, że te psy to głupia sprawa. Wszyscy zaczną i tak kombinować, więc zaraz zmienię - 3,75 zł za psa, to chyba sprawiedliwiej, co? :D Basiulku, jakie szybko? Zawsze zbierałam/wpłacałam zaliczkę dużo wcześniej. Więcej czasu było do zlotu. Tylko za organizację tego późno się zabrałam, to i czasu mniej na myślenie :lol: Ale czasu od wpłąty zaliczki- do zlotu tyle co zazwyczaj :) Jeśli będą miejsca- będzie można się zapisać :) [quote name='Unbelievable']Estera a jakbym ja się dotelepała do was do Bydzi i z wami pojechała na zlot? Basiu, no jasne, bo my jesteśmy parą :diabloti: btw, chyba sobie zmienię nick :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeśli starszy załatwi nam to auto, które obiecał, to nie ma problemu! Będzie wesoło :cool3: [quote name='basia bonnie']Też kcę z Wami jechać! :-( Haha, zmień, i tak na zlocie dla wszystkich będziesz 'Unbebabable' czy jak to było :evil_lol:No to zapraszamy, zapraszamy :cool3: Powiedziałam tacie, że ma to być bydle z dużą dupą- na psy :lol: Wezmę Ci transporter na chomika, coby siedziała w bagażniki z moimi na dupie :diabloti: i ich nie zeżarła :roll: Dla mnie Martynka, będzie zawsze Martynką- przez Basię :lol: Quote
basia bonnie Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 3,75 za psa i wszyscy co jadą są parami? :evil_lol: W sumie racja, zawsze zapisy były już w zimie i dłuuugie odliczanie, teraz mniej czasu więc i zaliczka szybciej. Pewno będzie mniej osób niż zawsze, ale i tak będzie świetnie, bo z Wami. :loveu: Dobra, to przyjade też do Bydzi. Chomiś pójdzie do klaaatki, do klaaaatki, najlepiech niech z Gramisiem, to przecież best friendy. :loveu: Już widzę to wesołe autko.. :evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 basia bonnie napisał(a):3,75 za psa i wszyscy co jadą są parami? :evil_lol: W sumie racja, zawsze zapisy były już w zimie i dłuuugie odliczanie, teraz mniej czasu więc i zaliczka szybciej. Pewno będzie mniej osób niż zawsze, ale i tak będzie świetnie, bo z Wami. :loveu: Dobra, to przyjade też do Bydzi. Chomiś pójdzie do klaaatki, do klaaaatki, najlepiech niech z Gramisiem, to przecież best friendy. :loveu: Już widzę to wesołe autko.. :evil_lol: Tak same pary na zlocie :lol: Myślę, że zdecydowanie będzie mniej ludzi- ze względu na to, że to wrzesień, a ludzie wolą urlopy brać latem :) Ale będzie fajnie, zobacz już konkretna grupka się zebrała :loveu: Biedna Eliza, ona lubi spokój jak jedzie :diabloti: Fajnie będzie, o ile to auto starszy nam pożyczy/załatwi, cokolwiek :roll: Quote
Okamia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Estera napisał(a): Fajnie będzie, o ile to auto starszy nam pożyczy/załatwi, cokolwiek :roll: Spoko ja też liczę że auto sobie załatwię/naprawię. Nie wyobrażam się tłuc kilka h pociągami z Prośkiem a nie daj bozsz jak bym Kell jeszcze miała brać -.- Quote
ulvhedinn Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Zapiszcie mnie tak wstępnie, po pirwsze nie wiem, jak z urlopem, po drugie nie wiem jak z kasą, a po trzecie, nawet jeśli dwa pierwsze wypalą, to moge byc góra do 20, bo 21-23 mam zawody ;) Quote
rose Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 3./4. Rose + os. tow. + 2 psy, kot, chomik, mama :roll: (Skórzewo) Błąd!!! Ja z mamusią mieszkam w Skórzewie, ale Patryczek w Murowanej Goślinie!!!! no. Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Estera napisał(a):Pan zaproponował zorganizowanie nam spływu kajakowego- czy ew. będą chętni? Bo ja bardzo, ale potrzebuję jeszcze conajmniej kilku osób :) Ja jestem chętna na spływ! U nas w okolicy też organizują, ale jakoś ciągle mi tam nie po drodze, to może chociaż w Jeleniu się uda. :cool3: basia bonnie napisał(a):Trochę szkoda, że zaliczkę trzeba tak szybko wpłacić. Jak wpłacimy to potem będzie jeszcze możliwość dopisania czy się czy już nie? :hmmmm: Basieńko dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce. :p A mnie kto przygarnie do autka? Komarku znajdzie się odrobinka miejsca dla mnie i złotka obok szanownej gitarrry? :grins: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 jejku, jak cudnie :loveu: Bardzo bardzo chcę! :multi: ale muszę jakoś to wszystko ogarnąć :oops: Urlop planowałam inaczej, ale w sumie mam jeszcze zaległy, więc powinno się udać.... Dam znać najszybciej jak będę mogła :cool3: Quote
