Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pumcia napisał(a):
Wizyte przedadopcyjna moge przeprowadzic.W Chorzowie mozna psiaka wykastrowac-w schronisku.Tak mi powiedziano.Koszt-ok 50 zl.

Tak tylko że ona mieszka w Niemczech....

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksery sa w Niemczech dopuszczone...ale i tak w paszporcie bedzie ze to mieszaniec...No ale jak ta pani sobie to wszystko wyobraza?I w ktorym miejscu mieszka w Niemczech?

Posted

No wiec ,doswiadczenie z Bokserem mam bo Hugo byl u mnie wiec nie macie sie co martwic .Hugo ma teraz super do i niedlugo na dogo beda wklejone jego zdjecia . Przepraszam ze tylko pare slow tu pisze ,ale dzieci tez cos chca od mamy wiec ..
Potem napisze wiecej .

Posted

Więc na razie tylko tyle. Pumcia będziesz za godzinę bo tak naprawdę ty musisz wszystko wiedzieć najlepiej o domku .Ja mam załatwić transport do Czeladzi i z tam tąd go odbierze.Bo tam mieszka jej znajoma .Powiedziała że będzie zamieszczać zdjęcia białaska co jakiś czas jak by już go wzieła.

Posted

Też się trochę martwię o białaska aż do Niemiec...:roll:
ale mam nadzieję że będzie miał dobrze.Napewno nam wszystko wytłumaczy jak będzie na dogo.To ją popytacie.Pumcia będziesz za godzinę na dogo ?

Posted

No ,jestem .
1- paszport i chip my sami bedziemy u weta robic , bo zawsze kazemy psa badac przed wyjazdem , bo to jest dla nas wazne . Automatycznie odpada problem wykladania pieniedzy przez kogokolwiek na ten cel.
2 - doswiadczenie z Bokserem juz jak wczesniej wspomnialam mam , mozecie poczytac o Hugo. Ma tu tez watek .Ja co prawda na tym watku nie pisalam ale przekazywalam informacje o nim Siostrze bylej wlascicielki ,a ostatnio jej samej rowniez.
Jesli macie pytania ,to pytajcie .