PaulinaT Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Robię bez spacji, enterów - tylko 1 enter między obrazkami a tekstem. W podglądzie mam 2 linijki.... Quote
PaulinaT Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale co innego podgląd a co innego rzeczywistość na forum... :p Lupe przepraszam za zamieszanie. I bardzo dziękuję - teraz te 3 staruszki może majuą ciut większe szanse na zauważenie... tak się łudzę. Quote
lupe Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :lol: :lol: :lol: zadne zamieszanie....podbijamy Melbunie przciez Quote
PaulinaT Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Uff bo ja już myślałam ze będą... :mad::mad::mad: ;) Quote
halbina Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Melba potrzebuje domku! A i bardzo podobny pies... mieszaniec podhalana i goldena z mojego sąsiedztwa też... Pies piękny, nazywa się Goofi, rok temu zimą został uratowany ze śmietnika, ale wielkość psa przerosła jego wybawców... i trochę przerosła ich rola wychowujących... cóż... wtedy powiedziałam, że jeśli go nie mogą zatrzymać, wezmę go, ale jak urośnie, to mają go nie przyprowadzać... ale wtedy to była wielka puchata kulka, szczeniak... a teraz to już dorosły pies... :shake: Quote
PaulinaT Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 W moim podpisie umieściłam 3 pieski. Maksio ma domek, Hefren już też... tylko Melba została - tak bym chciała zeby nie za długo... Quote
basiaap Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mam nadzieję, że ktoś zauważy Melbę na ktorymś z ogłoszeń... Wiadomo, tu już wszyscy zapsieni...:shake: Wiosna idzie, Melba chciałaby się cieszy spacerkami... Quote
PaulinaT Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No dziewczyno, wracamy na górę. malba tak bardzo potrzebuje domu...i człowieka swojego... Quote
basiaap Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Trzymajmy kciuki za Melbę... Nie jest łatwo znaleźć domek dla starszej psinki, zwłaszcza dużej... Quote
PaulinaT Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 basiaap napisał(a):Trzymajmy kciuki za Melbę... Nie jest łatwo znaleźć domek dla starszej psinki, zwłaszcza dużej... Oj wiem coś o tym... aż za dobrze :shake: Szkoda ze moje warunki nie pozwalaja na nią... byłaby świetnym kompanem spokojnych spacerów z Szariczkiem... gdybym miała domek no ale nie mam :niewiem: :placz: Quote
basiaap Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PaulinaT napisał(a):Oj wiem coś o tym... aż za dobrze :shake: Szkoda ze moje warunki nie pozwalaja na nią... byłaby świetnym kompanem spokojnych spacerów z Szariczkiem... gdybym miała domek no ale nie mam :niewiem: :placz: Tez bym chciała, żebyś miała domek:diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To może zrobimy jakąś zrzutę na ten domek dla mnie co?? :razz: Ogródek moze byc malutki :diabloti: Quote
basiaap Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 PaulinaT napisał(a):To może zrobimy jakąś zrzutę na ten domek dla mnie co?? :razz: Ogródek moze byc malutki :diabloti: Ja to normalnie mogłabym sie zrzucić:) Bo wiem, że zaraz byś jeszcze jakiegoś biedaka wzięła:diabloti: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ooo, zbieracie na dom! :peace: Paulina, a przygarnęłabyś mnie do tego domu? Mogę psy wyprowadzać. Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 No chwila, chwila - to ja też chce domek. Zabiorę i Melbe i Miśka a i na pewno cuś po drodze sie dobierze - jak takie duże kudłate lubię. Paulina, a może mały bankowy napadzik i kasa na pół - i psy maja raj i my. Co Ty na to?????;) Quote
PaulinaT Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 supergoga - to ja proponuję bliźniaka, albo jakis dom inny na pół, 2 wejścia co by nie było, psami jakos się podzielimy, po połowie :cool3: Przygarniemy też Alfe i Zuzie :diabloti: będzie nam psy wyprowadzała... Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Paulina - super pomysł. Alfa chudzina jest, dużo miejsca nie zajmie, a przyda sie no i wieczorem do piwa grono sie zwiększy. To trza by watek na dogo - my 3 w potrzebie - potrzebna kasa na domek dla nas - a pośrednio dla psów. I Melba pierwsza do zabrania.:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A zaraz za nią Miś. I Forest od Kingi. I Jeżynka... :-( Quote
Recommended Posts