Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bardzo Ci dziękuje, i zapraszam codziennie do Tiny :) Ja już otworzyłam oczy i zaglądam co tam u niej na wątku słychać , ale Tina jeszcze smacznie sobie śpi :D
Z niej to jeden wielki leniuch :)

Edited by Ewelinaaa
  • Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna jesteś Tinusia,dziękuję za zaproszenie.Recepty niestety nie mam,nie będę powtarzał,że z adopcjami słabo.Będę ją miał na uwadze Ewelinaaa i oczywiście będę dopingował suni.Ma taką kochaną pysię:loveu:

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
trzymam kciuki za Tinę!

wolf122 napisał(a):
Śliczna jesteś Tinusia,dziękuję za zaproszenie.Recepty niestety nie mam,nie będę powtarzał,że z adopcjami słabo.Będę ją miał na uwadze Ewelinaaa i oczywiście będę dopingował suni.Ma taką kochaną pysię:loveu:

Dzięki , ze jesteście. Odwiedzajcie często Tinę, podrzucajcie jej wątek, może wkrótce ktoś ją w końcu wypatrzy. :)

Posted

Dokładnie, Tina jest bardzo adopcyjna i kochana, ale wydaje mi sie, ze charakter to nie wszystko, liczy sie także wygląd naszego psiaka. Ludzie czesto na to zwracają uwagę.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie, teraz nie mam czasu, ale wieczorem poczytam o Tince i będę do niej zaglądać

Jest słodka:loveu:

Dzięki za przyjście, czekamy na Ciebie do wieczorka :) Tinka cieplutko pozdrawia :)

Posted

Zaglądam z zaproszenia. Tinka wspaniała. Poznaję ją z działu przygarnę psa. Coś nie ma szczęścia do adopcji, wierzę , że z czasem ktoś ją wypatrzy, zasługuje na to. Będę trzyma kciuki.

Posted

kamos napisał(a):
Zaglądam z zaproszenia. Tinka wspaniała. Poznaję ją z działu przygarnę psa. Coś nie ma szczęścia do adopcji, wierzę , że z czasem ktoś ją wypatrzy, zasługuje na to. Będę trzyma kciuki.

Dziękuje za przybycie :) Tina bardzo często odwiedzała dział PRZYGARNĘ PSA, jednak nie zwróciła niczyjej uwagi :)

Ja też za nią bardzo mocno trzymam oba kciuki

Posted

Przyszłam z zaproszenia przywitać się z Tinką :) Urocza dziewczynka, radosna,uśmiechnięta i z cudnym błyskiem w oczkach :loveu:
Myślę,że DS już tuż,tuż :) cierpliwości,niestety okres wakacyjny nie sprzyja adopcjom :(