Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Śliczna jest, tylko gdzie ten domek ...

haliza napisał(a):
Poproszę konto, prześlę 20 zł na karmę .....

Witamy serdecznie obie ciocie nocną porą.! :)

Ciociu halizo niezmiernie Ci dziękuje za pomoc. To dla nas ratunek, bo karma starczy nam na zaledwie 3-4dni nie dłuzej. Musimy coś kupić...

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='piescofajnyjest']ja kupie karme !!!! jutro to zalatwie-przeslij mi adres na priwa:)

Coooooo, czy ja dobrze przeczytałam? :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: Jestem w wielkim szoku! Do tej pory nie mogę w to uwierzyć.

piescofajnyjest
będe Ci wdzieczna do końca życia. I jeśli Ty bedziesz czegoś potrzebować, to chętnie Ci pomogę ;)

Dziękujemy :loveu:

Edited by Ewelinaaa
Posted (edited)

[quote name='kamos']Odwiedzam Tinkę wakacyjnie. Przesyłam głaski dla ślicznej.

[quote name='asiuniab']cudownie, że Tinka dostanie taki prezent:)

A wam ciocie dziekuję ze odwiedzacie Tinkę, to też sprawia mi ogromną radość. ;)

Dzisiaj rano wyruszyłyśmy z Tinką na 1,5 godzinny spacerek. Obydwa psiaki zmęczone podróżą, teraz sobie grzecznie leżakują na swoich miejscach. Tina została na spacerku wyszczotkowana, wypielęgnowana i wygłaskana ze wszystkich stron. :)

Wpłaty od dwóch cioć doszły :
BAMBINO -15 zł
HALIZA-25 zł

Za co bardzo dziękujemy, skoro ciocia piescofajnyjest sprawila nam taką ogromną niespodziankę, te dwie wpłaty zatrzymam dla Tiny, może na smaczki dla niej , albo jeśli będzie trzeba na weta.

Dziekujemy z całego serca.
:loveu:

Edited by Ewelinaaa
Posted

dagaa111 napisał(a):
przyszłam na zaproszenie, w wolnej chwili poczytam wątek :)

Beatkaa napisał(a):
dziękuję za zaproszenie,zapisuję się u suni :)

Dziękuje, przeczytajcie i już zostańcie. :)

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
jak tam u Tinulki? :)

A u Tinki kolejny dzień mija tak samo. :) Czuje sie bardzo dobrze, apetyt ma i chęci na spacerki jak zawsze największe :D
Niedawno wróciłyśmy z wieczornego spacerku, czeka nas jeszcze jeden(4) spacerek w nocy , ten dla mnie jest najprzyjemniejszy. :)

Posted

Zaglądam do ślicznej Tinusi.
Na pewno znajdzie wspaniały domek, potrzeba cierpliwości i dużo, dużo ogłoszeń.
Ostatnio Lalunia, która była u mnie 2 dni po tym jak została zabrana z ulicy i czekała na transport do hoteliku znalazła domek, a też na wątku zadawałyśmy sobie pytanie, kiedy "ta" jedna jedyna osoba zadzwoni. I w końcu to nastąpiło.
Mam nadzieję, że nikt mi nie będzie miał za złe jak wkleję link do wątku Laluni (tytuł jeszcze nie zmieniony)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Laluni-brakuje-pieni%C4%85zk%C3%B3w-%28-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCcie Tince też się poszczęści!!!!!!!!
Czy Tinka ma ogłoszenia, przepraszam, ale nie pamiętam.