Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) Bardzo Ci dziękuje, i zapraszam codziennie do Tiny :) Ja już otworzyłam oczy i zaglądam co tam u niej na wątku słychać , ale Tina jeszcze smacznie sobie śpi :D Z niej to jeden wielki leniuch :) Edited August 4, 2012 by Ewelinaaa Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) Edited August 4, 2012 by Ewelinaaa Quote
wolf122 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Śliczna jesteś Tinusia,dziękuję za zaproszenie.Recepty niestety nie mam,nie będę powtarzał,że z adopcjami słabo.Będę ją miał na uwadze Ewelinaaa i oczywiście będę dopingował suni.Ma taką kochaną pysię:loveu: Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 natalia.aleksandrov napisał(a):trzymam kciuki za Tinę! wolf122 napisał(a):Śliczna jesteś Tinusia,dziękuję za zaproszenie.Recepty niestety nie mam,nie będę powtarzał,że z adopcjami słabo.Będę ją miał na uwadze Ewelinaaa i oczywiście będę dopingował suni.Ma taką kochaną pysię:loveu: Dzięki , ze jesteście. Odwiedzajcie często Tinę, podrzucajcie jej wątek, może wkrótce ktoś ją w końcu wypatrzy. :) Quote
natalia.aleksandrov Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Miejmy nadzieję, że ktoś ją wypatrzy... Rzadko kiedy widzi się tak bardzo pozytywne i adopcyjne psy :) Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Dokładnie, Tina jest bardzo adopcyjna i kochana, ale wydaje mi sie, ze charakter to nie wszystko, liczy sie także wygląd naszego psiaka. Ludzie czesto na to zwracają uwagę. Quote
Gabi79 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Dziękuję za zaproszenie, teraz nie mam czasu, ale wieczorem poczytam o Tince i będę do niej zaglądać Jest słodka:loveu: Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Gabi79 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, teraz nie mam czasu, ale wieczorem poczytam o Tince i będę do niej zaglądać Jest słodka:loveu: Dzięki za przyjście, czekamy na Ciebie do wieczorka :) Tinka cieplutko pozdrawia :) Quote
szyszunia557 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Przesyłamy pozdrowienia dla Tiny :buzi: Quote
kamos Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Zaglądam z zaproszenia. Tinka wspaniała. Poznaję ją z działu przygarnę psa. Coś nie ma szczęścia do adopcji, wierzę , że z czasem ktoś ją wypatrzy, zasługuje na to. Będę trzyma kciuki. Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 kamos napisał(a):Zaglądam z zaproszenia. Tinka wspaniała. Poznaję ją z działu przygarnę psa. Coś nie ma szczęścia do adopcji, wierzę , że z czasem ktoś ją wypatrzy, zasługuje na to. Będę trzyma kciuki. Dziękuje za przybycie :) Tina bardzo często odwiedzała dział PRZYGARNĘ PSA, jednak nie zwróciła niczyjej uwagi :) Ja też za nią bardzo mocno trzymam oba kciuki Quote
pomóżpomagać Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Przelewik p-oszedł czyli Tinula niedługo będzie miała pakiecik swoich ogłoszeń:) Trzymaj sie psinko, do zobaczenia za tydzień:) Trzymam kciuki za odzew:lol: Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Do zobaczenia ,udanych wakacji :) I dziękujemy jeszcze raz !! :) Quote
halszka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Przyszłam z zaproszenia przywitać się z Tinką :) Urocza dziewczynka, radosna,uśmiechnięta i z cudnym błyskiem w oczkach :loveu: Myślę,że DS już tuż,tuż :) cierpliwości,niestety okres wakacyjny nie sprzyja adopcjom :( Quote
piescofajnyjest Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 czesc Tinusiu, zagladam do Ciebie przy sniadanku:)))) Quote
paula_t Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 piescofajnyjest napisał(a):czesc Tinusiu, zagladam do Ciebie przy sniadanku:)))) A gdzie ciotka zabalowała, że śniadanko o 16 ?:razz: Quote
piescofajnyjest Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 heheheheheh:) u mnie rano kochana;)))) Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 hahaha, a my witamy przy kolacji :D Quote
ciapuś Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Witaj psineczko trzymam mocno kciuki za suuuuuuper domek dla Ciebie Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 ciapuś napisał(a):Witaj psineczko trzymam mocno kciuki za suuuuuuper domek dla Ciebie Dziękujemy slicznie za kciuki i zapraszamy częsciej do odwiedzin :loveu: Quote
Ewelinaaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [FONT=times new roman]Pokaż, co tam masz ??[/FONT] [FONT=times new roman]A niiiiic.[/FONT] [FONT=times new roman]No nie, i poszła sobie...[/FONT] Quote
b-b Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Śliczna z niej panienka i charakterek idealny. Domku wspaniałego i kochającego tylko małej potrzeba :) Quote
Recommended Posts