basia bonnie Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Asia & Ginger napisał(a): Basieńko dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce. :p A mnie kto przygarnie do autka? Komarku znajdzie się odrobinka miejsca dla mnie i złotka obok szanownej gitarrry? :grins: Aś, ja o siebie się nie martwię, wpłacę w terminie, tylko w sumie to już za miesiąc, więc po prostu mniej ludzi zdąży, ale to nieważne, bo i tak będzie cudownie. :loveu: Komcio pojedzie samochodem?! I od początku zlotu? Ohohoho, to ja w takim razie jednak u Komcia miejscówę biorę i to z Asią :loveu: łatwiej będzie mi do Wro wcześniej przyjechać niż do Bdg. ;) Mysia_ napisał(a):jejku, jak cudnie :loveu: Bardzo bardzo chcę! :multi: ale muszę jakoś to wszystko ogarnąć :oops: Urlop planowałam inaczej, ale w sumie mam jeszcze zaległy, więc powinno się udać.... Dam znać najszybciej jak będę mogła :cool3: Mysia! :loveu: MUSISZ być! :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 basia bonnie napisał(a):Aś, ja o siebie się nie martwię, wpłacę w terminie, tylko w sumie to już za miesiąc, więc po prostu mniej ludzi zdąży, ale to nieważne, bo i tak będzie cudownie. :loveu: Komcio pojedzie samochodem?! I od początku zlotu? Ohohoho, to ja w takim razie jednak u Komcia miejscówę biorę i to z Asią :loveu: łatwiej będzie mi do Wro wcześniej przyjechać niż do Bdg. ;) Komcio pisał tylko, że może być do 21 września, czyli chyba może być od początku. A czy jedzie autem nie wiem, ale gdyby tak, to ja się wpraszam, jeśli gitarrra się posunie. :cool3: Quote
komar Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gitarra bardzo chętnie zosotanie "posunięta":D i może nie tylko ona;P Quote
Estera Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Okamia']Spoko ja też liczę że auto sobie załatwię/naprawię. Nie wyobrażam się tłuc kilka h pociągami z Prośkiem a nie daj bozsz jak bym Kell jeszcze miała brać -.-witam w klubie :cool3: [quote name='ulvhedinn']Zapiszcie mnie tak wstępnie, po pirwsze nie wiem, jak z urlopem, po drugie nie wiem jak z kasą, a po trzecie, nawet jeśli dwa pierwsze wypalą, to moge byc góra do 20, bo 21-23 mam zawody ;)Dobrze, mimo wszystko zapisuję :cool3: [quote name='rose']3./4. Rose + os. tow. + 2 psy, kot, chomik, mama :roll: (Skórzewo) Błąd!!! Ja z mamusią mieszkam w Skórzewie, ale Patryczek w Murowanej Goślinie!!!! no.no. i tak nie zmienię :cool: :loveu: [quote name='Asia & Ginger']Ja jestem chętna na spływ! U nas w okolicy też organizują, ale jakoś ciągle mi tam nie po drodze, to może chociaż w Jeleniu się uda. :cool3: Basieńko dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce. :p A mnie kto przygarnie do autka? Komarku znajdzie się odrobinka miejsca dla mnie i złotka obok szanownej gitarrry? :grins:Asiulek, to jakby co, same sobie popłyniemy, o . Będzie fajnie, będą nam zazdrościć :cool3: [quote name='Mysia_']jejku, jak cudnie :loveu: Bardzo bardzo chcę! :multi: ale muszę jakoś to wszystko ogarnąć :oops: Urlop planowałam inaczej, ale w sumie mam jeszcze zaległy, więc powinno się udać.... Dam znać najszybciej jak będę mogła :cool3:Mysia, mnie nie obchodzi czy możesz czy nie, MUSISZ być :cool: Zapisuję Cię kochana :loveu: [quote name='basia bonnie'] Komcio pojedzie samochodem?! I od początku zlotu? Ohohoho, to ja w takim razie jednak u Komcia miejscówę biorę i to z Asią :loveu: łatwiej będzie mi do Wro wcześniej przyjechać niż do Bdg. ;) Zabrzmiało to tak, jakbyś nami gardziła :( [quote name='Asia & Ginger']Komcio pisał tylko, że może być do 21 września, czyli chyba może być od początku. A czy jedzie autem nie wiem, ale gdyby tak, to ja się wpraszam, jeśli gitarrra się posunie. :cool3:Komcio będzie od początku, innej opcji nie ma :cool3: Pierwsza na miejscu i tak będę ja i "moja samochodowa ekipa" :cool3: Gorzej, jak będę musiała iść na pieszo :roll: :lol: [quote name='komar']Gitarra bardzo chętnie zosotanie "posunięta":D i może nie tylko ona;PKOMAR!!! Tu są dzieci, zachowuj się :cool3: Jako organizator trzeba dawać przykład, no :roll: :lol: Ale Ty ciągle zapominasz... :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) ja też chce spływ kajakowy!!! :diabloti: Edited June 14, 2012 by Marta_Ares Quote
Recommended Posts