Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paola06 napisał(a):
Byłam!!!
Cudowny zwierzyniec:lol:
Super że poruszył Cie los Bubu.To naprawdę fajny przytulaśny boksio.
Jestem PEWNA że pozbycie się złych nawyków w jego przypadku, to tylko kwestia czasu-on naprawdę KOCHA LUDZI ,on chce być kochany,chwalony,rozbrajający!!!
Ciotki - wypowiadajcie się na temat domku dla Bubu-tel.cały czas dzwoni-ale w większości-fe.

paola ja powiem tak nie latwo jest ułozyć psa 4 letniego i ci ludzie co dzwonili nie sa fu
oni poprostu sa odpowiedzialni nie biora psa ktorego po jakims czasie chcieli by oddac bo im cos zmiszczył chciałabym z toba porozmawiać odezwij sie do mnie na gg moj nr gg 6570497

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek sprawdzimy,jutro albo w poniedziałek.
Państwo już dzisiaj dzwonili i zadawaliśmy sobie mnóstwo pytań.
Nazwałam niektórych dzwoniących że byli FE-bo kompletnie nielogiczne i nieodpowiedzialne mieli wymagania co do posiadania boksera,typu:
Będzie mieszkał w budzie-ale nie na łańcuchu?
Czy dogaduje się z sukami-pan posiada dwie bokserki i chce dla nich kolegę?
Bylo jeszcze pare takich wspaniałości,ale szkoda pisania.
Gadu-gadu nie posiadam:(

Posted

Szkoda że niema chipa:)
Tak czy inaczej powinien mieć.
A my wróciliśmy z przesympatycznego spotkania z anulą 1959-była sesja zdjęciowa ale niestety zdjęcia wkleii Anula dopiero we wtorek.
Buba odwiedzil malutką koleżankę ważącą 3kg,która przyjechała 3 tygodnie temu do swojego wymarzonego domku.Był bardzo grzeczny-Anula napewno pojawi sie na wątku to opowie swoje wrażenia.
Ale żeby nie bylo tak kolorowo-Bubu zżarł szelki Pumciowe dzisiaj.Wystarczyło że zamknęłam się na 15 min.w kuchni przygotować żarełko dla niego.Szelki ściągnął z szafki przedpokojowej:(
Ciocia Pumcia napewno nie bedzie zadowolona:(
Na szczęście mam jeszcze jedne-Kwaziowe-od cioci Izabulki.Jednak przydały się.
Musze dodać że cały czas NA sofie,POD sofą,KOŁO sofy na której śpi Bubu leżą dyżurne pluszaki:)

Posted

Buba ma dom staly!!!Cudowni,kochajacy go od pierwszego wejrzenia ludzie.Zawiezlismy bialaska az na koniec swiata...czyli pod granice Czeska.Wielkie dzieki mojemu mezowi ze zechcial uczestniczyc w calej akcji bo u mnie i grypsko i stomatolog mnie pokiereszowal i mam szyte dziaslo ale co tam.Dziekuje rowniez Paoli ze wybrala tych panstwa sposrod wielu dzwoniacych w sprawie adopcji.Nowi panstwo byli przez 19 lat wlascicielami ONka,ktory w pazdzierniku odszedl za TM.Zatesknili za nowym przyjacielem.Pan jest na wczesniejszej emeryturze i ma mnostwo wolnego czasu,pani jest cudowna kobieta,pielegniarka w stacjonarnym osrodku dla dzieci niepelnosprawnych.Buba od razu zwinal ze stolu ciasteczka i szczesliwy polozyl sie na fotelu slodko chrapiac.Byl wykonczony po podrozy(oczywiscie tak wymiotowal ze nawet szyby mialam w ciapki).Panstwo obiecali ze jak tylko sie troche zadomowi zalatwia sprawe kastracji.Nie wiem co jeszcze powiedziec...Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona z takiego zakonczenia sprawy naszego kochanego Buby.
Jest jeszcze jedna sprawa.Nowa pancia Buby pyta o psa ktory moglby zamieszkac w osrodku dla niepelnosprawnych.Przychodzi do nich pani z dogoterapii,ale musza dosyc slono placic,a osrodek,jak to osrodek-ma malo pieniedzy.Potrzebny pies bardzo cierpliwy,a w zamian dostanie duzo,duzo milosci.Bardzo Was kochane prosze o pomoc.

Posted

Bubu pojechał z Pumcią do nowego,najlepszego domku:multi::multi::multi::multi::multi:
Jak pumcia będzie miała dostęp do kompa - to napewno napisze-ja nie zdradzam szczegółów:lol:

Posted

O!!!!!
Już się się wszystko wyjaśniło:laola::laola::laola::laola:
Co do dogoterapii-pomyślałam o Bernardynie z Wrocka:)
Pumcia jest jego wątek na dogo-nie mogłby,nawet z towarzyszką lepiej trafić:)

Posted

hihi,a my przy okazji w Ostrawie bylismy na zakupkach.Paola-nowa pancia Buby zaprasza nas na kawke.Mysle ze jak zrobi sie troche cieplej to odwiedzimy Bube.

Posted

dzieczyny ciesze sie ze bubu znalazl domek a z drugiej strony lezki leca ze to nie moj domek ale my poczekamy to nic mam nadzieje ze bedzie mu dobrze!!!!!! a my nawet za tydzien kolo katowic bedziemy moja kochana corcia powiedziala ze jestescie super ze znajdujecie domki dla pieskow strasznie jej sie to podoba hm... czyzby nastepczyni nasza :cool3: