anyk1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Paola06 napisał(a):Byłam!!! Cudowny zwierzyniec:lol: Super że poruszył Cie los Bubu.To naprawdę fajny przytulaśny boksio. Jestem PEWNA że pozbycie się złych nawyków w jego przypadku, to tylko kwestia czasu-on naprawdę KOCHA LUDZI ,on chce być kochany,chwalony,rozbrajający!!! Ciotki - wypowiadajcie się na temat domku dla Bubu-tel.cały czas dzwoni-ale w większości-fe. paola ja powiem tak nie latwo jest ułozyć psa 4 letniego i ci ludzie co dzwonili nie sa fu oni poprostu sa odpowiedzialni nie biora psa ktorego po jakims czasie chcieli by oddac bo im cos zmiszczył chciałabym z toba porozmawiać odezwij sie do mnie na gg moj nr gg 6570497 Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Domek sprawdzimy,jutro albo w poniedziałek. Państwo już dzisiaj dzwonili i zadawaliśmy sobie mnóstwo pytań. Nazwałam niektórych dzwoniących że byli FE-bo kompletnie nielogiczne i nieodpowiedzialne mieli wymagania co do posiadania boksera,typu: Będzie mieszkał w budzie-ale nie na łańcuchu? Czy dogaduje się z sukami-pan posiada dwie bokserki i chce dla nich kolegę? Bylo jeszcze pare takich wspaniałości,ale szkoda pisania. Gadu-gadu nie posiadam:( Quote
Natussiaa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 jakby co ja cały czas przeglądam wątek;) ile tych domków się nagle znalazło:bigcool: Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zaraz idę na wizytę poadopcyjną do malutkiej Lali. Wezmę Bubu,będzie ciotka Anula to może uda się porobić jakieś zdjątka:) Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Natussiaa-na stronie schroniska Chorzowskiego wyczytałam że wszystkie psy zostają ochipowane-ale Bubu chyba nie ma chipa? Quote
Natussiaa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 tak ale on tam był tylko jeden dzień i chyba nie zdążyli...;) a 6 miesięcy temu tego nie było Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Szkoda że niema chipa:) Tak czy inaczej powinien mieć. A my wróciliśmy z przesympatycznego spotkania z anulą 1959-była sesja zdjęciowa ale niestety zdjęcia wkleii Anula dopiero we wtorek. Buba odwiedzil malutką koleżankę ważącą 3kg,która przyjechała 3 tygodnie temu do swojego wymarzonego domku.Był bardzo grzeczny-Anula napewno pojawi sie na wątku to opowie swoje wrażenia. Ale żeby nie bylo tak kolorowo-Bubu zżarł szelki Pumciowe dzisiaj.Wystarczyło że zamknęłam się na 15 min.w kuchni przygotować żarełko dla niego.Szelki ściągnął z szafki przedpokojowej:( Ciocia Pumcia napewno nie bedzie zadowolona:( Na szczęście mam jeszcze jedne-Kwaziowe-od cioci Izabulki.Jednak przydały się. Musze dodać że cały czas NA sofie,POD sofą,KOŁO sofy na której śpi Bubu leżą dyżurne pluszaki:) Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Przypominamy się. Szukamy domku stałego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bubu rozchrapał sie na dobre-zmykamy ale przed spaniem jeszcze siebie podbijamy:) Quote
anyk1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam drogie panie co tam u Bubusia???? moj maz zdecydowal sie na adopcje swinki morskiej bo je poprostu uwielbia a to link do swinki http://www.allegro.pl/item171640046_swinka_morska_z_rodowodem_szuka_opiekunow.html#photo czekam na wieści o domku Bubu Paola jaki masz komunikator a moze skypa Quote
Pumcia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Buba ma dom staly!!!Cudowni,kochajacy go od pierwszego wejrzenia ludzie.Zawiezlismy bialaska az na koniec swiata...czyli pod granice Czeska.Wielkie dzieki mojemu mezowi ze zechcial uczestniczyc w calej akcji bo u mnie i grypsko i stomatolog mnie pokiereszowal i mam szyte dziaslo ale co tam.Dziekuje rowniez Paoli ze wybrala tych panstwa sposrod wielu dzwoniacych w sprawie adopcji.Nowi panstwo byli przez 19 lat wlascicielami ONka,ktory w pazdzierniku odszedl za TM.Zatesknili za nowym przyjacielem.Pan jest na wczesniejszej emeryturze i ma mnostwo wolnego czasu,pani jest cudowna kobieta,pielegniarka w stacjonarnym osrodku dla dzieci niepelnosprawnych.Buba od razu zwinal ze stolu ciasteczka i szczesliwy polozyl sie na fotelu slodko chrapiac.Byl wykonczony po podrozy(oczywiscie tak wymiotowal ze nawet szyby mialam w ciapki).Panstwo obiecali ze jak tylko sie troche zadomowi zalatwia sprawe kastracji.Nie wiem co jeszcze powiedziec...Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona z takiego zakonczenia sprawy naszego kochanego Buby. Jest jeszcze jedna sprawa.Nowa pancia Buby pyta o psa ktory moglby zamieszkac w osrodku dla niepelnosprawnych.Przychodzi do nich pani z dogoterapii,ale musza dosyc slono placic,a osrodek,jak to osrodek-ma malo pieniedzy.Potrzebny pies bardzo cierpliwy,a w zamian dostanie duzo,duzo milosci.Bardzo Was kochane prosze o pomoc. Quote
Paola06 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Bubu pojechał z Pumcią do nowego,najlepszego domku:multi::multi::multi::multi::multi: Jak pumcia będzie miała dostęp do kompa - to napewno napisze-ja nie zdradzam szczegółów:lol: Quote
la_pegaza Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 super wieści :multi: czekamy na relacje z nowego domu :) Quote
Paola06 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 O!!!!! Już się się wszystko wyjaśniło:laola::laola::laola::laola: Co do dogoterapii-pomyślałam o Bernardynie z Wrocka:) Pumcia jest jego wątek na dogo-nie mogłby,nawet z towarzyszką lepiej trafić:) Quote
Paola06 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zostają Nam jeszcze końcowe zdjęcia z wczoraj.Ale to we wtorek:laola::laola::laola::laola::laola: Quote
Pumcia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hihi,a my przy okazji w Ostrawie bylismy na zakupkach.Paola-nowa pancia Buby zaprasza nas na kawke.Mysle ze jak zrobi sie troche cieplej to odwiedzimy Bube. Quote
Paola06 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To bardzo fajny pomysł z tą kawką w odwiedzinkach:) Quote
anyk1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dzieczyny ciesze sie ze bubu znalazl domek a z drugiej strony lezki leca ze to nie moj domek ale my poczekamy to nic mam nadzieje ze bedzie mu dobrze!!!!!! a my nawet za tydzien kolo katowic bedziemy moja kochana corcia powiedziala ze jestescie super ze znajdujecie domki dla pieskow strasznie jej sie to podoba hm... czyzby nastepczyni nasza :cool3: Quote
Kluska4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Gratulacje dziewczyny!!! Macie dobrą rękę :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Natussiaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: już zmieniam tytuł ;) Quote
Recommended Posts