Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

DZISIAJ JADĄC DO LUBLINA ZOBACZYŁAM BIEGAJĄCEGO PO JEZDNI PIESKA. Pytałam ludzi ( wieś PIOTRKÓW) podobno psina biegała już po jezdni już od soboty, cud, że nie wpadł pod samochód,
wiecej informacji będzie we środę wieczorem.

Podaje swój tel 500-050-686

W razie czego będziemy szukać psinie domu! ROBOCZE IMIĘ FUKS

Trzymajcie kciuki, boję się do domu z nim wracać, ostatni TZ zabronił mi ściagać psy ze wsi
:shake:

Nie mogę wstawić zdjęć są wielkie,wrzuciłam kilka byle jakich na facebook. Moze ktoś je tu przeniesie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001468519261

Edited by barbara.h
Posted

Nigdy bym go tak psiny nie zostawiła, tym bardziej, że prawie sam na kolana mi wszedł, jeszcze nie zdążyłam wysiąść z samochodu. Na dzień dzisiejszy piesek jest w nowym domu, niestety chciałabym dla niego może bardziej aktywnego domu ( bo ulicą biegł prawie 40 km/g ) to starsza pani, która straciła swojego wiekowego przyjaciela.

Mam kilka fotek z moją Inez to wstawię jutro.

Posted

basiu mam nadzieję,że się nie obrazisz że się podpinam pod twój watek-ale kieruję apel do ludzi mieszkających czy też przejezdżających w kierunku na biłgoraj!!!-kochani na tej trasie psy masowo sa porzucane/wyrzucane przy tej ruchliwej trasie.ostatnio pies przy tej drodze był przywiązany i zdech bo nikt niestety nie zareagował w pore.skąd to wiem-czytając internetową wersje kuriera lubelskiego jeden z forumowiczów tejże gazety napisał posta-informację.
jeśli ktokolwiek przejezdża tamtedy kochani zwrócćie uwage na psy.

• 1 month later...
Posted (edited)

Niestety piesek szuka domu, był do tej pory u starszej pani, ale MAX (takie dostał imię) jest młody i potrzebuje kogoś bardziej sprawnego fizycznie, chociaż pani miała podwórko i Max sobie mógł wychodzić, to i tak po ostatnim niefortunnym przewróceniu właścicielki, Max trafił do schroniska, zawieźli go tam weterynarze, ponieważ nie ma miejsc, Max został tylko na kilka dni na przechowanie, a my obiecaliśmy znaleźć mu nowy dom.

Ponieważ ja jestem teraz w szpitalu, nie mogę mu zrobić ogłoszeń. Bardzo proszę, może ktoś mógłby zrobić mu chociaż kilka, będę wdzięczna.(postaram się jutro zajrzeć tu na chwilkę)

zdjęcia są tylko takie jak w tym wątku, Max bardzo ładnie jeździ samochodem, jest bardzo grzeczny w stosunku do dzieci, nie wiem jak on tę panią przewrócił, bo z moją wnuczką chodził po podwórku. Dodam, że pani ma 90 lat. a moja wnuczka 1,5 roku.

[SIZE=4]Mój tel 500-050-686 mój email b.hetman1@wp.pl

MAX JEST JUŻ PO KASTRACJI.

Edited by barbara.h
Posted

Podnosimy i przypominamy.

Nie mam tyle dostępu do neta aby szukać kogoś kto mógłby zrobić chociaż kilka ogłoszeń chłopakowi. mam na myśli tutaj za odpłatność na rzecz potrzebujących psinek.

Nie wiem kiedy będę mogła tutaj zajrzeć, wiec proszę podnieście Maxa:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Przychodzę z baloniar do ślicznego... Pankracego ;)
Czy Macia zrobiła ogłoszenia?... On jest bardzo ładny, nie powinno być problemów z adopcją. Tylko niech się te wakacje wreszcie skończą!!!!!!!

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Przychodzę z baloniar do ślicznego... Pankracego ;)
Czy Macia zrobiła ogłoszenia?... On jest bardzo ładny, nie powinno być problemów z adopcją. Tylko niech się te wakacje wreszcie skończą!!!!!!!

Dziękuję, parę groszy poszło dzisiaj dla baloniarek, jak byłam w potrzebie to wtedy pomogły:multi:

WAŻNE ! Max został właśnie wykastrowany :evil_lol: może prędzej znajdzie domek :roll:

Ja kilka zrobiłam więcej nie dałam rady, bo mam ograniczony dostęp do internetu:mad:

Edited by barbara.h