Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaulinaT napisał(a):
supergoga - to ja proponuję bliźniaka, albo jakis dom inny na pół, 2 wejścia co by nie było, psami jakos się podzielimy, po połowie :cool3:
Przygarniemy też Alfe i Zuzie :diabloti: będzie nam psy wyprowadzała...
Halo, Halo!!! To ja proponuję cały szereg :eviltong: Będzie i wilk syty, i owca cała :p
A psiaki liczne będą w raju:diabloti:
No i miejsce dla Alfy i Zuzy wyprowadzaczki się znajdzie... A co!!
Zbieramy????:evil_lol:

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jeszcze niewidomą Kluseczkę zabierzemy, bo ja kocham bardzo.
Gonia- zabieramy się do roboty.
Alfa - włączaj się do pracy.
Kupiam mojej córce fajną czapę z daszkiem - wypuszczę ją na zbiórkę.

Posted

Ech, żeby tak dużo hektarów mieć...
to byśmy sobie schronisko zrobiły, nie?:evil_lol:

Mam jednak nadzieję, że zanim to się stanie:diabloti: , Melbusia znajdzie swój domek, niekniecznie z setką innych psów:diabloti:

Posted

A u Melby jak zwykle te same ciotki. Nikt więcej nie został zauroczony przez tą śliczna sunieczkę.
Czy ją też czekają lata w schronie, aż zgaśnie błysk w oczach, aż ciało opadnie z sił - i przyjdzie koniec.
Ja mam dziś jakiś taki czarny dzień - mam nadzieję, że zdarzy siejakiś cud, który odwróci te moje wizje.:-(

Posted

supergoga napisał(a):
A u Melby jak zwykle te same ciotki. Nikt więcej nie został zauroczony przez tą śliczna sunieczkę.
Czy ją też czekają lata w schronie, aż zgaśnie błysk w oczach, aż ciało opadnie z sił - i przyjdzie koniec.
Ja mam dziś jakiś taki czarny dzień - mam nadzieję, że zdarzy siejakiś cud, który odwróci te moje wizje.:-(

Liczę na to, że Melba, choć niemłoda, ładną psiną jest, i się komuś spodoba.
Najgorsze jest to, że wielu ludzi nie chce nawet pomyśleć o psie w tym wieku - bo boją się, że odejdzei zbyt szybko i będą cierpieli. W sumie więc wrażliwych ludzi, a takich własnie szukamy, ta właśnie wrażliwość poniekąd hamuje...

Posted

Myśle że trafiłas w samo sedno niestety.
Poza tym ludzie często wybieraja szczeniaki bo to niesamowita frajda patrzec na rozwój młodego psiaka.
Ale te starsze psy - czyż nie zasługuja na spokój i miłość Pana w jesieni życia?? :-(

Posted

PaulinaT napisał(a):
Myśle że trafiłas w samo sedno niestety.
Poza tym ludzie często wybieraja szczeniaki bo to niesamowita frajda patrzec na rozwój młodego psiaka.

Iiiiiii..... niesamowita frajda, bo ja tam wiem...:evil_lol: :lol:
Ja osobiście szczenięctwo mojego czarnego księcia wspominam z niejaką zgrozą:evil_lol:
Zalane mieszkanie...
Pogryzione ubrania, buty, dywanik, kosz wiklinowy i moglabym dalej wymieniać...
Zryta niemiłosiernie działeczka mojej Mamy... wyrwane wszyściutkie uprawy...
Nocne piski...
Uffff......

Posted

A jaka jest miła w dotyku, jak sie przytuli do człowieka. Ja nie rozumiem, dlaczego, jak można było skazac ja na małą klatke i brak perspektyw. Na ciasnotę - i zero miłości. Ona tego potrzebuje.
Pomózmy jej - proszę!!!!!