GoniaP Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 PaulinaT napisał(a):supergoga - to ja proponuję bliźniaka, albo jakis dom inny na pół, 2 wejścia co by nie było, psami jakos się podzielimy, po połowie :cool3: Przygarniemy też Alfe i Zuzie :diabloti: będzie nam psy wyprowadzała... Halo, Halo!!! To ja proponuję cały szereg :eviltong: Będzie i wilk syty, i owca cała :p A psiaki liczne będą w raju:diabloti: No i miejsce dla Alfy i Zuzy wyprowadzaczki się znajdzie... A co!! Zbieramy????:evil_lol: Quote
supergoga Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No i jeszcze niewidomą Kluseczkę zabierzemy, bo ja kocham bardzo. Gonia- zabieramy się do roboty. Alfa - włączaj się do pracy. Kupiam mojej córce fajną czapę z daszkiem - wypuszczę ją na zbiórkę. Quote
basiaap Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ech, żeby tak dużo hektarów mieć... to byśmy sobie schronisko zrobiły, nie?:evil_lol: Mam jednak nadzieję, że zanim to się stanie:diabloti: , Melbusia znajdzie swój domek, niekniecznie z setką innych psów:diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oj tam zaraz schronisko... Kilka biedaków byśmy uratowały :razz: Ale marzenia marzeniami - Melba dom potrzebuje i basta! Quote
supergoga Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 A u Melby jak zwykle te same ciotki. Nikt więcej nie został zauroczony przez tą śliczna sunieczkę. Czy ją też czekają lata w schronie, aż zgaśnie błysk w oczach, aż ciało opadnie z sił - i przyjdzie koniec. Ja mam dziś jakiś taki czarny dzień - mam nadzieję, że zdarzy siejakiś cud, który odwróci te moje wizje.:-( Quote
basiaap Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 supergoga napisał(a):A u Melby jak zwykle te same ciotki. Nikt więcej nie został zauroczony przez tą śliczna sunieczkę. Czy ją też czekają lata w schronie, aż zgaśnie błysk w oczach, aż ciało opadnie z sił - i przyjdzie koniec. Ja mam dziś jakiś taki czarny dzień - mam nadzieję, że zdarzy siejakiś cud, który odwróci te moje wizje.:-( Liczę na to, że Melba, choć niemłoda, ładną psiną jest, i się komuś spodoba. Najgorsze jest to, że wielu ludzi nie chce nawet pomyśleć o psie w tym wieku - bo boją się, że odejdzei zbyt szybko i będą cierpieli. W sumie więc wrażliwych ludzi, a takich własnie szukamy, ta właśnie wrażliwość poniekąd hamuje... Quote
PaulinaT Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Myśle że trafiłas w samo sedno niestety. Poza tym ludzie często wybieraja szczeniaki bo to niesamowita frajda patrzec na rozwój młodego psiaka. Ale te starsze psy - czyż nie zasługuja na spokój i miłość Pana w jesieni życia?? :-( Quote
basiaap Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 PaulinaT napisał(a):Myśle że trafiłas w samo sedno niestety. Poza tym ludzie często wybieraja szczeniaki bo to niesamowita frajda patrzec na rozwój młodego psiaka. Iiiiiii..... niesamowita frajda, bo ja tam wiem...:evil_lol: :lol: Ja osobiście szczenięctwo mojego czarnego księcia wspominam z niejaką zgrozą:evil_lol: Zalane mieszkanie... Pogryzione ubrania, buty, dywanik, kosz wiklinowy i moglabym dalej wymieniać... Zryta niemiłosiernie działeczka mojej Mamy... wyrwane wszyściutkie uprawy... Nocne piski... Uffff...... Quote
PaulinaT Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A ja lubiłam jak dziewczyny byly szczeniorkami... :oops: Quote
olenka_f Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Melbunia choć nie jest szczeniaczkiem wniesie dużo radości i miłości do nowego domku Quote
olenka_f Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja jej zrobie troche ogłoszeń ale dajcie mi jakiś kontakt w sprawie adopcji Quote
supergoga Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Melba jest na allegro. Poza tym ma ogłoszenia na: aaaby alegratka kupsprzedaj 4łapy eurocity eoferty. Jesli możesz jeszcze ja gdzies pokazać, to super. Kontakt: fdz.animalia@wp.pl lub tel. 609 601 362. Dzieki za wsparcie!:lol: Quote
olenka_f Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 czy możesz mi jeszcze dać numer konta AFN bo ja tego nigdzie nie mogę znależć:placz: :roll: Quote
supergoga Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 W pierwszym poście jest numer AFN Quote
PaulinaT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Melbaaaaaaaaaaaaaaa do domuuuuuuuuuuuuuuuu! Quote
supergoga Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Melba ma gapia na allegro ale ten gap nie zamienia sie na domek niestety. Biedna sunia. Quote
supergoga Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Jeszcze dodam, że sunia jest tam stosunkowo niedawno, pewnie zrobiła swoje i won. Sadze, że rodziła dzieci. A jest taka ufna, kochająca i cudowna. Quote
Saksana Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To jej futerko, jest takie jak na polarnym miśku ;) Quote
supergoga Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 A jaka jest miła w dotyku, jak sie przytuli do człowieka. Ja nie rozumiem, dlaczego, jak można było skazac ja na małą klatke i brak perspektyw. Na ciasnotę - i zero miłości. Ona tego potrzebuje. Pomózmy jej - proszę!!!!! Quote
Recommended Posts