Ewelinaaa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Śliczna jest, tylko gdzie ten domek ... haliza napisał(a):Poproszę konto, prześlę 20 zł na karmę ..... Witamy serdecznie obie ciocie nocną porą.! :) Ciociu halizo niezmiernie Ci dziękuje za pomoc. To dla nas ratunek, bo karma starczy nam na zaledwie 3-4dni nie dłuzej. Musimy coś kupić... Quote
Ewelinaaa Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Tina mówi: Byłyśmy na spacerku, pogoda troszęczkę nam się zmieniła. Jest chłodno i ponuro :( Quote
Kasiaw201 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Zobacz , na allegro - 15 kg, dostawa kurierem gratis http://allegro.pl/arion-adult-lamb-rice-15kg-wor-przysmakow-i2528159838.html Quote
Ewelinaaa Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Kasiaw201']Zobacz , na allegro - 15 kg, dostawa kurierem gratis http://allegro.pl/arion-adult-lamb-rice-15kg-wor-przysmakow-i2528159838.html Dzięki Kasiaw201, zapisalam sobie, niestety kupić jej na chwile obecną nie mogę bo mam dopiero uzbierane na nią 40zł... Quote
kamos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Odwiedzam Tinkę wakacyjnie. Przesyłam głaski dla ślicznej. Quote
piescofajnyjest Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 ja kupie karme !!!! jutro to zalatwie-przeslij mi adres na priwa:) Quote
asiuniab Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja kupie karme !!!! jutro to zalatwie-przeslij mi adres na priwa:) cudownie, że Tinka dostanie taki prezent:) Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) [quote name='piescofajnyjest']ja kupie karme !!!! jutro to zalatwie-przeslij mi adres na priwa:) Coooooo, czy ja dobrze przeczytałam? :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: Jestem w wielkim szoku! Do tej pory nie mogę w to uwierzyć. piescofajnyjest będe Ci wdzieczna do końca życia. I jeśli Ty bedziesz czegoś potrzebować, to chętnie Ci pomogę ;) Dziękujemy :loveu: Edited August 9, 2012 by Ewelinaaa Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) [quote name='kamos']Odwiedzam Tinkę wakacyjnie. Przesyłam głaski dla ślicznej. [quote name='asiuniab']cudownie, że Tinka dostanie taki prezent:) A wam ciocie dziekuję ze odwiedzacie Tinkę, to też sprawia mi ogromną radość. ;) Dzisiaj rano wyruszyłyśmy z Tinką na 1,5 godzinny spacerek. Obydwa psiaki zmęczone podróżą, teraz sobie grzecznie leżakują na swoich miejscach. Tina została na spacerku wyszczotkowana, wypielęgnowana i wygłaskana ze wszystkich stron. :) Wpłaty od dwóch cioć doszły : BAMBINO -15 zł HALIZA-25 zł Za co bardzo dziękujemy, skoro ciocia piescofajnyjest sprawila nam taką ogromną niespodziankę, te dwie wpłaty zatrzymam dla Tiny, może na smaczki dla niej , albo jeśli będzie trzeba na weta. Dziekujemy z całego serca.:loveu: Edited August 9, 2012 by Ewelinaaa Quote
yunona Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Odwiedzam Tinusię , hooopkamy po domeczek wspaniały ! :multi: Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Witamy witamy!! :) No właśnie, gdzie ten domeczek, gdzie on jest? Za górami, za lasami, niech się zainteresuje nami! :D Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Uśmiecha się rano, uśmiecha wieczorem, Uśmiecha się przez cały dzień Do kwiatów na łące, do wróbli na dachu, I do was uśmiecha się!! Quote
Kasiaw201 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Śliczny uśmiech Tineczko, niech go dostrzeże najlepszy domek na świecie Quote
Igiełka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jestem na zaproszenie :) jaka piękna sunia będe zaglądała :loveu: Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Igiełka napisał(a):Jestem na zaproszenie :) jaka piękna sunia będe zaglądała :loveu: Witaj :) Zapraszamy zapraszamy nawet codziennie :) Quote
Daga&Maks Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 przyszłam na zaproszenie, w wolnej chwili poczytam wątek :) Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 dziękuję za zaproszenie,zapisuję się u suni :) Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 dagaa111 napisał(a):przyszłam na zaproszenie, w wolnej chwili poczytam wątek :) Beatkaa napisał(a):dziękuję za zaproszenie,zapisuję się u suni :) Dziękuje, przeczytajcie i już zostańcie. :) Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Madzialenos napisał(a):dzień dobry tineczko :* Dzień dobry i miłego dnia życzymy :) Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 natalia.aleksandrov napisał(a):jak tam u Tinulki? :) A u Tinki kolejny dzień mija tak samo. :) Czuje sie bardzo dobrze, apetyt ma i chęci na spacerki jak zawsze największe :D Niedawno wróciłyśmy z wieczornego spacerku, czeka nas jeszcze jeden(4) spacerek w nocy , ten dla mnie jest najprzyjemniejszy. :) Quote
Gabi79 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zaglądam do ślicznej Tinusi. Na pewno znajdzie wspaniały domek, potrzeba cierpliwości i dużo, dużo ogłoszeń. Ostatnio Lalunia, która była u mnie 2 dni po tym jak została zabrana z ulicy i czekała na transport do hoteliku znalazła domek, a też na wątku zadawałyśmy sobie pytanie, kiedy "ta" jedna jedyna osoba zadzwoni. I w końcu to nastąpiło. Mam nadzieję, że nikt mi nie będzie miał za złe jak wkleję link do wątku Laluni (tytuł jeszcze nie zmieniony) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Laluni-brakuje-pieni%C4%85zk%C3%B3w-%28-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCcie Tince też się poszczęści!!!!!!!! Czy Tinka ma ogłoszenia, przepraszam, ale nie pamiętam. Quote
Igiełka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Witaj :) Zapraszamy zapraszamy nawet codziennie :) z przyjemnością będe Was tutaj odwiedzać :) Quote
Recommended Posts