Marka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No właśnie - a z tymi mieszańcami jest związana dodatkowa atrakcja-niespodzianka, bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo co z nich wyrośnie - i to też jest fajne, nieprawda? ;) Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Marka napisał(a):bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo co z nich wyrośnie - i to też jest fajne, nieprawda? ;) no własnie, z takiej Julki może niedźwiedź brunatny wyrosnąć, albo wydra :evil_lol: Quote
Marka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wydra - też coś! :razz: Bodziulka - Ty lepiej uważaj :mad: :biggrina: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Marka napisał(a):Bodziulka - Ty lepiej uważaj :mad: :biggrina: Surykatka :diabloti: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Marka, może załatwić Ci jakąś dostawę słodkości na "zabicie" samotności ;) :razz: Quote
Marka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Bodziulka']Marka, może załatwić Ci jakąś dostawę słodkości na "zabicie" samotności ;) :razz: Ooooczywiście, jak najbardziej! :D Może zrobimy jakąś zbiórkę na dogomanii na moją rzecz? "Uratuj Markę - kup jej czekoladę!" :evil_lol: :biggrina: Bodziulka się śmieje, a ja tu tęsknię, bo Julka Święta spędzi już w swoim NOWYM DOMKU! :p Spośród wielu zapytań i telefonów wreszcie odezwał się ten, na który czekaliśmy ;) - i Juleczka teraz w Warszawie w okolicy Pól Mokotowskich (fajny zbieg okoliczności, bo będzie chodzić na spacery w miejsce, które już poznała :)), u bardzo sympatycznej Rodziny, gdzie zajęła miejsce 13-letniego rudego mieszańca, który odszedł w zeszłym roku. Poza tym do towarzystwa ma dwie piękne kotki - starsza z nich ewidentnie rządzi w domu i Julia z miejsca poczuła do niej respekt, natomiast młodsza wyraźnie bała się Julki - co ta już po naszym wyjściu wykorzystała na swoją korzyść próbując wyciągnąć sobie kotka spod łóżka :evil_lol: Dziwnie mi się spało tej nocy, bo bez ogrzewania małego, rudego ciałka i bez porannych pieszczot trochę smutno, ale cieszę się bardzo, że Julka już "na swoim", bo wiem, że będzie otoczona miłością i troską :loveu: - no i o to chodzi! :multi: A tak niczego nieświadoma Julka jechała wczoraj na spotkanie z nową Pańcią: tu czekamy w parku na nową Panią: a tu już w domu Julka wącha wszystko i poznaje swoje nowe terytorium: Niestety więcej zdjęć nie ma - baterie się skończyły w nieodpowiednim momencie :cool3: ale nowa Pani Julki już wspominała o tym, że będą sunię fotografować, więc mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ją jeszcze podziwiać tu na forum :p Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Marka']Ooooczywiście, jak najbardziej! :D Może zrobimy jakąś zbiórkę na dogomanii na moją rzecz? "Uratuj Markę - kup jej czekoladę!" :evil_lol: :biggrina: Mogę już zadeklarować zgrzewkę białej czekolady, gigantyczną czekoladę z migdałami i m&m'sy :evil_lol: Niestety więcej zdjęć nie ma - baterie się skończyły w nieodpowiednim momencie :cool3: ale nowa Pani Julki już wspominała o tym, że będą sunię fotografować, więc mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ją jeszcze podziwiać tu na forum :p Bardzo bym chciała zobaczyć fotki Julki z kotami :cool3: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tanitka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 bardzo się cieszę!!:multi: :multi: a Marka, no cóż znów trzeba cie będzie pocieszyć jakimś psim maleństwem;) a na poważnie, to wspaniale, ze taki dom znalazłaś dla młodej:lol: Quote
eurydyka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a myslalam ze dzis moze obacze przejazdem Julke, ale super sie ciesze ze udalo sie znalezc jej superowy domek Quote
Bodziulka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 tanitka napisał(a): a Marka, no cóż znów trzeba cie będzie pocieszyć jakimś psim maleństwem;) najlepiej fafelkowym :eviltong: :lol: Quote
esperanza Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę :multi: Marko wielkie dzięki za opiekę nad ostrowianką. Quote
zaba14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ciesze się ze Julka juz w nowym domku! :loveu: :multi: Quote
pusia2405 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dawno mnie tu nie było, a tu proszę... nowy domek:multi::multi::multi: Quote
Marka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 U Julci wszystko dobrze - wszyscy są nią zachwyceni :loveu: no, może poza kotami. Ale im też Julcia nie odpuszcza i na wszystkie sposoby próbuje zachęcić do zabawy - i jak doniosła mi jej Pańcia - ostatnio rzucała w nie swoim niebieskim królikiem :evil_lol: Czego to pomysłowy szczeniak nie wymyśli , żeby trochę się rozerwać :biggrina: Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dziewczyna jest kreatywna i tyle :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak dobrze, że nowy smutny wątek przemienił się tak szybciutko w radość!! Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dużo szczęścia w nowym domku Juleńko! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
zdrojka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wiadomo coś nowego, jak się Julka czuje w nowym domu? Quote
Marka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Julka w nowym domu czuje się wspaniale, bo jest bardzo kochana, a przy okazji pędzi bardzo bujne życie towarzyskie i bawi się na spacerach z fajnymi pieskami - do czego tak tęskniła będąc u nas (nasze psy nie są skłonne do zabaw z dziećmi :razz:). Nawet w domu odwiedza ją koleżanka suczka terierka, z którą szaleją bez opamiętania (co ulubiony niebieski królik przypłacił utratą ucha ;) :lol:) :multi: :bigok: :angel: Quote
Marka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 eurydyka napisał(a):a ten beagle to skad?:) pewnie też z Mokotowa :p - ładny prawie tak jak Fenderek, prawda? ;) Quote
OlimpiaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czy to jest ogrodzenie specjalne zrobione dla psiakow? taki psi plac zabaw? jesli tak to fajnie... :loveu: tez bym taki chciala,ale ja mam laki za osiedlem i kanalek :p Quote
Marka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 OlimpiaK napisał(a):czy to jest ogrodzenie specjalne zrobione dla psiakow? taki psi plac zabaw? zdaje się, że tak - kapitalna sprawa, prawda? :D Quote
eurydyka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 podpytaj o imie (jesli w ogole jest taka mozliwosc) bo moze sie okazac ze to jakis znajomy z forum beaglowego:) Quote
Recommended Posts