Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lalka jest to około roczna suczka bardzo bokserowata. Tylko po uszkach i pysiu poznać, ze jest troche zmieszana. Ma sylwetke boksera i mknie jak strzała. Strasznie lubi się bawić, ale nie mozemy poświęcić tyle czasu, ile jej jest potrzebne. Pilnie szukamy dla niej domku, bo na razie mieszka w budzie w kojcu i podczas mrozów nie jest jej za ciepło.

Kontakt :
tel. 602100234
(0-15) 823 45 67
tspz@poczta.neostrada

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam suńke na www.petworld.pl

PS:A jaki dać adres e-mail?

EDIT: Dam dopiero jak dasz e-mail bo przez kliknięcie na link (wysłany mailem) uaktywnia się ogłoszenie...wymysliłam jakieś dziwaczne a dopiero potem okazało się ze trzeba klnąć w jakiś link :mad: chyba ze ty dasz..

Posted

[quote name='justys95']Dodam suńke na www.petworld.pl

PS:A jaki dać adres e-mail?

EDIT: Dam dopiero jak dasz e-mail bo przez kliknięcie na link (wysłany mailem) uaktywnia się ogłoszenie...wymysliłam jakieś dziwaczne a dopiero potem okazało się ze trzeba klnąć w jakiś link :mad: chyba ze ty dasz..
link to pewnie ałgośi numer telefonu też..ale nie wiem na bank
magorzata.michalik1@neostrada.pl tu masz maila ale poczekaj na Edtyke bo jak to zły mail to mnie zabije :P

Posted

A jaką miejscowość dać? Tarnobrzeg?

EDIT:Nie moge dać ogłoszenia :( pokazuje mi się miejscowość z której dawałam ogłoszenie a teraz już nie chce mi się dodać :placz: chyba ty musisz spróbować.....:(